Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Clash of the Stars se blíží | foto: instagram.com

Zápasy Clash of the Stars v ohrožení? Na tiskovku pár zápasníků nepřišlo

Pátý galavečer organizace Clash of the Stars se kvapem blíží a pozornost lidí se na organizaci upíná víc, než kdy dřív. Několik zápasů je ale v ohrožení. Kaluba oznámil, že do zápasu nepůjde kvůli konfliktu na tiskovce, Král Berouna a Tadeáš Veselý na tiskovku vůbec nepřišli. Tiskovku sledovalo přes 38 tisíc lidí.
  9:53

Poslední předzápasová tisková konference organizace Clash of the Stars, která se opět konala v pražském klubu Duplex, vyvolala u fanoušků velký zájem. Na místo opět dorazilo neuvěřitelné množství lidí, kteří chtěli na vlastní oči vidět zápasníky a jejich poslední rozhovory před blížícím se pátým galavečerem. Večer ale opět nabídl překvapivé momenty a spoustu bizáru, na které jsme v organizaci zvyklí už od začátku. Některé momenty ale byly, podle spousty diváků, už předem domluvené a někteří zápasníci na tiskovou konferenci vůbec nedorazili.

Hned v první kartě zápasníků, kterou si na pódium pozvali moderátoři Tomáš Linh Le Sy a Jakub Jíra, chyběl Václav Flachsa alias Král Berouna. Jíra prozradil, že se ho několik dní pokoušeli sehnat, ovšem neúspěšně. Na zápas by ale údajně dorazit měl, jisté to však není.

Jeho soupeř Pavel Měsíček, kterému se přezdívá Snejks, se kvůli tomu do Flachsy samozřejmě okamžitě pustil. „Tak já vím svoje, prostě se mu nechce do zápasu, bojí se a já jsem teď ve velký formě. Každopádně on vyrůstal na peří, furt bere piko. Já na něj trénoval a prostě feťák ukázal, že na to nemá,“ komentoval Flachsovu nepřítomnost Snejks. Kromě podobných Snejksových komentářů se ale mezi první kartou zápasníků nic zvláštního nestalo.To se ale změnilo s příchodem druhé skupiny zápasníků. Když si totiž vzal slovo Ondřej Untermüller, kterého všichni znají pod přezdívkou Kluk s kamením, vyjádřil se k videu, ve kterém vyzval Jíru.

Untermüller totiž tvrdí, že Jíra dal údajně Tadeáši Veselému telefonní čísla na různé influencery a následně za to vinil právě Untermüllera. Jíra ale jeho tvrzení popřel a vysmál se mu. „Ondro, já jsem tu v úplně jiné roli, než abych se s někým pral. Samozřejmě, když by mě diváci chtěli vidět v zápase a chtěli by, abych se někdy ukázal v kleci, ta možnost tam je, ale určitě s někým, kde to dává smysl,“ odpověděl na výzvu Jíra. Untermüllera ale vyzval Ladislav Gal, kterému se nelíbilo, že údajně přeje smrt youtuberovi Fizimu. Mezi přítomnými zápasníky byl také Matouš Kaluba, který byl nedávno hospitalizován v psychiatrické léčebně. Kaluba má podezření na personál, který ho hospitalizoval, že zneužil jeho platební kartu, důkazy pro to ale nemá.

Na závěr se Kaluba rozhodl, že zazpívá píseň Karla Gotta „Být stále mlád“. Jeho vystoupení ale přerušil tiktoker Simon Valenta, který vrátil Kalubovi autogram, sundal si tričko a začal s ním Kalubu švihat. Poté ho vyvedla ochranka a Kaluba na to reagoval tím, že do žádného zápasu nepůjde a odešel z pódia. Podle spousty diváků to ale celé bylo předem domluvené. Někteří jsou totiž toho názoru, že Kaluba se bude muset ještě dál léčit a proto nemůže zápasit. Celé napadení tak měla být pouze zástěrka pro to, aby nemusel říct pravý důvod jeho neúčasti na galavečeru.

Třetí skupina zápasníků, kterou si moderátoři pozvali na pódium, byla velmi očekávaná, protože v ní byli Tadeáš Kuběnka, který se utká s Danielem Holomkem a také Honza Michálek, kterému se postaví Daniel „Seaser“ Siručka.

Mezi zmíněnými dvojicemi zápasníků bylo totiž už od začátku spoustu zlé krve. Kuběnka totiž naprosto opovrhuje Holomkem, o kterém se začalo říkat, že je to Kuběnkův klon. Ten se samozřejmě s Kuběnkovými názory neztotožňuje a proto se v předchozích rozhovorech ostře hádali.

To stejné se týkalo také Michálka a Siručky. Siručka se totiž ošklivě vyjadřoval o Michálkově rodině a také o jeho přítelkyni a Michálek byl kvůli tomu velmi naštvaný. Tentokrát ale byly obě zmíněné dvojice zápasníků v naprostém klidu a žádné velké drama se mezi nimi neodehrálo. Mezi třetí skupinou zápasníků byla také Hana Gelnarová a Anastasija „Satnady“ Chomičová. Obě slečny mluvily o své přípravě, která je velmi náročná.

Nejvíce očekávaná byla samozřejmě poslední karta zápasníků. Tu totiž tvoří Jan „Diego“ Kotlár, který se pokusí porazit Karla Bendu, Tadeáš „Mawar“ Růžička, který přišel vykonat spravedlnost na nenáviděném Tadeáši Veselém a Marek „Datel“ Valášek, který se utká o titul šampiona střední váhy s Tomášem „Dynamem“ Križanem. Veselý ale na tiskovou konferenci vůbec nedorazil, což pro některé nebylo žádným překvapením. Růžička totiž při posledním staredownu Veselého kopl do obličeje a nebylo jisté, zda se tentokrát bude držet zpátky.

„Asi měl těžký víkend, jak ho znám. Působí to na mě tak, že se ze*ral po tom našem posledním staredownu. Že si udělal takovou ostudu, že se sem bál přijít. Já jsem si myslel, že nepřijde, chtěl jsem se o to vsadit se svojí holkou. Já tady dneska svoji armádu nemám, ale věřím, že by ho tady posypali jiní lidi,“ vyjádřil se k nepřítomnosti Veselého Růžička.

Poté se chopil slova Valášek, který popisoval náročnost své přípravy a zároveň se také vyjádřil ke kritice, které musí čelit kvůli jeho předchozím zápasům. Podle nich ho totiž spousta lidí soudí a ti také tvrdí, že nemá na to, aby porazil Križana. I navzdory tomu se Valášek rozhodl vyzvat Jaroslava Kotlára, se kterým má spory. Križan, který je oproti Valáškovi velkým favoritem jejich zápasu, sebevědomě komentoval Valáškův vzhled. Valášek totiž neuvěřitelně nabral svalovou hmotu a i když podle Križana vypadá dobře, v zápase mu to nepomůže a doufá, že na něj Valášek opravdu přijde.

Celá tisková konference ale byla v něčem speciální a sice v počtu diváků, kteří ji sledovali živě na YouTube. V jednu chvíli ji totiž sledovalo přes 38 tisíc diváků, což je doposud největší počet vůbec. Organizace se tak přiblížila organizaci Oktagon, kterou při jednom živém vysílání sledovalo přes 45 tisíc diváků. Ačkoliv je organizace v podstatě nová, tato čísla dokazují obrovský potenciál, který Clash of the Stars má.

Témata: Mawar