Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Jennifer a Tomy Kotty jsou šťastní a v pořádku. | foto: instagram.com

Růži od Radka Jennifer nedostala, svatbu si udělala s jiným. Jenže jen na oko kvůli focení

V Růži pro nevěstu usilovala o srdce Radka, ten však Jennifer vyřadil ještě před finále. Její sledující na Instagramu už nějaký ten pátek zajímalo, zda někoho má. Teď všechny šokovala, ve svatebních šatech a s prstenem na ruce se ukázala po boku moderátora Tomyho Kottyho. Svatba? Ale kdepak, jen focení.
  12:28

Z finálové trojice ve slovenské reality show Růže pro nevěstu přišla Jennifer divákům do ženicha Radka nejvíc zamilovaná. Avšak Radko jí zlomil srdce a těsně před finále ji poslal domů.

Teď ale na sociálních sítích šokovala videm ve svatebních šatech, s prsteny a co víc, po boku moderátora Tomyho Kottyho, bývalého přítele Rachel Karnížové, kterou měl údajně fyzicky týrat. K příspěvku přidala komentář „finally happy“.

Jenže realita není taková, jak by se na první pohled mělo zdát. Podle všeho se žádná akce nekonala, šlo pouze o focení na střeše OC Niva. Ale Jennifer tak alespoň na chvíli zavřela pusu svým zvědavým sledujícím.

Ostatně to, zda lásku po soutěži našla, její sledující zajímalo dlouho. Reagovala i na otázky fanoušků, kteří chtěli vědět, zda už někoho má. Odpověděla velmi záhadným způsobem. „Nevím, mám? To je teď otázka,“ napsala ke fotce z auta, kde ji neznámý potetovaný muž drží za stehno. Krátce na to natočila video, ve kterém si stěžovala na otravné komentáře. „Brutální je to, jak lidé píšou, že zoufale hledám přítele. Ne, nehledám ho zoufale. Proč bych ho měla hledat zoufale? Když to přijde, tak to přijde. A co vy víte, já už možná i někoho mám,“ pokračovala tajemně.

Paradoxně se to stalo po setkání s její rodinou, kde se zdálo, že právě tam Radko nejvíce zapadá. Jennifer, která se velmi vázala na svého „vyvoleného“, doufala, že se tato pohádka pro ni skončí happyendem. Radkovi projevovala náklonnost stále častěji a naléhavěji, doufajíc, že její taktika je správná.

O to víc byla zklamaná, když těsně před samotným finále nedostala růži a Radko upřednostnil Julii a Stanku. „Je mi to strašně líto, protože jsem čekala, že si vybere mě,“ řekla uplakaná Jennifer.

Osmadvacetiletá Slovenka žijící ve Švýcarsku zažila již své druhé zklamání v lásce v reality show. V minulosti se totiž účastnila The Bachelor právě ve Švýcarsku, kde také vypadla.