Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Streamer Brunclík se opil a usnul v tramvaji. Okradli ho, přišel o techniku na natáčení

Kontroverzní streamer Jan Brunclík je opět součástí pikantního konfliktu. Hrubě měl urážet svoji nyní už bývalou partnerku, kamaráda i známého tvůrce Haiseta. Vše se mělo semlít v jeden den, kdy hlavně večerní jízda domů byla pro Brunclíka osudná. Měl totiž opilý usnout v tramvaji, kde ho následně neznámí mladíci okradli o téměř veškerou streamovací techniku.
  12:19

Streamer Jan Brunclík přichází s dalším konfliktem. Bizarní tvůrce je známý také pro své nevšední chování na ulici, kdy často oslovuje náhodné slečny, které podle sledujících otravuje. Nejvíce se proslavil prostřednictvím tak zvaných IRL streamů (IRL je zkratka pro „in real life“, což znamená „ve skutečném životě“, pozn.red.), na kterých interaguje s fanoušky, zaměstnanci různých obchodů nebo lidmi v hospodách. Jeden takový stream nedávno uspořádal v podniku známé influencerky, zpěvačky a zápasnice z bojové organizace Clash of the Stars Playstation Princess. Opilý na cestě domů usnul v tramvaji, kde ho následně neznámá parta mladíků okradla o většinu věcí, které měl u sebe.

Začít to mělo tím, že se Brunclík z nenadání rozhádal se svým kamarádem Martinem, se kterým v poslední době velice často streamoval. Opřel se však i do své nyní už bývalé partnerky a Haiseta. Toho dokonce vyzval na zápas do Clash of the Stars. „Já ho chci ponížit v kleci. Pochop to. Já ho chci ponížit, aby prohrál. Nejdříve porazím Dragunova a potom Haiseta,“ říká Brunclík na streamu.

Nejen podle lidí na sítích, ale i samotného Haiseta, je chování Brunclíka velice neuctivé a nepochopitelné. Často si stěžuje, že na něm reakční kanály, a hlavně Haiset, vydělávají velké peníze, z čehož on nemá nic. Podle sledujících by si však měl uvědomit, že právě bez těchto reakcí by jeho kariéra neexistovala a nikdo by o něm ani nevěděl. Reakční kanály nemají žádný důvod a povinnost posílat Brunclíkovi jakékoliv tržby z reakčních videí na něj. „On na mě furt něco točí. Akorát on na tom vydělá dvacet tisíc a já z toho mám dvě koruny jenom,“ říká rozhněvaný Brunclík na streamu.

Podle vyjádření Haiseta měl Brunclík hrubě urážet svoji bývalou přítelkyni. „Od rána nadával na mě. Nadával na svoji přítelkyni. Urážel její vzhled, urážel její chování, že se vlastně chová jako dítě a tak dále,“ vysvětluje Haiset. Jeho bývalá partnerka si takové hnusné chování nenechala líbit, a Brunclíkovi poslala ostrou zprávu, kterou on sám zveřejnil na svém Instagramu. „Můžeš navštívit s Shopaholic Adel Bohnice ty d*mente prolhaný hnusný s malým pérem, na kterého ani nevidíš, jelikož máš panděro. Jsi všem akorát pro smích a mně samozřejmě taky. Jak sis vůbec mohl myslet, že bych s tebou někdy chtěla opravdu chodit, k*kote,“ píše se ve zprávě.

Podle Haiseta je taková zpráva pochopitelná a zasloužená. „Já se vůbec nedivím, že mu tohle napsala. Frajer do ní jel celý stream, že je tlustá, že má ošklivé cecky a já nevím, co všechno. Podle mě si to reálně zasloužil. Fakt na ni byl jako hnusný,“ říká Haiset.

Den na to si Brunclík zřejmě uvědomil, že se nechoval zrovna nejlépe, a tak se Haisetovi a svému kamarádovi Martinovi omluvil. „Velice mě to mrzí. Pokud budou mít zájem a chuť mi odpustit, můžeme o tom debatovat. Bylo to způsobeno dlouhou únavou,“ říká Brunclík. Této omluvě však předcházela propitá noc, kdy měl Brunclík streamovat z již zmíněného Anime Coffee and Secondhand Baru. Cestou domů v tramvaji však usnul a na zem mu upadl telefon, ze kterého pořád streamoval. Ten po zhruba pěti minutách ze země zvedl neznámý mladík a stream skončil.

Haiset to bere jako karmu. Ačkoliv mu nic takového prý nepřál, nemrzí ho, že ho okradli. Nadále už prý nemá v plánu s Brunclíkem jakkoliv spolupracovat. „To neznamená, že přestanu úplně koukat na Brunclíka. To znamená, že s*ru na nějaké jeho omluvy a už s ním nebudu v kontaktu,“ vysvětluje.