Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Kotlár se ozval z vězení | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Kotlár se opět ozval z vězení. Rozděluje prý ostatním práci a má se dobře, ale na sítích ho urážejí

Nejznámější český sekuriťák Jaroslav Kotlár se opět ozval z vězení. Jeho manažer na Instagramu sdílel vzkaz, který Kotlár posílá fanouškům a lidé ho velmi urážejí. Podle některých prý není dobré podporovat lidi, kteří jsou odsouzení a došlo také na rasistické narážky. Kotlárovi se prý ale daří dobře a ve vězení je velký šéf. Také se údajně připravuje na zápas.
  10:03

Jaroslav Kotlár skončil kvůli neplacení alimentů ve vězení. Dříve se svými fanoušky komunikoval skrze influencera Patrika Hüblera, nyní se s nimi spojil skrze svého manažera. Kotlár se rozhodl se svými fanoušky podělit o to, jak se mu ve vězení daří a jak tráví svůj volný čas. Vypadá to ale, že nejvíce žije pro organizaci Clash of the Stars a plánuje se opět pobít, tedy samozřejmě poté, co bude propuštěný na svobodu. Ve vězení se prý neustále na další zápasy připravuje a má zajímavou práci.

Kotlár se svým fanouškům ozval na Instagramu, kde jeho vzkaz sdílel jeho manažer. Zápasník a rapper si svůj trest nyní odpykává ve věznici v Rapoticích, kde se mu prý daří dobře. „Chci, abyste všichni věděli, že jsem tady v Rapoticích povýšil a dostal jsem se na pozici barákového. To znamená, že mám na starost celý oddíl, 66 muklů. Pětkrát denně je musím zařvat při sčítáku, ať stojí v řadě. A když přijde vedení od věznice, tak mu sdělím, na jaké cimře zůstal ležící vězeň,“ popisuje svou denní rutinu Kotlár. Mimo to prý také určuje, kdo z vězňů bude dělat jakou práci, jako třeba čištění koupelen a záchodů. I když je prý ve věznici nový, je za svou pozici nesmírně rád, protože je pro něj opravdu výhodná. „Barákový je prostě kápo. Všichni mě musí poslouchat a jsem vděčný za to, že jsem dostal takovou funkci,“ vzkazuje Kotlár.

Protože si takto povýšil, je prý možné, že jeho trest se sníží na jednu třetinu původní doby výkonu trestu. Kotlár se ale bude muset chovat slušně, protože jinak by nikdo nepřihlédnul k tomu, že se snaží splnit co možná nejlépe zadanou práci. Kromě plnění povinností má ale Kotlár také čas na trénování. Každý den se prý připravuje na zápasy, do kterých se chce pustit hned, jak bude na svobodě a doufá, že ho vedení organizace Cash of the Stars přijme. „Tvrdě na sobě makám a je vidět velká změna. Přijdu si pro vítězství,“ tvrdí Kotlár. O jeho zápasení bude jistě zájem a vedení organizace ho nejspíš přijme s otevřenou náručí, protože Kotlár umí vždy udělat skvělou show. Kotlár si navíc určitě bude chtít spravit chuť po svém posledním prohraném zápase, kdy ho porazil youtuber Marek „Datel“ Valášek.

Ačkoliv Kotlárův odchod do vězení mnoho lidí na sítích oplakalo, nyní se stal terčem kritiky. Protože se rozhodl být ke svým sledujícím upřímný, spousta lidí toho využila a Kotlára se snaží ponížit. Některé komentáře jsou opravdu nevhodné. „Nam*dal si děcka ve stylu jako správnej cigoš a jako cigoš na ně neplatil. Nevidím jediný důvod, proč podporovat lidi v kriminálu. Radši začni makat, ať máš na děcka, celebrito. Dělat koně dozorčím není frajeřina,“ naváží se do Kotlára lidé na Instagramu. Jiní lidé ho sice neuráží, ale zpochybňují to, že by se za pár týdnů dokázal vypracovat až na pozici, že by ostatním vězňům rozdával úkoly. Někteří z nich prý ve vězení byli a ví, jak to ze začátku funguje. Kotlárovi proto vůbec nevěří, že se mu daří dobře a někteří si myslí, že je to právě on, kdo čistí záchody a koupelny.

Kromě obrovské kritiky, která se na Kotlára valí ze všech stran, se ale i tak najde několik lidí, kteří mu přejí jen to dobré. Ozvalo se dokonce také několik jeho příbuzných, kteří mu vzkazují, aby se držel. Kotlár své fanoušky prosí o pomoc. Na Instagramu proto jeho manažer zveřejnil číslo účtu, na které mohou zájemci posílat peníze. Zároveň prý bude brzy v prodeji jeho nový merch. Také prý bude rád, když mu budou lidé posílat dopisy, aby mohl alespoň s někým komunikovat. To stejné vzkázal také v dopisu, který lidem četl influencer Patrik Hübler. Nyní tedy záleží pouze na tom, jak se bude Kotlár chovat a zda se mu opravdu podaří vězení opustit předčasně. „Děkuji všem, mám vás všechny moc rád a brzy se zase ozvu,“ píše Kotlár v závěru svého vzkazu. Uvidíme tedy, zda se jeho situace ještě nijak převratně nezmění a vše zůstane dobré přesně tak, jak Kotlár popisuje.

Témata: Kotlár Security