Středa 1. května 2024, Svátek práce

Spor dvou ex kamarádů: Mariánek zveřejnil fotky ze striptýzu, Šrámka za to vyhodila přítelkyně

Youtuber Jon Mariánek zveřejnil fotku, kterou zavařil svému kamarádovi Štěpánovi Šrámkovi. Na fotce je totiž Šrámek ve striptýzovém baru, kvůli fotce ho nyní jeho přítelkyně vyhodila z bytu. Mariánek se kvůli tomu stal terčem kritiky a lidé mu vyhrožují, že ho přestanou sledovat. Šrámek se mezitím marně snaží s Mariánkem spojit.
  12:36

Influencer Štěpán Šrámek má spor se svým „stvořitelem“ youtuberem Jonem Mariánkem. Ten totiž z ničeho nic přidal na Instagram fotku, na které je Šrámek ve striptýzovém klubu a jeho přítelkyni se to pochopitelně ani trochu nelíbilo. Už v minulosti se kvůli tomu se Šrámkem pohádala a nyní se opět naštvala. Šrámek se kvůli fotce, kterou Mariánek zveřejnil, musel od přítelkyně odstěhovat a prosí youtubera, aby mu pomohl.

Mariánek nebyl už dlouho aktivní na svém YouTube kanále a fotkou, na které je Šrámek, oznámil svůj návrat. Zároveň ale rozpoutal veliký chaos. Šrámek, který na sociálních sítích vystupuje jako Steven Gash, zveřejnil video, ve kterém ho jeho přítelkyně vyhazuje z bytu a křičí na něj. Později přidal video, ve kterém kritizuje Mariánka.

„Jone, ty jsi asi fakt kr*tén! Já jsem se dnes pohádal s Marií a ty prostě musíš znovu přidat fotku ze strip baru. Marie mě vyhodila, mám s sebou kufr a kam mám dneska asi jít? Fakt děkuji, Jone. Hlavně, že když jsme to tam točili, tak jsi říkal, že to bude v pohodě, že to Marie pochopí. A když se něco pokazí, že mi pomůžeš, ale pěkný h*vno, v*le,“ vzkázal Mariánkovi Šrámek na svém Instagramu. Youtuber ale na jeho prosbu, aby fotku odstranil a pomohl mu, nijak nereagoval.

Někteří lidé si myslí, že se jedná pouze o předem domluvenou věc, která má přilákat pozornost k nějaké další společné tvorbě, kterou spolu Mariánek a Šrámek chystají. Nic takového se ale pravděpodobně neplánuje. Mariánek sice na svůj YouTube kanál zveřejnil nové video, ale to nemá se Šrámkem vůbec nic společného. Právě proto se mnoho lidí do Mariánka opřelo.

„Tady se ukazuje, jaký je Jon doopravdy. Jone, měl jsem tě fakt rád, ale takhle ze*rat něčí život? Steven dělal jenom to, co jsi mu ty řekl. Jsi strašná svině! Doslova jediný důvod, proč sis za poslední rok nahnal nějaká čísla, je Steven. Jsi fakt dobrý kámoš,“ kritizují Mariánka lidé na Instagramu. Youtuber ale fotku ze striptýzového klubu ani kvůli extrémní kritice neodstranil a to i přes to, že mu někteří lidé začali hrozit tím, že ho přestanou sledovat na YouTube.

Mariánek později přidal druhou fotku, na které ukazuje prostředníček a oznámil, že na YouTube zveřejnil nové video. Tentokrát si ale pod novým příspěvkem snad poprvé za svou youtuberskou kariéru vypnul možnost jej okomentovat. Také pod novým videem, které se týkalo zdravého životního stylu, se objevilo mnoho komentářů, kdy se lidé ptali, proč Mariánek Šrámka zcela ignoruje. Jak se ale dalo čekat, Mariánek nijak nereagoval ani na komentáře na YouTube.

Poté, co Mariánek zveřejnil fotku se Šrámkem, jeho instagramový profil přestalo sledovat zhruba sto lidí. To se ale později změnilo a Mariánkovi přibylo za pouhých šest dní 2,7 tisíce nových sledujících. Také Šrámek díky kauze získal 3,5 tisíce nových sledujících, ale zároveň tím nijak nevyřešil problém se svou přítelkyní.

Mnoho lidí Šrámkovi píše, že by měl Mariánkovi děkovat za to, že mu pomohl rozjet kariéru influencera. Šrámek ale zároveň také velmi pomohl Mariánkovi, protože díky jeho přítomností ve videích se youtuberovi výrazně zvýšila sledovanost jeho kanálu. Nyní se ale zdá, že Mariánka už nijak nezajímá, jak se jeho oblíbenci daří a nijak neřeší extrémní kritiku, která se mu díky zveřejněné fotce snesla na hlavu.

Mariánek je sice velmi blízko dosažení svého vytouženého milionu odběratelů na YouTube, musí ale přijít na způsob, jak získat ještě bezmála 100 tisíc nových odběratelů. Momentálně totiž jeho YouTube kanál odebírá 905 tisíc lidí, ale Mariánek není nijak zvlášť aktivní. Vzájemná výpomoc se Šrámkem by se mu tak jistě hodila, ale k tomu se youtuber zatím nemá. Někteří lidé navíc hrozí, že Mariánkovi svůj odběr zruší, protože si podle nich za své chování milion odběratelů nezaslouží.