Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Datel a Kotlár se opět uráží na Instagramu | foto: instagram.comAntiyoutuber.cz

Sám má dluhy, jiné za ně chce trestat. Datel vyzval na zápas Kotlára, kvůli penězům

Youtuber Marek „Datel“ Valášek vyzval na zápas Jaroslava Kotlára. Ten totiž údajně okradl svého bývalého manažera, který je zároveň Valáškovým kamarádem. Datel se s Kotlárem chce utkat v MMA, ale bez rukavic. Kotlár souhlasil, ale chce s ním jít do Klece strachu. To ale Valášek odmítá a zároveň slibuje, že ukáže, jaký je Kotlár ve skutečnosti.
  15:46

Youtuber Marek „Datel“ Valášek se rozhodl oznámit velmi překvapivou věc. Na šestý galavečer organizace Clash of the Stars totiž vyzvat securiťáka Jaroslava Kotlára se kterým má údajně spor. Valášek to oznámil na poslední tiskové konferenci Clash of the Stars, kde zároveň vysvětlil, proč se chce utkat právě s Kotlárem. Diváci se mu ale smějí a Valášek podle nich nemá žádnou šanci Kotlára porazit. Podle některých by se navíc měl starat o svou insolvenci a neházet špínu na jiné lidi. Valášek je ale pevně rozhodnutý, že zápas s Kotlárem chce.

Celý spor začal tím, že se Kotlár začal nepěkně vyjadřovat o svém bývalém manažerovi Vojtěchu Hlaváčkovi, který je známý tím, že zastupuje různé podivné influencery. Kotlár totiž Hlaváčka obvinil z toho, že mu dluží peníze, mimo jiné i za hudební videoklip „La Cosa Nostra“, který má v současné době už 2,6 milionů zhlédnutí.

„Šíří to kvůli tomu, protože Jarda žije v takové bublině, že si myslí, že když má na YouTube písničku, která má 2 miliony zhlédnutí, takže to vydělalo miliony, nebo nevím kolik on si myslí. Začal říkat, že můj kamarád Vojta mu dluží prachy. Realita je taková, že jediný, kdo někomu dluží peníze, je Jarda Kotlár Vojtovi,“ vysvětlil Valášek své rozhořčení vůči Kotlárovi.

Valášek totiž tvrdí, že Kotlár si údajně od Hlaváčka peníze na cestování a na alimenty pro své děti, ke kterým se prý nechová hezky. Valáška nejvíc zklamal fakt, že měl Kotlára za svého kamaráda. Když se ale objevil nějaký problém, Kotlár se k němu otočil zády a dokonce si ho prý zablokoval na sociálních sítích. Valášek je tím opravdu vytočený a proto se rozhodl Kotlára potrestat. Také tvrdí, že Kotlár je ve skutečnosti opravdu zlý člověk. Je prý namyšlený, ale před kamerou se vždy tváří úplně jinak.

Valášek také tvrdí, že má důkazy toho, jaký je Kotlár ve skutečnosti a postupně ho bude odhalovat na svém Instagramu. Slíbil, že první video vydá ještě ve stejný večer, kdy se konala poslední tisková konference. Zřejmě se ale jednalo pouze o to, aby Valáškovi přibylo více sledujících na Instagramu, protože si svůj účet po chvíli nastavil jako soukromý. Lidé, kteří se tak chtěli dozvědět o Kotlarovi víc, museli Valáška začít sledovat, když tak ale učinili, na jeho profilu nenašli žádné nové info. Valášek má ale předem jasno, jak chce s Kotlárem zápasit.

O Kotlárovi je totiž známo, že si velmi oblíbil takzvanou „Klec strachu“, kde se zápasníci bijí ve zmenšeném prostoru. Valášek ale nic takového nechce. „Je mi jasný, že on bude říkat, že když už to tedy přijme, tak bude chtít Klec strachu, že jinak jsem po*ranej. Já chci říct jednu věc, s*ru ti na nějakou klec strachu. Dáme si to normálně ve velkém ringu a poprvé v Clash of the Stars uděláme zápas bez rukavic. Takže teď se uvidí, kdo je po*ranej,“ oznámil Valášek svou představu zápasu.

Svou výzvou ale Valášek pobouřil a zároveň pobavil spoustu diváků. Podle některých by totiž neměl vůbec řešit dluhy ostatních, když právě on sám dluží v insolvenci obrovské množství peněz. Jiní jsou zase toho názoru, že je Valášek naprostý antitalent na bojové sporty a že nemá šanci Kotlára porazit.

K Valáškově výzvě se také vyjádřil rozzlobený Kotlár, kterého se Valáškovo obvinění velmi dotklo. „Je jasný, že se ho zastává proto, že ho zastupuje a platí za něj dluhy. Takže poslouchej mě, Datlíčku, vy všichni jste spojení a to, že jste mě okradli, já to takhle nenechám. Nemyslete si, že jsem nějaký šašek, že si nechám s*át na hlavu, takže se to bude řešit. Hele ty s*ačko, vyhraj teď zápas nad Slovákem. Ty si řekl, že se mnou chceš zápas bez rukavic. Já ti ustřelím tu tvoji palici, ty šašku jeden. Dobře, ale do klece strachu, protože ty potřebuješ dostat pořádný granáty,“ reagoval na Valáškovu výzvu Kotlár.

Valášek ale na tiskové konferenci tvrdil, že do Klece strachu s Kotlárem nepůjde. Kotlár je totiž o dost mohutnější a měl by tak v zápase značnou výhodu. Kotlár si ale své podmínky stanovil jasně a otázkou je, jestli je Valášek natolik naštvaný, že přijme zápas v Kleci strachu. Nyní by se ale měl soustředit na svého současného soupeře Tomáše Križana, který je podle kurzů favoritem. Kotlár ale vypadal, že se na zápas s Valáškem velmi těší a pokud se jejich zápas opravdu uskuteční, Valášek by tak neměl ani po zápase s Križanem ukončit svou tréninkovou přípravu. Kotlár totiž bude opravdu těžkým soupeřem.