Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Tvůrci podcastu Sex ve městě si pozvali do první epizody Jiřího Kajínka | foto: instagram.com/sexvemeste_podcast

Matka Ladušky a partner Bendiga mají nový podcast. Do prvního dílu si pozvali Kajínka

Matka influencerky Ladušky Lada Kašparová si založila nový podcast. Moderuje ho mimo jiné s partnerem zpěváka Jana Bendiga a do prvního dílu si pozvali omilostněného vraha Jiřího Kajínka. Někteří výběr hosta nechápou. Prý by moderátoři neměli dávat pozornost někomu, kdo se proslavil tím, že byl ve vězení.
  12:45

Popularita formátu podcastů v posledních letech stále roste a téměř každý týden se objeví několik nových pořadů. Tvůrci se snaží prvním dílem většinou nalákat co nejvíce posluchačů a proto si například zvou co nejkontroverznější hosty. Někteří i omilostněného vraha.

Lada Kašparová, matka influencerky Ladušky, se ve světě influencerů pohybuje už několik let. Na začátku roku začala moderovat pořad Drbny z dílny TV Barrandov, který příliš pozitivních reakcí nezískal a už několik měsíců nový díl nevyšel.

Teď se k moderování Kašparová zase vrátila a založila nový podcast Sex ve městě. Tvoří ho společně s další Drbnou z bizarního pořadu Ivanou Martavuz, partnerem zpěváka Jana Bendiga Lukášem Rejmonem a moderátorkou Anetou Christovovou z Deníku Tlustý Kočičandy.

Do prvního dílu podcastu si čtveřice moderátorů pozvala omilostněného vraha Jiřího Kajínka. „Máme toho nejexkluzivnějšího hosta, kterého si přeje každý existující podcast. Bez přehánění,“ lákají tvůrci k odběru podcastu na platformě Herohero.co. Za pětieurový poplatek si mohou uživatelé poslechnout rozhovor s Kajínkem, kterého podle tvůrců není třeba představovat. „Jméno, které se stalo pojmem. Věřte nám, že takový rozhovor jste dlouho neviděli,“ dodávají.

Na Instagramu také tvůrci zveřejnili několik úryvků z rozhovoru. S Kajínkem si povídají o jeho životě nejen ve vězení. „Každou chvíli se mě někdo zeptá, jak to je doopravdy v těch koupelnách,“ povídá Kajínek, čímž naráží na desítky let zažitý vtip. Rejmon mu následně přitakává, že se opravdu nejvíce lidí ptalo, zda mu někdy ve sprše spadlo mýdlo.

Dále Kajínek povídá například o tom, jak vypadá kontrola v celách. Tvrdí, že do cely přišlo šest lidí, všechno mu rozšlapali, rozházeli, prohledali mu i tabák a kávu a následně si musel celý nepořádek uklidit sám. Následně povídá například o nejhorším zážitku z vězení, který se mu prý stal na Vánoce a nebo o tom, že už mrtvých těl viděl hromadu.

Spadlo @kajinek_official mýdlo ve sprše ve vězení? Sledujte celý rozhovor na našem Hero Hero! Stojí to za to!

26. září 2023 v 19:28, příspěvek archivován: 2. října 2023 v 12:51

Ač se zdá, že tvůrci sázeli na kontroverzního hosta, diváky příliš nezaujal. V současné době si podcast předplácí čtrnáct uživatelů. Ohlasy jsou zároveň poměrně smíšené. „Moc nevím, proč dostává Kajínek takovou pozornost. Je to přece vrah, i když pořád tvrdí, že není. Tohle je fakt bizár století,“ myslí si jeden z uživatelů Instagramu.

Někteří zároveň upozorňují na poměrně bizarní kariéru Kajínka, který se od té doby, co byl omilostněn v roce 2017, snaží vystupovat na sociálních sítích a mnozí ho považují za influencera. Jeho zelené tílko se stalo v podstatě fenoménem a nejeden jeho podporovatel se snažil vypadat jako on. „Tohle se může stát jen tady. On si udělal jméno tím, že je vrah a lidi ho za to mají rádi. Jak je tohle možné,“ tvrdí si jeden z nich.