Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Kulas vycouval ze zápasu s Pražákem | foto: instagram.com

Zápas dvou mužů Shopaholic Adel v ohrožení. Zakázala ho Adéla?

Zápas bývalého přítele influencerky Shopaholic Adel Davida Pražáka a jejího současného přítele Jana Kulase by chtělo vidět hodně lidí. I když se zdálo, že se jejich zápas opravdu uskuteční, Kulas najednou ze zápasu vycouval. Pražák je přesvědčený o tom, že Kulas dostal zákaz od Adel, ten se zase vymlouvá, že má hodně práce.
  14:55

Po té, co se kontroverzní influencerka Shopaholic Adel rozešla se svým bývalým přítelem Davidem „Fregamerem“ Pražákem, si po velmi krátké době našla nového přítele Jana Kulase. Od té doby všichni čekali, jak se k sobě budou Pražák a Kulas chovat. Adel navíc tvrdila, jak Kulase miluje a na Pražáka začala házet špínu.

Netrvalo dlouho a objevila se výzva od Pražáka, který oznámil, že chce zápasit s Kulasem v Clash of the Stars. Jeho oznámení vyvolalo u fanoušků velký zájem a spoustu emocí. Všichni totiž chtějí vidět zápas těchto dvou bizarních mužů. Čekalo se už pouze na vyjádření Kulase, aby výzvu přijal.

Kulas se ale dlouho k ničemu neměl a myšlenka jejich zápasu se tak pomalu začala vytrácet. Kulas se ale nedávno připomněl a oznámil, že do zápasu klidně půjde. Jeho výzva se objevila na pofidérním instagramovém profilu Maxviral, který pravděpodobně spravuje fitness trenér a youtuber Tomáš Lukáš. „Čau, jsem Honza od Shopaholic Adel a Davide, vyzývám tě na zápas. A jestli chceš někoho p*chcat, tak já tě p*seru,“ oznámil svůj zájem o zápas Kulas ve videu.

Všichni byli nadšeni, že se Kulas konečně vyjádřil k nabídce zápasu. Organizace Clash of the Stars, pod kterou by se pravděpodobně zápas uskutečnil, by o souboj Kulase a Pražáka rozhodně stála, protože je to přesně to, co by organizaci zajistilo vyšší sledovanost. Kulasovo oznámení Pražáka také potěšilo, nadšení mu ale nevydrželo dlouho.

Kulas se totiž rozhodl, že ze zápasu vycouvá. To byla velmi šokující zpráva, protože Kulas vypadal, že je velmi odhodlaný se s Pražákem utkat. Původní myšlenka byla, že se spolu utkají na šestém galavečeru organizace Clash of the Stars. Nakonec to ale možná bude všechno jinak. „Honza, který mě po mém přijetí výzvy vyzval ještě tak pětkrát, do Clash of the Stars prý nejde, protože má moc práce, bobínek. A jaká je realita všichni víme, že,“ oznámil Pražák na svém Instagramu. Pražák také zmínil, že je to určitě stejný scénář, jako když ještě chodil s Adel on. Adel mu totiž zakázala zápasit a poté přišla s mnoha důvody, proč se Pražák v Clash of the Stars neukáže.

Kulas ale tvrdí, že zápas jednou určitě bude, ale teď má příliš mnoho práce. Také brání svou přítelkyni, že mu prý nic nezakazuje a že si to Pražák vymýšlí. „Chci Davida zničit z důvodu, jak všem fanouškům lže, že má přítelkyni, když ji nemá,“ napsal Kulas na svém Instagramu. Adel ho prý ve všem podporuje a o Pražáka se už údajně vůbec nezajímá. Pražák ale tvrdí něco jiného. Od té doby, co si Pražák nastavil svůj Instagram na soukromý, mu totiž Adel měla údajně už třikrát poslat žádost o sledování.

Pražák navíc také tvrdí, že Kulas uráží ostatní a dokonce se vysmíval neznámé holce za to, že je při těle. Poté se opět do Kulase opřel a také zmínil Adel. „Hlavně se nejdříve podívej na tu svoji nádheru, co máš vedle sebe, na to jak se chová a pak mrkni do zrcadla. Špiníte ostatní a sami jak vypadáte,“ vysmíval se Pražák. I když uráží Adel kvůli jejímu vzhledu, sám s ní měl dlouho vztah a nedávno se dokonce přiznal k tomu, že ji skutečně miloval. Je to tedy spíše způsob, kterým se snaží Kulase vyprovokovat k tomu, aby se zápas opravdu uskutečnil.

Podle Pražáka se ho navíc Kulas bojí. Údajně měl totiž přijet na benzinku, aby si koupil něco k jídlu a Kulas se měl před ním schovat. Pražák ale tvrdí, že vůbec netušil, že na konkrétní benzince pracuje právě Kulas. Také se velmi směje jejich vztahu kvůli tomu, že Kulas chce na Adel údajně pouze vydělat peníze. Na jednom tiktokovém streamu měl totiž jeden z diváků konfrontovat Adel a Kulas se tomu prý pouze smál a děkoval za dárky, které mu jeho fanoušci posílali.

Kulas by ale měl zvážit, jestli se chce spolu s Adel přijít podívat na blížící se galavečer Clash of the Stars. Pražák, který bude na galavečeru zápasit s Ondřejem Untermüllerem, totiž poslal Adel jasný vzkaz. „Až Ondráška sejmu, tak přeskočím klec, skočím si Adélo pro toho tvého Honzíčka a ten bude taky ležet v krvi a krásně v kleci budou oba dva ležet. Už se těším, až toho tvého Honzíčka klidně rozm*dám za ty jeho kecy. Pak se na něj klidně i vych*iju,“ oznámil Pražák své plány s Kulasem. Možná právě kvůli tomuto vzkazu se na pátém galavečeru organizace Clash of the Stars Adel ani Kulas neobjeví.