Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Tiktokera opustila jeho přítelkyně | foto: instagram.com

Tiktokera opustila přítelkyně. Některé slečny tvrdí, že jim psal, když byl ještě zadaný

Kuchař a tiktoker Tomáš má za sebou první rozchod. Přiznal se k tomu videem na sociálních sítích a někteří lidé si myslí, že si pouze dělá legraci. Ozvalo se ale hned několik slečen, které tvrdí, že si s nimi psal v době, kdy byl ještě ve vztahu s přítelkyní. Někteří lidé zastávají názor, že by taková videa neměl zveřejňovat a Tomáše kritizují.
  16:25

Tiktoker Tomáš, který na svůj účet Tomáš & lepsija přidává videa, ve kterých v krátkém čase učí diváky vařit různá jídla, zažívá čerstvě období po rozchodu. Svěřil se s tím svým sledujícím ve videu, které se za krátkou dobu stalo virální a velmi diskutované. Tomáš se totiž ve videu rozbrečel a některým jeho vyjádření ohledně rozchodu přijde nahrané. Tiktoker si ale nejspíš nic nevymyslel a mluvil vážně. Objevily se ale komentáře slečen, které tvrdí, že jim Tomáš psal a nemá se proto divit, že ho přítelkyně opustila. Na video, které tiktoker a kuchař zveřejnil, dokonce někteří uživatelé TikToku točí reakce.

Tomáš si získal pozornost na sociálních sítích tvorbou videí, ve kterých své sledující učí, jak správně uvařit jídlo a videa přitom nejsou nijak zvlášť dlouhá. Zdálo se, že mu všechno vychází. Začal být totiž velmi sledovaný, na TikToku i na Instagramu ho sleduje přes 100 tisíc lidí, což je na české poměry slušně číslo a dokonce se také dočkal své první přítelkyně.

A právě kvůli vztahu nyní nastal v jeho životě veliký chaos. Na sociální sítě totiž přidal video, ve kterém se přiznal, že už se svou přítelkyní není. „Nevím vůbec, co se stalo. Pro tu holku jsem žil furt. Celou dobu jsem neměl v hlavě nic jiného, než jak tu holku potěšit, co pro ni udělat. Proč se to děje mě? Vždyť já jsem nikdy nikoho nepodvedl, nikomu jsem nic neudělal,“ vzlyká Tomáš ve videu.

Video, ve kterém Tomáš brečí nad ztrátou své přítelkyně, se stalo virální a za pouhý jeden den má přes 350 tisíc zhlédnutí. Komentáře, které lidé píšou pod video, jsou ale velmi překvapivé. Někteří si totiž nejsou jistí tím, zda si Tomáš nedělá legraci a nechce si pouze získat pozornost. Na druhou stranu, té má už nyní opravdu hodně, takže svým sledujícím nejspíš říká pravdu.

„Já jsem vždycky ke svým fanouškům a sledujícím chtěl být upřímný a jelikož byl tento vztah můj první a já jsem konečně cítil ten pocit, který jsem chtěl s holkou cítit, tak jsem to hned začal slepě sdílet. Nechci tady vařit a aby vy jste nevěděli, kdo jsem. Já jsem taky člověk, já mám prostě svoje emoce. Zamiloval jsem se tak slepě, že jsem některé věci prostě neviděl,“ odůvodnil své video Tomáš.

Objevilo se ale několik komentářů od slečen, které tvrdí, že jim Tomáš ještě nedávno psal. Možná právě to byl důvod, proč tiktokera jeho přítelkyně opustila. „Nevytáhla bych to, ale už se nemůžu dívat na to, jak ho každý lituje,“ nechala se slyšet jedna z dívek, které měl Tomáš údajně psát. K údajnému zahýbání se ale tiktoker nijak nevyjádřil a nejde nijak dokázat, že k tomu opravdu došlo.

Převládá také názor, že by Tomáš neměl taková videa přidávat na sociální sítě. Mnoho lidí si z něj totiž kvůli jeho vyjádření dělá legraci a někteří ho kritizují a píší mu urážlivé komentáře. Tiktoker ale sám řekl, že považoval za správné svěřit se svým sledujícím a nejspíš počítal s tím, že ho budou někteří lidé kritizovat. Sám je prý ale překvapený z toho, že je video virální.

@lepsija_

Důvod? Víkend - plánování budoucnosti, "nejromantičtější zážitek v životě" Pondělí - " nezvládám vztah" 🤯🤯🤯 fakt soustředit se jen a pouze na sebe je dnes jediná cesta ke štěstí, pokud fakt nemáte štěstí. Já na něj čekal bez dvou měsíců 20 let a to tak že jsem si nikdy s holkou nedal ani pusu když jsem to necítil 💪 tak se mi ten přístup moc hezky vrátil 😌 dával jsem jí pocit jistoty a dochází mi teď, že to je ve finále nejhorší, co můžeš udělat... ale to je prostě strašný 🙃

♬ původní zvuk - lepsija

Je ale opravdu mnoho lidí, kteří Tomáše kritizují za to, že se rozhodl veřejně svěřit, že ho opustila přítelkyně. Na jeho video dokonce reagoval tiktoker Ondřej Bláha, který sice respektoval, že je Tomáš z rozchodu smutný, ale zároveň řekl, že taková videa zkrátka na sociální sítě nepatří. „Co ty musíš pochopit, kámo, nemůžeš tohle dávat na internet! Jasně, kluci mají emoce, je to hezké ukazovat, ale nemůžeš si teď myslet, že se na to video nějaká holka podívá a řekne si, že ji to přitahuje a že se o ni postaráš,“ reagoval na Tomášovo video Bláha.

S Bláhovým názorem se ztotožnilo mnoho lidí, kteří si myslí, že se musí Tomáš rychle sebrat. Ten ale nevypadá, že se z rozchodu vzpamatuje jenom tak, což je samozřejmě naprosto v pořádku. Zároveň by ale měl zapřemýšlet nad tím, zda mu kritické komentáře, kterých je pod jeho videy opravdu hodně, v jeho těžkých chvílích ještě více nepřitíží. Je sice hezké, že chce být ke svým sledujícím upřímný, ale na sociálních sítích je bohužel plno lidí, kteří se nebojí upřímné tvůrce urážet. Objevilo se ale samozřejmě také plno komentářů, kterými se Tomášovi fanoušci snaží svého oblíbence povzbudit a ten je za jejich podporu jistě rád.