Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor

Bývalý přítel Shopaholic Adel pracuje za kasou. Našel si novou přítelkyni a prý je šťastný

Jak se žije Janu Kulasovi po rozchodu s bizarní influencerkou Shopaholic Adel? Tvrdí, že si za ni poměrně rychle našel náhradu. S novou přítelkyní se měli poznat přes TikTok. Říká, že je šťastný a má zřejmě i novou práci. Na sítích se šíří fotka Kulase za kasou v prodejně Penny Market.
  18:00

Je to už více jak měsíc od rozpadu bizarního páru Shopaholic Adel a Jana Kulase. Jak je tomu u Adel, ale zřejmě i jejího bývalého partnera zvykem, oba si poměrně rychle našli novou lásku. Ani jeden však nechce odhalit, o koho jde. Oba k tomu mají stejný důvod. Tvrdí, že jim jde o jejich soukromí. Někteří lidé na sítích tak začali spekulovat, jestli si to nevymysleli. Tvoří se dokonce diskuze i nad tím, že by oba mohli stále tvořit pár a celý rozchod byl jen pro získání pozornosti. Takové nařčení je podle obou influencerů holý nesmysl. Kulas nyní lehce odtajnil, s kým chodí a jak se mu ve vztahu daří.

@antiyoutuber.cz Rozhovor s Honzou Kulasem o jeho nové partnerce bohužel nezvládl ani náš mikrofon🎤🥺 #antiyoutuber #antiyoutubercz #jankulas ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

S novou přítelkyní se prý seznámil přes sociální sítě. „Seznámili jsme se na TikToku. Hodně dlouho mi dělala moderátorku,“ řekl Kulas redakci Antiyoutuber.cz. Slovo dalo slovo, sblížili se a jejich vztah nebyl už jen pracovní, ale i milostný. „Po rozchodu jsme si začali psát, volat, pak jsme se viděli a přišlo to,“ vysvětluje, že je s přítelkyní ve vztahu oficiálně od 14. ledna tohoto roku. Hlavně díky ní, ale i pravděpodobně jeho oproštěním se od Adel, se má lépe než kdy jindy. „Já se mám teď úplně skvěle. Jsem šťastný a zamilovaný,“ doplňuje.

Někteří lidé na sítích mu jeho nový vztah přejí, jiní novou partnerku i Kulase kritizují. Další lidé mluví i o tom, že se v chování velice podobá Adel. „Bude stejná jak Adéla. Na streamu blokovala lidi, co napsali něco hezkého Honzovi a pak mu dala čočku za to, že plní úkol a žebrá na Karlově mostě. On opět jako poslušný čokl poslechl,“ píše jedna slečna na Facebooku.

Tady se už maká co ty? @petr_zabijak_kunstar ?

5. února 2024 v 13:27, příspěvek archivován: 7. února 2024 v 14:41

Většina lidí na sítích skutečně není moc přející a Kulasovu partnerku spíše drsně kritizují. „Gratuluji, že se najde další chudina, co na něho vleze po Adéle. Doufám, že přijde falešné miminko jak u Davči. Všichni čekali, až spadne hvězda, tak teď si můžou něco přát. Kulas padá,“ komentuje jedna slečna v diskuzi na Facebooku. Diskutují i o tom, jak jsou tito lidé schopní střídat jednoho partnera za druhým. „Fascinuje mě, jak tihle jednodušší lidé střídají partnery. Že to tak dokážou zapínat a vypínat ty city, jestli tedy to je láska vůbec,“ píše další.

Nejen, že má mít Kulas novou partnerku, ale dokonce i práci. Na sítích se šíří jeho fotka, na které sedí za kasou v tričku s nápisem Penny. Ačkoliv za novou partnerku kritiku schytal, že si našel práci lidé spíše oceňují. „Maká, co je za problém? Budeme tady opovrhovat prací prodavačů?“ komentuje jedna slečna Kulasovu fotku v pracovním oděvu. Že se dokázal zřejmě postavit na vlastní nohy a našel si práci, je podle mnoha lidí obdivuhodné. „Lidi neví, co chtějí. Nemakal a měli jste s tím problém. Teď pracuje a zas mají lidi problém. Furt jsme chtěli, aby šel makat jako normální člověk, tak ať pracuje,“ píše další.

Většina reakcí na jeho novou práci je tedy spíše pozitivní. Dá se uvažovat nad tím, že mu pozici prodavače za kasou v prodejně mohla doporučit jeho nová partnerka. Ta totiž na svém facebookovém profilu uvádí, že pracuje v jiném řetězci obchodů s potravinami.

Témata: Jan Kulas