Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Trenér Satnady se na Instagramu opřel do Freescoota. Je to nějaká bezcenná m*dka, reaguje Freescoot

Youtubera Jakuba Smreka alias Freecsoota si vzal na mušku MMA zápasník Samir Margina. Ten se prý chystá Smreka navštívit v trafice a napadnout ho. Navíc by s ním prý klidně měl zápas v MMA. Smrek ale tvrdí, že Marginu vůbec nezná a zápasit s ním rozhodně nebude. Navíc má prý kolem trafiky ochranku a pokud za ním Margina přijde, dopadne to pro něj špatně.
  14:00

MMA zápasník Samir Margina, který se zviditelnil trénováním influencerky Anastasije Chomičové alias Satnady, se na Instagramu opřel do youtubera Jakuba Smreka. Začalo to tím, že se Smrekovi vysmíval za jeho techniku boxu a skončilo to výzvou na zápas. Margina se ale choval přinejmenším nevhodně. Začal totiž Smrekovi vyhrožovat a prý se za ním plánuje vydat do jeho trafiky, kde ho chce napadnout.

@samirboy69 HEJ VYZVI MOJI PŘÍJMU O @Hanča Gelnarova 💓 #clashofthestars #cots #clash #samirclashofthestars #samirvsjuricka#foryou #comingout #protebe #fakesituation @Clash of the Stars ♬ původní zvuk - Samirboy1

Margina se z ničeho nic opřel do Smreka, který je spíše známý jako Freescoot a obětoval mu hned několik příběhů na Instagramu. „Já nechápu, jak tenhle člověk mohl mít vůbec nějaký zápas. Všechno prohrál, potom šel do shitface, tam ho vyhodili do trafiky a teď s ním bude co,“ napsal Margina na Instagramu a smál se boxerskému stylu, který Smrek předváděl. Tím ale zápasník ani zdaleka neskončil. Smreka, kterému říká „Freečmoud“ totiž vyzval na zápas. Margina je prý přesvědčený o tom, že youtubera dokáže porazit jednou rukou a je také ochotný to dokázat. Chce ale zápasit v organizaci Clash of the Stars, kam Smrek nejspíš nikdy nepřejde. Ten je totiž momentálně zápasníkem organizace Red Face a nejspíš v ní také zůstane. Margina se ale i tak snaží Smreka vyprovokovat.

Youtuber by se prý měl mít na pozoru, protože se na něj Margina chystá zaútočit. „Až tě potkám, tak tě z jedničky normálně napálím a vypnu tě. Tak aby jsi to věděl a mohl se na to připravit. Já k němu nalítnu do té jeho trafiky a promluvím si s ním z očí do očí a tam si to vyříkáme. Potom si bohužel musí kleknout a dostane p*ro facky,“ řekl Margina na svém Instagramu. Zápasník také tvrdí, že Smrek trafiku ve skutečnosti vlastní, ale tvrdí, že to tak není, aby mu ji nikdo nevykradl. Zároveň youtubera obvinil z toho, že prý prodává kokain a sám ho také užívá. Lidé mu prý posílají různé konverzace se Smrekem, tvrdí o něm spoustu věcí a Margina už nic víc slyšet nechce, protože si už tak o Smrekovi myslí jen to nejhorší. Z toho důvodu se chce se Smrekem porvat a očividně je mu jedno, zda to bude v kleci nebo mimo ni.

Smrek se velmi divil, když zjistil, že se do něj na Instagramu někdo naváží. Vůbec prý netuší, o koho se jedná a styl, jakým o něm Margina mluvil, se mu pochopitelně ani trochu nelíbil. „Je to nějaká bezcenná m*dka, kterou ani neznám. Já fakt vůbec nevím, kdo to je. Jenom vím, že trénoval Satnady. Nevím, proč to dělá, asi si chce jenom nahnat čísla na tom, že mě hrotí, protože v tom nic jiného prostě není,“ řekl Smrek pro redakci Antiyoutuber.cz. Podle něj je také možné, že Marginu k takovému chování vyzval moderátor organizace Clash of the Stars Jakub Jíra, který se do Smreka prý neustále naváží. „Jíra se do mě pořád naváží a má ty svoje rasistický kecy. Pořád si mě bere do huby, takže bych se nedivil, kdyby to měl od něj,“ řekl Smrek

Ačkoliv Margina Smrekovi vyhrožoval a tvrdil, že si to s ním vyřídí osobně a přijede za ním do trafiky, Smrek se prý vůbec nebojí. Je prý za dobře s ochrankou, která hlídá vedlejší objekty a ví, že kdyby se cokoliv stalo, ochranka by mu jistě pomohla. „Kolem mě jsou neustále lidé, kteří to tam hlídají, takže jsem fakt v bezpečí. Jen ať přijde, buď ho sejmou jedni sekuriťáci nebo druzí. Tak jako tak od nich dostane. Může si něco zkusit a uvidí sám,“ řekl Smrek. Do zápasu s Marginou prý v žádném případě jít nechce, protože by mu tím akorát dával zbytečně pozornost, kterou podle něj Margina tolik chce. Navíc momentálně působí v organizaci Red Face, kde je prý spokojený, takže organizace Clash of the Stars na jejich zápas může zapomenout. Uvidíme tedy, zda Margina opravdu navštíví Smreka v trafice a pokusí se ho napadnout. Podle Smreka je to ale opravdu špatný nápad.

Témata: Freescoot