Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Kotlár je ve vězení | foto: instagram.com

Kotlár údajně dluží peníze jednomu rapperovi. Má nový Instagram a zase hádá se s Datlem

Nedávno Datel obvinil Jaroslava Kotlára z toho, že údajně dluží peníze. Nově se objevilo další takové tvrzení, tentokrát z rapové scény. Kotlár totiž údajně dluží neznámému rapperovi pět tisíc korun. Místo vrácení peněz ale vyhrožuje rvačkou. Kotlár má také nový instagramový profil a už si dokonce stihl vyměnit pár názorů s Datlem.
  15:30

Na TikToku se objevil záznam konverzace, ve které se Jaroslav Kotlár hádá s neznámým rapperem. Video zveřejnil jiný rapper ze skupiny 242 Gang. Celý spor měl údajně vzniknout kvůli tomu, že Kotlár někomu dluží peníze a nechce je vrátit. Kotlár se ale v hlasových zprávách brání a vyhrožuje rapperovi, že ho zbije. Rapper si ale ve zprávách stojí za svým a Kotlárovi oponuje. Tomu se to však ani trochu nelíbí a tak spolu vedou rozsáhlou konverzaci, která ve spoustě lidech vyvolala naprostou nechuť ke Kotlárovi.

Kotlár měl údajně chtít po neznámém rapperovi pět tisíc korun za to, že s ním udělá videoklip. K tomu prý ale nikdy nedošlo a rapper se rozhodl Kotlára kontaktovat a říct si o vrácení peněz. I když se rapper v hlasových zprávách nevyjadřoval příliš slušně, jeho argumenty směrem ke Kotlárovi se zdály smysluplné. Kotlár ale na rapperovu zprávu odpověděl tím, že se spolu můžou sejít a porvat se.

„Ty z*rdečku jeden, já ti jenom říkám, že chci za tebou přijet. Řekni mi, kde jsi a dáme spolu venku férový boj bez rukavic. Ty potřebuješ pořádně dostat, z*rde, protože si moc věříš. Takže narazíš, těžce narazíš,“ rozčílil se Kotlár. Rapper mu na to ale odpověděl, aby vrátil peníze, které údajně Kotlár dluží a nebude potom důvod, aby spolu vedli takovou konverzaci.

Kotlár ale opět odpověděl výzvou na zápas a rapper se do něj pustil. „M*dka jsi ty, jak se chováš. Okrádáš lidi o peníze, diktuješ si tady, co bude a co nebude a děláš z lidí ku*dy. Na internetu se tváříš, že jsou všechno srandičky, směješ se a v realitě jsi takový ha*zl,“ odpověděl rapper Kotlárovi. Kotlár však tvrdil, že nikoho neokradl a pokračoval dál v urážení. Podle něj se chtěl rapper pouze přiživit na Kotlárově slávě a ve skutečnosti je prý obyčejná nula a poté se rapperovi vysmál.

Poté Kotlár řekl, že peníze vrátí, ale do rappera se i nadále navážel. Rapper mu však připomněl, že to byl on, kdo Kotlára vezl na koncerty, když se na něj ostatní vykašlali a slova, která mu Kotlár říká, jsou proto projevem naprostého nevděku. Kotlár nakonec celou konverzaci ukončil tím, že to prý nemá zapotřebí.

@coner242gang Pravda o @Kotlár Security ♬ původní zvuk - DARK HERO 242GANG

O tom, že Kotlár údajně lidem dluží peníze, informoval nedávno také youtuber Marek „Datel“ Valášek. Bylo to ale tvrzení proti tvrzení a nikdo nevěděl, kde je skutečná pravda. Po zveřejnění konverzace, kterou sdílel rapper ze skupiny 242 Gang, se ale ozvali lidé, kteří byli naprosto znechucení Kotlárovým chováním. Podle některých by neměl takový člověk mít naprosto žádnou pozornost a už vůbec ne slávu. „Nikdy star nebyl a nikdy nebude. Uznávají ho jen de*enti. Umí jenom vyhrožovat a ve finále dostane bombu a leží,“ okomentoval video jeden uživatel na TikToku.

Kotlárovi se ale někdo naboural do instagramového účtu a založil si proto nový. Na původním účtu si dokonce zablokoval Valáška a ten si samozřejmě nenechal ujít příležitost ihned Kotlára kontaktovat. „Nezapomeň si mě opět na novém profilu jako největší hrdina zablokovat. Hlavně dej tu blokaci ve stylu,“ rýpl si do Kotlára Valášek. „Hele ty Datle, já nejsem zvědavý na ty tvoje komentáře, ty hrdino. Těším se na tebe do klece, dostaneš i za Hlaváčka ve stylu,“ odpověděl Valáškovi Kotlár.

I když byl Kotlár ještě nedávno miláčkem publika, pod jeho příspěvkem na novém profilu, se objevilo hned několik negativních komentářů. To, že někteří lidé na Kotlára změnili názor, se také potvrdilo na posledním galavečeru organizace Clash of the Stars, kde na něj lidé v aréně bučeli. Kotlár tak bude muset velmi pečlivě zvažovat další kroky v jeho kariéře.