Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Jeffree Star se pustil do Hailey Bieber. Její kosmetiku vyhodil do popelnice | foto: instagram.com/jefreestar

Jeffree Star se přidává k dramatu Hailey Bieber. Její kosmetiku vyhodil do popelnice

Drama kolem Hailey Bieber stále pokračuje a kontroverzní make-up guru Jeffree Star si ho nenechal ujít. Na TikTok natočil recenzi produktů na její značku kosmetiky a předčil očekávání mnoha fanoušků. Podle něj totiž patří do popelnice, takže tam i všechny produkty bez vyzkoušení vyhodil.
  12:30

Manželka Justina Biebra, modelka Hailey Bieber, poslední týdny nezažívá lehké období. Nejdříve se stala terčem kritiky kvůli expřítelkyni jejího manžela Seleně Gomez, teď čelí negativním komentářům kvůli své kosmetické značce Rhode Skin. Nejdříve ji kritizovali, protože prý ukradla její název, později se začaly objevovat negativní recenze i na konkrétní produkty a teď přišel kontroverzní Jeffree Star, aby hodil kosmetiku Hailey Bieber doslova do koše.

Kosmetická značka nabízí pleťový fluid, krém a tři druhy peptidových přípravků na rty. Poprvé Bieber začala produkty prodávat minulý červen a tehdy jim nikdo nevěnoval takovou pozornost jako teď. Už minulý rok se objevovaly negativní recenze produktů v podstatě běžných lidí, kteří je používali. Chemické popáleniny rtů, pupínky i červené mapy na obličeji byly pravděpodobně způsobené složkou Babassu oleje, která mnohým způsobuje alergické reakce. Jedná se totiž o olej z ořechu palem, o kterém však mnozí nevěděli.

Uživatelé sociálních sítí však dlouho chtěli upřímnou recenzi některého z beauty influencerů. Téměř všichni totiž dostali balíček přímo od Rhode Skin, takže jen produkty propagovali. Nedávno však zveřejnil video kontroverzní influencer Jeffree Star a slíbil svým fanouškům, že se na upřímnou recenzi produktů chystá.

@jeffreestar Trying out #rhodeskin by the bully & mean girl @haileybieber 🥱 #skincare #jeffreestar #selenagomez ♬ original sound - Jeffree Star

Po několika dnech Star opravdu na TikTok přidal video o kosmetické značce Bieber a sledující byli přinejmenším zaskočení. „Tohle mi přišlo do schránky a ten obal je tak nudný. Zároveň podívejte na Hailey, ona vypadá, že chce umřít a že vůbec nechápe, proč udělala řadu pečující kosmetiky. Ale když jsi privilegovaná, nikdy v životě jsi nepracovala a jen utrácíš tátovy peníze, tak tohle asi děláš,“ povídá ironicky Star.

Ač sledující čekali na recenzi produktů, nedočkali se jí. Obaly jednotlivých produktů byly podle něj tak nudné, že se ani nepokoušel být pro jednou vtipný. „V tomhle domě jsme všichni tým Selena a taky tým, který nikoho nešikanuje. Takže dnes recenzi přeskočíme,“ popisuje Star a následně chce celý balíček vyhodit do koše. Po chvíli ale dodá, že si produkty odpadkový koš nezaslouží a rozhodne se je vyhodit do popelnice. „Stejně jako ti řekl Shawn Mendes, i já ti říkám sbohem,“ řekl Star a vyhodil balík do popelnice.

Většina jeho fanoušků si myslí, že jeho recenze je vtipná, podle druhé skupiny je však za hranou. Prý dělá to stejné jako Bieber a bezdůvodně se do ní trefuje. Mnoho sledujících si zároveň všimlo, že jeho balík nevypadá jako ten, který značka sama posílá. Star následně sám přiznal, že si balík koupil sám a jen sdílel svůj upřímný názor na kosmetickou značku. Na tom podle něj není nic špatného.

Star není jediný, kdo si produkty Rhode Skin koupil jen kvůli recenzi. Mnoho uživatelů sociálních sítí si je pořídilo také, oni je však doopravdy vyzkoušeli a jejich názor není pozitivní. Stál se u nich objevují chemické popáleniny, v produktech se jim vytvářejí zrnka a někteří mají zase pupínky.