Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Život Kulase po rozchodu: Za Shopaholic Adel udělal tlustou čáru, usmířil se s rodinou a má práci

Jan Kulas se po rozchodu s tiktokerkou Shopaholic Adel snaží postavit na vlastní nohy. Hledá nový byt a bude nastupovat do práce. Prý mu velmi pomohla jeho rodina se kterou obnovil kontakt. Za Adel prý udělal tlustou čáru a už s ní nechce být v kontaktu. Je prý také finančně zajištěný, především díky své rodině a kamarádům. Vánoce pro něj prý byly „poslední kapkou na dortu“.
  18:00

Na influencerské scéně Vánoce rozhodně nebyl svátky klidu a míru. Dramatické dění okolo rozchodu nechvalně známé tiktokerky Shopaholic Adel a jejího snoubence Jana Kulase sledovalo opravdu mnoho lidí na českých sociálních sítích. Kulas se rozhodl vztah ukončit den po Štědrém dni a to nehledě na to, že Adel požádal o ruku před necelými čtyřmi měsíci.

Mnoho lidí ale zajímá, jak je na tom Kulas nyní, protože kvůli své bývalé partnerce musel přestat pracovat a dalo by se říci, že na ní byl závislý. Kulas nyní pro redakci Antiyoutuber.cz řekl, co ho vedlo k rozhodnutí Adel opustit, kde nyní bydlí a jaké má plány do budoucna. Jejich vztah byl totiž prý opravdu toxický a mnoho lidí už dříve Kulasovi psalo, že by si neměl nechat líbit to, jak se k němu Adel chová a rozejít se s ní. Nakonec k tomu opravdu došlo a Kulase nyní čeká nový život.

Na Boží hod toho byl plný internet. Jan Kulas a Shopaholic Adel už netvoří pár, protože Kulasovi došla trpělivost. Tato informace se rozšířila na všech sociálních sítích a všichni čekali, co se bude dít. Kulas i Adel si ze svého instagramového profilu odstranili datum zásnub a přestali se navzájem sledovat. Nijak zvlášť se k celé situaci nevyjadřovali, ale spíše se vzájemně uráželi na streamech. Těsně po rozchodu měla Adel na svých živých vysíláních extrémní množství diváků. Chvílemi její stream dokonce sledovalo přes 7 tisíc lidí současně, nic extra zvláštního se ale nedozvěděli. Kulas nyní promluvil o tom, jak to celé bylo a proč se rozhodl svou snoubenku opustit. To, že se spolu hádali i o svátcích, pro něj zkrátka bylo až příliš a cítil se pod obrovským tlakem.

„Už toho na mě bylo dost, těch urážek, ponižování a rozkazování. To, co předvedla o Vánocích, byla poslední kapka na dortu. Teď už se ale cítím psychicky dobře,“ řekl doslova Kulas pro redakci Antiyoutuber.cz. Kulas se po celou dobu snažil Adel bránit a pomáhat jí, ale ta se zkrátka nedokázala ovládat. Na Kulase byla opravdu nepříjemná a vůbec jí nevadilo, že ji při tom sledovaly stovky lidí na živém vysílání. Zároveň také neustále připomínala, že to ona všechno platí a tím pádem bude ona rozhodovat, co Kulas smí a nesmí. Kulas přitom přestal chodit do práce proto, že si to Adel přála. Kvůli tomu se také stalo, že měl mít v jedno období na účtě dvě koruny. To Kulas potvrdil, ale nyní prý peníze má.

Poté, co se Kulas rozhodl svou snoubenku opustit, neměl pochopitelně kde bydlet. Zamířil proto ke svým kamarádům, u kterých ještě pořád bydlí. Adel prý Kulase přesvědčila k tomu, aby se přestal bavit se svou rodinou a také to se nyní Kulas rozhodl napravit. „Nechtěla, abych se s nimi bavil, ale už se opět bavíme. Píšu si se všemi z rodiny a brzy k nim pojedu na návštěvu,“ řekl Kulas. Především jeho rodina mu nejspíš pomohla v této nelehké situaci, protože neměl skoro žádné peníze. Rodina a přátelé mu prý peníze dali a on se proto může postavit na vlastní nohy. „Brzy budu mít vlastní bydlení. 10. ledna budu nastupovat do nové práce a chci zase normálně žít. Teď si konečně můžu užívat svobodu, můžu si chodit s kýmkoliv ven,“ řekl Kulas. Nechtěl ale prozradit, do jaké práce nastupuje. Bude prý pomáhat lidem, ale bližší info sdělit nechtěl.

I když Kulas Adel požádal o ruku, nedokázal s ní kvůli jejímu chování vydržet a rozhodl se jít dál. Vzhledem k tomu, jak o něm Adel mluvila, byl o svém rozhodnutí ještě více přesvědčený. Přeci jen spolu ale byli dlouho a rozejít se bez jakéhokoliv rozloučení často bývá těžké. Pro Kulase ale nejspíš ne. „Já se s Adélou nebavím, jenom jsem jí popřál hezký Silvestr a to je vše. Nechci s ní být v kontaktu a nechci ji už řešit. Udělal jsem za ní tlustou čáru a soustředím se na sebe,“ řekl Kulas s tím, že se chce také soustředit na zápasení v organizaci Red Face. To by ale znamenalo, že se se svou bývalou partnerkou ještě nejspíš několikrát potká, protože ta v organizaci pracuje.

Mnoho lidí Kulase podporuje proto, že všichni viděli, jak nehezky se k němu Adel chovala. Kulasovi lidé psali, aby si našel někoho, kdo se k němu bude chovat tak, jak si zaslouží. Nový vztah ale nejspíš momentálně není to, co Kulas řeší. „Holky nic, mám teď jenom kamarádky a nějaký vztah teď nechci. Chci se prvně postavit na vlastní nohy a potom, když to přijde, tak to přijde,“ vysvětlil Kulas. Uvidíme tedy, zda se Kulas ještě někdy odhodlá požádat některou svou partnerku o ruku a bude se s ní mít hezky.