Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Jaroslav Kotlár vyzval Karlose Vémolu | foto: instagram.com

Jaroslav Kotlár chce zápasit s Karlosem Vémolou. Za milion s ním prý do klece klidně půjde

Začalo to nevinným rýpnutím a je z toho oficiální výzva na zápas. Vémola na narozeninové oslavě vtipkoval o tom, že si klidně dá zápas proti rodině Kotlárových. Jaroslav Kotlár to ale bral jako urážku a vyzval Vémolu na zápas. Padly dokonce i slova o milionu korun. Lidé se ale Kotlárovi za jeho výzvu smějjí.
  13:00

Ikona českého MMA Karlos „Terminátor“ Vémola oslavil své osmatřicáté narozeniny. Vémola se rozhodl udělat velkou párty ve svém „Vémolandu“ kam dorazilo opravdu hodně lidí. Mezi přítomnými hosty byl také promotér organizace Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy, který vedl s Vémolou velmi zajímavý rozhovor. Vémola se totiž svěřil, že by chtěl zápasit s rodinou Kotlárových. I když se jednalo spíše o vtip, Jaroslav Kotlár se hned chytil příležitosti a k Vémolově „výzvě“ se vyjádřil na sociálních sítích.

Vémola na své narozeninové oslavě dělal rozhovor a v něm se zmínil, že má zálusk na rodinu Kotlárových. „Říkal jsem, že když se blíží ten důchod, že si potřebuji vydělat a ať mi dají milion za každého Kotlára. Nastoupím proti všem a ať jich je co nejvíc, ať si něco vydělám. Ať jich je alespoň osm v té kleci,“ řekl Vémola v rozhovoru pro CNN Prima News.

Vémola ale nejspíš zápas s rodinou Kotlárových bral pouze s humorem. Jaroslav Kotlár se ale okamžitě chytil Vémolova rýpnutí a zveřejnil video, ve kterém přijímá Vémolovu nabídku.

Ze začátku ale Kotlár vyjádřil své sympatie k Vémolovi a ocenil jeho MMA kariéru. Bylo na něm vidět, že si tentokrát tolik nevěří a velmi pečlivě zvažoval každé slovo. „Postojář nejsi vůbec dobrý. To ti můžu říct, že v postoji bych se ti mohl rovnat i já. Ale mě se líbilo, jak si se ke mě vyjadřoval, když si mluvil o Clash of the Stars. Řekl jsi, že by si nastoupil proti celému rodu Kotlárů. Uvědomuješ si vůbec, co říkáš, člověče? Však celý rod Kotlárů, nás je dvacet autobusů,“ vtipkoval Kotlár ve videu.

Kotlár se ale také nechal slyšet, že se Vémoly vůbec nebojí. Klidně si to s ním za milion rozdá sám. Vémola je prý pouze člověk z masa a kostí a Kotlár s ním nemá problém nastoupit do klece. Snad poprvé však nezmínil ve své výzvě klec strachu. „Uvědom si, co říkáš, když piješ a pozor na slova, protože už jsi starší člověk, víš jak,“ vzkázal na konci videa Vémolovi Kotlár.

Vémola se ale zatím ke Kotlárově výzvě nijak nevyjádřil a nejspíš se ani nikdy nevyjádří. Kdo by jejich vzájemný střet vyhrál, to asi nemá cenu rozebírat. Vémola má za sebou sice velmi nepříjemnou prohru s Patrikem Kinclem, i tak je to ale stále velmi nebezpečný chlapík. Vémola má také daleko více zkušeností se zápasením, než má Kotlár a tak by se jejich zápasu nijak zvlášť obávat nemusel.

Vémola se navíc nyní soustředí na něco úplně jiného, než je zápasení v Clash of the Stars. I po neúspěšném pokusu porazit Kincla, Vémola i nadále zůstává zápasníkem organizace Oktagon a zatím se nechystá pověsit MMA rukavice na hřebík. Až taková situace nastane, možná se opravdu v Clash of the Stars objeví. V Oktagonu je o něj ale zatím dobře postaráno a nemá proto důvod organizaci Oktagon opouštět.

Kotlár sice pevně věří, že si na něj Vémola udělá čas, lidé se však v komentářích Kotlárovi zcela vysmáli. Někteří nechápou, že Kotlár bere Vémolovu humornou výzvu zcela vážně. Na to také poukázal youtuber Marek „Datel“ Valášek, který má s Kotlárem spor. Jiní jsou zase toho názoru, že Kotlár nemá absolutně žádnou šanci Vémolu porazit. Jejich zápasu se ale pravděpodobně jen tak nedočkáme. Kotlár by se teď navíc měl soustředit na přípravu na již zmiňovaného youtubera Valáška.

Témata: Kotlár Security