Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Halienova přítelkyně měla údajně potratit | foto: instagram.com

Přítelkyně zatčeného Haliena měla prý potratit jejich dítě. Bylo jí tehdy 14 let, nyní se zasnoubili

Na sociálních sítích se šíří konverzace, kterou měl údajně vést streamer Halien se svým kamarádem. V konverzaci přiznává, že s ním otěhotněla jeho přítelkyně, které tehdy nebylo ani patnáct let a rozhodla se jít na potrat poté, co se rozešli. Nedokázala prý unést, že si našel novou přítelkyni. Ta nyní nejspíš spravuje Halienův Instagram.
  20:00

Informaci o tom, že slovenský streamer Ján „Halien“ Šteca půjde do vězení, zaznamenalo na sociálních sítích opravdu mnoho lidí. Šteca měl totiž prodávat drogy a také je poskytovat nezletilým osobám. V důsledku toho mu hrozí 15 let za mřížemi a nyní se objevila další informace, která na streamera vrhá ještě daleko horší světlo. Šteca měl mít totiž údajně sex s dívkou v době, kdy jí ještě nebylo patnáct let a dívka s ním dokonce měla otěhotnět. Na sítích se šíří konverzace, která to potvrzuje a i když nelze prokázat její pravost, působí velmi přesvědčivě.

„Podle předběžných výsledků z kriminalistické laboratoře byla potvrzena přítomnost kokainu v množství, které odpovídá minimálně 669 běžným jednotlivým dávkám drogy a extáze v množství, které odpovídá minimálně 250 běžným jednotlivým dávkám drogy, které jsou způsobilé po aplikování ovlivnit psychiku člověka,“ prozradila košická krajská policejní mluvčí Jana Mésarová, co vše našla kriminální policie u streamera doma. Od té doby si z něj lidé utahují na sociálních sítích, streamerovi ale jistě do smíchu není. Polínko do ohně přihodil také jeho rival Martin „Ziamw“ Tronec, který nastínil, čeho všeho se měl Šteca dopustit.

Tronec tvrdil, že Šteca poskytoval drogy také jedné nezletilé dívce, se kterou měl dokonce sex. Matka této dívky poté měla streamera udat na policii a na základě jejího udání provedla kriminální policie u Štecy razii. Na sociálních sítích se ale začala šířit konverzace, kterou má vést Šteca se svým kamarádem a ve které zároveň popisuje, co se s dívkou, které v tu dobu mělo být pouhých čtrnáct let, dělo. „Včera jsem se hádal s její mámou, protože ona přesvědčovala rodiče, že nikdy nebyla těhotná. Teď už je to ale jedno, když to dítě zabila. U doktora nebyla. Dnes, když chceš zabít děcko, stačí sežrat prášky a zapít je chlastem,“ píše údajně Šteca v konverzaci.

Mladá dívka se s ním měla rozejít a až poté zjistit, že je těhotná. Šteca si měl mezitím údajně najít novou přítelkyni, kterou měl následně opustit a vrátit se k dívce v domnění, že si dítě nechá. Dívku měl údajně prosit, aby si ho nechala, protože se rozhodl stát se otcem. Ta se ale nakonec měla rozhodnout dítě zabít a podle zpráv z toho byl Šteca velmi špatný. „Strašně jsem chtěl díte, strašně. Jeden den vybíráš kočárek a oblečení a druhý den se dozvíš, že ti ho zabila. Věřím, že karma dostane každého,“ stojí v konverzaci, kterou měl vést Šteca.

Dívka, která byla se streamerem těhotná, se prý rozhodla zbavit se plodu poté, co si po jejich rozchodu Šteca našel novou přítelkyni. Nedokázala totiž přijmout fakt, že si za ni našel náhradu. S touto dívkou má být i nyní a velmi se řeší, zda je to právě ona, kdo přidává na Štecův Instagramový profil příspěvky. Streamer to totiž rozhodně není. Na jeho profilu se ale objevila fotka Štecy s mladou dívkou a u fotky je velmi zvláštní popisek. „Chtěl bych vám oznámit, že jsme se zasnoubili s mojí přítelkyní a budu komentovat drama, tak dejte sledování, ať vám to neuteče,“ stojí v popisku fotky.

Spousta lidí si myslí, že se nyní o Štecův Instagram stará jeho přítelkyně a to především kvůli stylu příspěvků, které se na profilu objevují. „Tohle tam dala jeho holka. Kdyby to byl on, tak dá jako kluk úplně jinou fotku nebo nahraje video. Určitě to není on, protože ta p*ča nebo debil, který má ten Instagram, tam postují s*ačky,“ myslí si uživatelé TikToku. Konverzace, které se šíří na TikToku i na Instagramu, by ale streamerovi mohly pořádně zavařit. Pokud by se totiž potvrdilo, že měl pohlavní styk s dívkou, které tehdy ještě nebylo patnáct, výrazně by to nejspíš prohloubilo délku jeho trestu. Zatím ale nejsou žádné nové informace o tom, jaký je Štecův aktuální stav a ani na kolik let půjde do vězení.