Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Kotlár je ve vězení | foto: instagram.com

Jaroslav Kotlár je ve vězení. Údajně neplatil alimenty a dokonce se prý motal kolem drog

Nejznámější český sekuriťák Jaroslav Kotlár je už od pátku ve vězení. V předvečer nástupu do věznice se k tomu přiznal v pořadu Reakce Jaromíra Soukupa. Byl ale v dobré náladě a dělal si z toho legraci. Do vězení se údajně dostal kvůli neplacení alimentů a drogám. Podle některých lidí si Kotlár odnětí svobody zaslouží, ale jiní mu vyjadřují podporu.
  11:43

Jaroslav Kotlár se vždy prezentoval jako naprosto nedotknutelný člověk, se kterým si není radno zahrávat. Sám se několikrát přiznal, že jeho život nebyl vždy úplně jednoduchý a byl proto nucený dělat rozhodnutí, kterých zpětně litoval. Podle některých lidí je ale Kotlár naprosto arogantní člověk, který myslí pouze na sebe a nestará se ani o svou vlastní rodinu. Údajně právě proto ale nyní Kotlár nastoupil na nějaký čas do vězení. Někdo by čekal, že Kotlár skončí ve vězení kvůli rvačkám, ale údajně si za mřížemi odpykává trest kvůli neplacení alimentů. Večer před nástupem do vězení se ale Kotlár vesele bavil v televizním pořadu Jaromíra Soukupa.

Kotlár už před časem naznačil, že ho v životě čeká nelehké období. V rozhovoru se zápasníkem Vilémem Caoem, který mu poskytl krátce po prohraném zápasu s youtuberem Markem Valáškem, Kotlár nastínil, co ho čeká. „Já mám teď před sebou důležitější věci. Čeká mě prostě něco špatného, nějaká cesta, budu teď dlouho pryč a chci, abyste všichni věděli, že vás mám rád. Já se o tom teď nechci bavit,“ řekl Kotlár, který měl v tu chvíli co dělat, aby se nerozbrečel. Lidé se okamžitě začali dohadovat o tom, co tím Kotlár myslel. Jen velmi málo lidí zastávalo názor, že je nejznámější český sekuriťák nemocný a čeká ho léčba. Většina lidí ale tvrdila, že Kotlár určitě půjde do vězení, jednalo se ale pouze o spekulace.

Kotlár se ale přiznal k tomu, že ho opravdu čeká pobyt ve vězení. Objevil se totiž jako host v novém díle televizního pořadu Reakce Jaromíra Soukupa, kde potvrdil to, co si mnoho lidí myslelo. Moderátor pořadu Jaromír Soukup se prý dozvěděl, že následující den má nastoupit do vězení a Kotlár tuto informaci potvrdil. Poslední díl se natáčel minulý týden ve čtvrtek, což znamená, že Kotlár si odpykává svůj trest už od pátku. Sekuriťák byl ale překvapivě v dobré náladě. „No budeme tam kouřit banány, ne? A budu ještě páchat, ne? Sranda musí být. Já mám rád srandu, jsem člověk, který si na srandě ujíždí,“ smál se Kotlár.

Smích ho ale později přešel, protože si uvědomil, že ne všechno se dá vyřešit humorem. „Je třeba se netrápit, neplakat i když to na člověka někdy přijde, protože děti, ženy, ti, které milujeme, rodina. Jsme silní a musíme se smát a rozdávat kolem sebe hodně lásky, protože to nás dělá silnějšími,“ dodal poté Kotlár s vážnou tváří. I když se chlubil tím, že se dříve neustále rval, rvačky údajně nejsou to, proč musel nastoupit do vězení. Podle webu Top Fight nad Kotlárem už nějakou dobu vysela hrozba vězení kvůli neplacení alimentů. „Z dobrého zdroje můžeme potvrdit, že Jaroslavovi hrozí 20 měsíců za mřížemi. Důvodem je jeho neplacení alimentů společně s drogovým skandálem, který nám nebyl více přiblížen,“ informuje web Top Fight.

Youtuber Marek Valášek, který měl s Kotlárem dlouhou dobu spor, už dříve poukazoval na to, že se Kotlár vůbec nestará o svou rodinu a ani nezná jména svých dětí. Tehdy se kvůli tomu Kotlár opravdu rozzlobil, protože se mu takové výroky pochopitelně nelíbily. Valáškův manažer měl prý Kotlárovi několikrát půjčit peníze na alimenty, protože prý žádné neměl. Pokud byl později Kotlár opravdu neschopný alimenty platit, je možné, že skutečně skončil ve vězení kvůli tomu, co tvrdí web Top Fight. Valášek Kotlára dokonce nařkl z toho, že bere kokain, čímž by mohl být zmíněný drogový skandál. Nikdo ale nemá ověřené informace o tom, zda Kotlár opravdu skončil ve vězení kvůli alimentům a drogám.

Někteří lidé jsou ze zprávy o tom, že jde Kotlár do vězení, velmi smutní. Podle nich je totiž showman, který má srdce na správném místě a je škoda, že ho nyní nějakou dobu nebude vidět. Jiní jsou ale toho názoru, že si vězení Kotlár zasloužil. Velmi ho totiž kritizovali kvůli jeho minulosti, kdy například knockoutoval sekuriťáka, který ho kdysi vyzval, aby zaplatil za vstup do klubu. Mnoho lidí se navíc stavilo proti němu, když Valášek přišel s tvrzením, že jeho manažerovi Kotlár dluží peníze. Kotlár ale rozhodně neztratí své fanoušky i když bude ve vězení. Mnoho z nich si totiž získal díky své hudbě a zejména díky skladbě La Cosa Nostra, kterou i dnes mnoho lidí poslouchá.

Témata: Kotlár Security