Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác

Jan Brunclík ukázal na streamu své přirození. Polonahý začal streamovat na erotické stránce

Bizarní streamer Jan Brunclík nepřestává překvapovat. Rozhodl se, že se pustí do momentálně mezi lidmi na sociálních sítích populární erotické kariéry. Založil si účet na webu Chaturbate, který se zaměřuje na erotické živé vysílání. V průběhu streamu se hladil po těle a následně ukázal své přirození.
  11:05

Kontroverzní a bizarní streamer Jan Brunclík je podle lidí na sociálních sítích schopný udělat téměř cokoliv pro získání pozornosti. Často tak na svých streamech provádí různé vylomeniny nebo obtěžuje kolemjdoucí. Nyní se podle sledujících doslova pomátl. Rozhodl se, že se pustí do erotické kariéry. Založil si profil na nechvalně známé streamovací platformě „Chaturbate“ a večerní živá vysílání začal pořádat převážně tam. Nejdříve se jenom poodhalený hladil po těle a ukázal, jakou erotickou hračku si pořídil. Na dalším streamu však ukázal něco, co nechtěl vidět téměř nikdo.

Chaturbate je stránka, na které převážně slečny pořádají erotické streamy, na kterých za zaslané peníze plní přání diváků a odhalují se nahé. Kontroverznímu Brunclíkovi zřejmě došlo, že v erotickém byznysu lze vydělat velké peníze, a tak se rozhodl, že odstartuje zcela novou kariéru. Založil si profil i na často nazývané stránce pro dospělé OnlyFans. Co na něj zveřejňuje, je záhadou. Několik fanoušků se přeci jen zřejmě našlo a odběr si u něj skutečně zaplatili. Na svých čtyřiačtyřiceti zveřejněných fotkách nasbíral momentálně přesně stejný počet lajků. Měsíční odběr fanouškům nabízí za v přepočtu sedm set sedmnáct korun.

Brunclík je podle sledujících tedy schopný udělat téměř cokoliv, aby na sebe strhl pozornost. Nedávno se například vydal do parku, kde si přisedl k náhodným lidem, vytáhl párek a začal si ho opékat na jejich ohni. Později se rozhodl, že mu v momentální zimě pravděpodobně bylo veliké vedro, a tak oblečený skočil do řeky, ve které chvíli plaval. Vylomeniny, které v poslední době vyvádí, už podle sledujících překračují veškeré meze. Nedávno se také silně opilý v tramvaji vyzvracel na turistu. „Omlouvám se, pane,“ bylo jediné, co pozvracenému pánovi byl schopný říct, než se vypnul celý stream.

Svojí tvorbou však nadále překvapuje a nastavuje nové milníky bizáru. Nyní se tedy dal na erotickou kariéru. Na jednom ze streamů na již zmíněné streamovací stránce například ukázal erotickou hračku, kterou si pořídil. V jednom okamžiku si strčil ruku pod kalhoty do rozkroku a začal šmátrat. Po chvilce vyndal již zmíněnou růžovou hračku. Většinu času streamu ležel na posteli s odhaleným břichem, které si čas od času pohladil. Ačkoliv trochu své tělo ukázal, jeho intimní partie zůstaly skryté.

Až nyní se na jednom takovém streamu pořádně odhalil. Bez kalhot a spodního prádla se opět vyvalil na postel a ukázal své přirození. Něco takového většina sledujících vidět rozhodně nechtěla. Snímek ze streamu se začal šířit na platformě X (dříve Twitter) a reakce lidí na sebe nenechaly dlouho čekat. „To už nikdy nedostanu z hlavy, asi odejdu někam do kláštera a budu prosit Boha o rychlou a bezbolestnou smrt,“ napsal pod fotku jeden z lidí na X. „Ok, dobře, možná jsem to vidět nechtěla. Nemůžu vám hodit link tady na Brunclíka, dostala bych ban. Opravdu to vidět nechcete,“ napsala na své instagramové story známá OnlyFans tvůrkyně Valerie Holáková alias Xholakys.