Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Kotlár se ozval z vězení | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Kotlár Security se ozval z vězení. Musí mít pouta, po propuštění chce do klece s dozorcem

Jaroslav Kotlár poslal svým fanouškům vzkaz z vězení. Patrik „Žralok“ Hübler od něj dostal dopis, ve kterém Kotlár popisuje, jaké jsou pro něj začátky jeho trestu. Kvůli tomu, že je zápasník, musí prý mít neustále spoutané ruce. Ve vězení se chce věnovat trénování bojových sportů a po propuštění si to chce rozdat s jedním z dozorců.
  13:50

Nejznámější český securiťák Jaroslav Kotlár se dostal kvůli neplacení alimentů do vězení. I když byla jeho influencerská kariéra na vzestupu, musí si od ní zkrátka nějakou dobu za mřížemi odpočinout. Kotlár si ale dokázal získat mnoho fanoušků, kteří byli ze zprávy, že jejich oblíbenec míří do vězení, velmi zklamaní. A právě pro ně je psaný dopis, který Kotlár poslal z brněnské vazební věznice a který byl doručený Patrikovi Hüblerovi alias Žralokovi. Žralok splnil to, o co ho Kotlár žádal a dopis přečetl ve videu, které poté přidal na sociální sítě. Hübler také pro redakci Antiyoutuber.cz uvedl, na jak dlouho bude Kotlár za mřížemi. Zároveň si také myslí, že poté, co bude Kotlár propuštěný na svobodu, může všechny pořádně překvapit.

„Já mám teď před sebou důležitější věci. Čeká mě prostě něco špatného, nějaká cesta, budu teď dlouho pryč a chci, abyste všichni věděli, že vás mám rád. Já se o tom teď nechci bavit,“ řekl před časem Kotlár v jednom rozhovoru a rozpoutal tak velikou diskuzi o tom, co tím sekuriťák a zápasník nejspíš myslel. Kotlár ale později potvrdil, že tím opravdu myslel, že se chystá do vězení. V pořadu Reakce Jaromíra Soukupa o tom dokonce vtipkoval, ale od té doby o něm nikdo nic nevěděl. To se ale změnilo ve chvíli, kdy influencer Patrik „Žralok“ Hübler na svém Instagramu a TikToku přečetl dopis, který mu Kotlár poslal z vazební věznice v Brně. Začátky odnětí svobody jsou pro Kotlára nejspíš velmi těžké. „Dostal jsem nejvyšší stupeň zabezpečení, protože zápasím, tak mě podle toho posuzují. Označili mě, že jsem nebezpečný pro veřejnost. Než vycházím z cely, dostávám pouta,“ píše Kotlár v úvodu svého dopisu pro fanoušky. Po dobu svého pobytu ve vězení se prý chce soustředit na trénování bojových sportů.

Až se vrátí, chce získat titul šampiona v těžké váze v organizaci Clash of the Stars a zápasit dál. Zatím se ale bude připravovat ve vězení. Brzy ho prý mají převést do jiné věznice a tam s trénováním začne. Ve vězení ho údajně jeden z dozorců vyzval na zápas a až se prý Kotlár vrátí z vězení, chce zápas s ním nabídnout organizaci Clash of the Stars. „Za ta pouta ho zmlátím, přísahám,“ píše Kotlár. I když sekuriťák není na svobodě, jeho manažer se stará o to, aby měl Kotlár alespoň nějaký příjem. Brzy se má proto na Kotlárově instagramovém profilu objevit nový merch, který si jeho fanoušci budou moci koupit. Kotlár také píše, že pokud ho chce někdo jakkoliv podpořit, bude moc rád a pro zájemce v dopisu přikládá veškeré potřebné informace. Lidé mu prý ale mají předem dát vědět, co nebo kolik peněz mu chtějí poslat. „Zdravím celou svou rodinu, všechny své kamarády a taky své fanoušky, miluji vás,“ vzkazuje Kotlár.

K dění ohledně Kotlára se pro redakci Antiyoutuber.cz vyjádřil Patrik Hübler, který dostal od Kotlára dva dopisy, jeden pouze pro něj a druhý pro fanoušky. „Než Jarda odešel do výkonu trestu, tak jsem mu dal adresu, na kterou mi může psát a když bude cokoliv potřebovat, může počítat s mojí podporou,“ řekl Hübler, který má vlastní zkušenost s pobytem ve vězení, pro redakci Antiyoutuber.cz. Hübler prý Kotlára instruoval o tom, co si má vzít s sebou a trochu mu také popsal, jak to ve vězení chodí. Podle něj si ale Kotlár sedne s vězněnými Romy a bude proto pro něj pobyt za mřížemi alespoň o trochu snadnější. Hübler také prozradil, jak dlouho bude Kotlár ve vězení. Délka jeho trestu má být 20 měsíců, ale je možné, že pokud se bude chovat slušně a bude se řídit podle vězeňského programu, dovolí mu vězení opustit o trochu dřív. Přeci jenom je ve vězení kvůli neplacení alimentů a ne kvůli nějakému násilnému činu.

Hübler řekl, že kromě náročných začátků je Kotlár v pořádku a bude o sobě dávat vědět. Dopisy z vězení bude posílat jemu a Hübler bude prostředník, skrze kterého mohou Kotlárovi fanoušci se sekuriťákem komunikovat. „Nebojte se! Myslím si, že Jarda se tam zocelí, získá tam jinou sílu než jakou měl do teď a po jeho návratu ho určitě uvidíme v Clash of the Stars a možná i překvapí něčím, co jsme doposud ještě neviděli. Přeci jen tam má spoustu času a když ten čas využije produktivně, tak mu to může jenom pomoct,“ řekl Hübler. Kotlár se jistě po propuštění bude chtít vrátit k tomu, co dělal doposud, tedy k tvorbě hudby a k zápasení. Lidé mu v komentářích vyjadřují podporu a doufají, že ho brzy znovu budou moci sledovat na sociálních sítích. Kotlár se sice kvůli špatným rozhodnutím dostal do vězení, ale po propuštění si jistě dá na některé věci pozor. Uvidíme tedy, s jakými novinkami nejznámější český sekuriťák po propuštění z vězení přijde.

Témata: Kotlár Security