Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav

Jaroslav Kotlár prezentuje bohatství, ve skutečnosti je prý chudý | foto: instagram.com

Security Kotlár: je údajně zadlužený, zároveň ale prezentuje bohatství.

Jaroslav Kotlár vydal dvě nové písně, ve kterých se tváří jako boháč. Objevily se ale informace o tom, že je ve skutečnosti zadlužený a bydlí u své matky. Několikrát si prý musel půjčit peníze na zaplacení nájmu, nyní ale chodí oblečený v drahém oblečení. Také se chystá na zápas s Markem „Datlem“ Valáškem, který má pomstít svého kamaráda, kterému prý Kotlár dluží peníze.
  9:29

Jaroslav Kotlár dál pokračuje ve své influencerské kariéře a nově dokonce vydal dvě písně, ve kterých se prezentuje jako naprostý boháč, kterému nic nechybí. Realita je ale možná úplně jiná, protože podle několika tvrzení Kotlár rozhodně není nijak zvlášť bohatý a dokonce se zadlužil několika lidem. I když si svou tvorbou získal mnoho fanoušků, ukazuje jim ve videích věci, které si nejspíš ve skutečnosti nemůže dovolit. Podobně je tomu i ve dvou nových videoklipech, kde Kotlár tancuje v obklopení polonahých dívek, ověšený zlatem a má na sobě oblečení luxusních značek.

Kotlárův život se může zdát naprosto dokonalý. Dokázal si vybudovat jméno na sociálních sítích a velmi mu k tomu pomohl jeho song „La Cosa Nostra“, který má už přes 3 miliony zhlédnutí. V pozadí toho všeho ale stojí člověk, který se údajně velmi napálil, když se rozhodl s Kotlárem spolupracovat. Vojtěch Hlaváček, který dříve dělal Kotlárovi manažera, totiž tvrdí, že se za jeho úspěchem skrývá něco úplně jiného. Kotlár se prý, podle Hlaváčkova tvrzení, několikrát ocitl v situaci, kdy neměl na zaplacení nájmu ani alimentů a musel si od Hlaváčka půjčit peníze.

I přes to všechno se však Kotlár tváří, že je v balíku i když se objevily informace, že počítá každou korunu. „Ve čtyřiceti bydlíš u mamky, která ti denně vaří tříchodové menu a dává na cigára. Kolikrát jsem vám v Kaplici zaplatil část nájmu? Kolikrát jsem ti zaplatil cestu a studio? Kdo vymyslel Cosa Nostru? Kolikrát jsem ti půjčil dvojku, když si šel na rande? Kolikrát jsem za tebe zaplatil alimenty na tvoje děti a právníka, když si měl jít sedět, protože si porušil podmínku,“ vyčetl Kotlárovi Hlaváček na Instagramu.

Kotlár ale nehledě na toto tvrzení pokračuje ve své tvorbě a snaží se neustále tvářit jako životní vítěz. V jednom ze dvou nových videoklipů má třeba na hlavě klobouk značky Louis Vuitton a od stejné značky také stylovou tašku. Hodnota výrobků se přitom rovná několika desítkám tisíců korun a dost možná tedy vůbec nepatří Kotlárovi.

„Na sítích silný, ve skutečnosti malé dítě plné strachu a smutku ze života, který vedeš. Přerostlé mimino, nespokojené s tím co má, respektive nemá. Kamarády a přátele máš? Rodinu, o které neustále mluvíš máš? Ne! Důvod? Všechny si využil, podělal a okradl,“ vzkázal Kotlárovi Hlaváček.

Hlaváčkovi totiž Kotlár údajně dluží 125 tisíc korun a zatím to vůbec nevypadá, že by mu je měl vrátit. Hlaváček měl přitom Kotlárovi zařizovat spoustu věcí a nedávno se rozhodl, že už v tom nechce pokračovat. Kotlár ale neustále tvoří hudbu a není jisté, z čeho své projekty financuje. Jednu z posledních skladeb má spolu s rapperem Flex Kingem. Ve videoklipu je plno tanečnic a dokonce také luxusní auto značky Lamborghini, které rozhodně Kotlárovi nepatří.

Na svém Instagramu se Kotlár zase pyšní jiným luxusním vozem, tentokrát značky BMW. Podle Hlaváčkových informací si však ani takové auto Kotlár nemůže dovolit. Kotlárovi se ale Hlaváčkovo vyjádření nelíbilo a chtěl si to s ním vyřídit v MMA kleci. To však Hlaváček odmítl a do hry se vmísil youtuber Marek „Datel“ Valášek, který se chce s Kotlárem utkat.

Kotlárovi fanoušci už ale pomalu jeho styl prokoukli a z populárního zpěváka a zápasníka se nyní stává čím dál více nenáviděný člověk. To dokázala už jenom Kotlárova přítomnost na posledním galavečeru organizace Clash of the Stars, kde ho skoro celá aréna vypískala. Všichni totiž po informacích, které poskytl Hlaváček s Valáškem, začínají pomalu tušit, že Kotlár není tak skvělý člověk, jak o sobě sám často tvrdí.

„Ty v*le ty jsi kus debila. Nejvíc mě baví to, jak si myslíš, že jsi nějaká hvězda a přitom jsi obyčejné retardované netáhlo,“ vysmívá se Kotlárovi jeden z uživatelů na Instagramu. Kotlár má jistě nějaké příjmy, ale očividně si nemůže dovolit investovat je do hudby. Zároveň se ve své nové skladbě velmi opakuje a refrén se skoro neliší od skladby La Cosa Nostra. Své fanoušky tedy samotným textem rozhodně nemůže zaujmout tolik, jako tomu bylo kdysi.

Kotlár se prý kamarádí pouze s lidmi, kteří jsou mu schopní něco nabídnout a v momentě, kdy od nich nic nezíská, se přesune zase dál. Podobného názoru jsou také Hlaváček s Valáškem, kteří mu půjčili spoustu peněz a Kotlár jim údajně nikdy nic nevrátil. Hlaváček do Kotlára investoval a i když se mu to ve finále nevyplatilo, nikdy tyto peníze po Kotlárovi nechtěl a chtěl pouze vrátit to, co si od něj Kotlár půjčil. Ten se k tomu ale doteď neměl a Valášek si s ním proto chce vyřídit spor zápasem v MMA. I když Kotlár často klade důraz na to, že by se lidé neměli přetvařovat, on sám to nejspíš vůbec nedodržuje.

Témata: Kotlár Security