Středa 8. května 2024, Den vítězství

Maxgreen měl být napaden. | foto: Maxgreen

Bojovník z Clash of the Stars byl napaden. Agresoři ho prý okradli a rozbili mu naslouchátko

Influencer Maxgreen, vlastním jménem Jiří Janouch, se svěřil redakci Antiyoutuber.cz, že ho dva muži ostře napadli, incident se měl stát v jednom pražském parku poblíž jeho oblíbeného podniku. Z poklidného večera se tak stala zřejmě noční můra. Agresoři ho prý okradli a rozbili mu i naslouchátko. Na místo měla dorazit policie a útočníky identifikovat.
  18:00

Miláček davu a influencer Maxgreen vlastním jménem Jiří Janouch se zřejmě co to jen jde připravuje na jeho další zápas v bojové organizaci Clash of the Stars. Ten by se měl konat už na nadcházejícím galavečeru proti bojovníkovi menšího vzrůstu říkající si Malý Zmijozel. Do soubojů se však Maxgreen nejspíš nedostává jen v kleci a na trénincích, ale dokonce i na ulici. Redakci Antiyoutuber.cz se svěřil, že byl prý napaden dvěma neznámými muži.

Právě jsem nahrál reakční video na YouTube! Odkaz ve stories #reakce #maxgreen #clashofthestars #novevideo #kaluba #klukskamenim #tadeasvesely #králberouna

26. dubna 2023 v 16:32, příspěvek archivován: 21. srpna 2023 v 14:17

Maxgreen se dá považovat za jednoho z nejoblíbenějších zápasníků celé organizace. Ačkoliv zatím žádný souboj nevyhrál, zápal pro účast v zápasech z něj jen sálá. První dva prohrál a na další v organizaci Red Face se ani nedostavil. Nyní se dá říct, že má za sebou další zářez do kolonky prohraných soubojů. Na ulici ho měli krutě zmlátit dva neznámí muži. Redakci Antiyoutuber.cz vcelku podrobně vysvětlil, jak se celá situace odehrála.

Mělo se zřejmě jednat o klasický a poklidný pátek, kdy se Maxgreen společně s přáteli vydal do svého oblíbeného podniku Anime Coffee and Secondhand Bar. V jeden moment se měl zřejmě sám vyskytovat vedle něj v parku, kde ho měli oslovit dva muži.

„Nejprve byli milí. Ptali se jak se jmenuji a tak dále. Jelikož jsem celkem společenský a nedělá mi problém se s někým bavit bez rozdílu, dal jsem se s nimi do řeči,“ vysvětluje Maxgreen.

To byla nejspíš chyba.

Konflikt s agresory

Jeden z mužů měl mít na sobě podle slov Maxgreena bojový dres. „Tak jsem si naivně myslel, že by to mohl být i zajímavý pokec,“ říká. Jelikož on sám se účastní bojových akcí, zřejmě si pomyslel, že si bude mít s muži co říct. Ti se však zdá se chtěli bavit o něčem zdaleka jiném.

„Pak se mě začali vyptávat na drogy a já odpověděl, že drogy neberu,“ doplňuje. To byla zřejmě pro muže záminka, aby na něj zaútočili. „Všechno se sešlo tak rychle, že si úplně detaily nepamatuji. Pamatuji si jen, že začali být agresivní a ve dvou se zaměřovali na mlácení do mého obličeje,“ říká Maxgreen.

Podle fotek které Maxgreen redakci zaslal se zdá, že se jednalo o skutečně silné rány. Vypadá to tak, že se na něm muži pořádně vyřádili. Po drsném napadení se svěřuje, že ho prý i okradli. „Hned jak skončili, tak vzali všechny moje osobní věci. Naschvál mi rozbili i naslouchátko, takže jsem poté vůbec nic neslyšel,“ vysvětluje. Z místa měli muži zřejmě následně odejít. Pomlácený Maxgreen se tak zvedl a vydal se zpátky do podniku, kde o celém incidentu informoval své kamarády.

Konfrontace útočníků a příjezd policie

Ihned co si Maxgreena vyslechli tak se prý vydali útočníky najít a konfrontovat je.

„Kamarádka zavolala policii. Kamarádi ty násilníky našli a začali se jich vyptávat, co se stalo, na což jim oni tvrdili, že jsem upadl,“ říká Maxgreen. Útočníky se jim mělo povést na místě udržet tak dlouho, než dorazila policie. „Dorazila policie a ověřila si jejich identitu. Policie si také ihned všimla krve na jejich botách, přičemž u sebe měli také i některé moje osobní věci,“ doplňuje.

K incidentu se pro redakci Antiyoutuber.cz vyjádřil i tiskový mluvčí policie Richard Hrdina. „Mohu potvrdit, že 18. srpna, kolem půl druhé hodiny ranní, bylo na linku 158 oznámeno, že v Čelakovského sadech mělo dojít ke konfliktu v baru. Policisté po příjezdu na místo zjistili, že se zde nachází tři osoby, které jsou pod vlivem alkoholu a jedna z nich prý ztratila svůj mobilní telefon a naslouchátko. Nikdo z nich na místě nechtěl nic řešit a žádné protiprávní jednání nebylo na místě policisty zjištěno,“ sdělil.

Většinu věcí co mu ukradli, mu měli vrátit.

„Ne všechny věci jsem získal zpět, protože něco někde očividně vyhodili,“ říká. Nejvíce ho prý mrzí rozbité naslouchátko. „Bez něj je pro mě velice těžké existovat a není to úplně levná záležitost, na kterou nyní bohužel nemám peníze,“ vysvětluje. Po incidentu se prý ihned vydal do nemocnice, kde mu měli zjistit zlomený nos a další zranění. Zdá se, že by tak jeho nadcházející zápas mohl být ze zdravotních důvodů v ohrožení.

Témata: MaxGreen