Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Spojil se Jon Mariánek s Kazmou? Bavič ho navštívil v USA a prý spolu plánují něco velkého

Jon Mariánek prozradil, co se chystá podniknout v letošním roce. Loňský rok byl pro něj velmi úspěšný, ale nyní to prý bude ještě lepší. Nejspíš dosáhne milionu odběratelů na YouTube. ale co je hlavní, nejspíš se spojil s bavičem Kazmou. Ten ho navštívil v USA a v březnu se prý za ním chystá znovu. Lidé jsou z tohoto spojení nadšení.
  10:09

Youtuber Jon Mariánek má za sebou opravdu úspěšný rok. Dal si hned několik předsevzetí, která mu pomohla posunout se v jeho youtuberské kariéře a také v jeho osobním životě. Mariánek promluvil o tom, co ho nyní čeká a také přiznal, že ho navštívil bavič Kamil Bartošek alias Kazma. Někteří lidé si myslí, že Mariánek je Bartoškovým dalším projektem a sám Mariánek prozradil, že se spolu v březnu uvidí a mají v plánu něco vytvořit. Brzy se také dočkáme třetí série soutěže #JEDUZAJONEM a Mariánek dokonce přiletí do Česka za svými fanoušky.

Mariánek má opravdu velkou fanouškovskou základnu. Na YouTube jeho kanál odebírá přes 873 tisíc lidí a brzy možná získá milion odběratelů. Sledovanost jeho videí je na české poměry velmi dobrá, ale youtuber má problém s tím, že nevydává videa pravidelně. Nyní například vydal video až po třech týdnech a zároveň vysvětlil, proč tomu tak bylo. „Tady v Americe totiž normálně pracuji. YouTube není moje opravdová práce, já to dělám tak nějak pro sebe, akorát teď už na to čumí stovky tisíc lidí,“ vysvětlil Mariánek s tím, že musel dohnat nějaké resty a zároveň si také vytvořit plán na letošní rok. Ten je opravdu zajímavý, protože Mariánek i nadále pracuje se slavným youtuberem Jakem Paulem, kterého v březnu čeká další boxerský zápas.

Březen bude ale velmi speciální ještě v jedné věci. Za Mariánkem totiž přiletí Kamil Bartošek alias Kazma. Ten Mariánka nedávno navštívil a youtuber se tím pochlubil na svém Instagramu. Přidal několik fotek a na některých si spolu s Bartoškem užívají na jachtě. „Inspiroval mě, abych začal, do teď to je jediný člověk na české a slovenské scéně, kterého extrémně cením. V roce 2016 mi dodal sebevědomí na to odcestovat do Ameriky“ stojí v popisku příspěvku. Mariánek také ve svém posledním videu ukázal záběry, na kterých je spolu s Bartoškem a tvrdil, že plánovali společné projekty. Lidé jsou ze spojení Bartoška a Mariánka nadšení. Podle některých jsou to ti nejlepší čeští tvůrci a nemohou se dočkat, co společně vymyslí. Někteří si ale myslí, že Bartošek začal s Mariánkem spolupracovat už dávno.

„Za vším je Kazma. Díky němu vznikl Jon. Já jsem věděl, že Mariánek je Kazmův výtvor, to bylo hned jasný,“ reagují uživatelé na Instagramu na Mariánkův poslední příspěvek. Většina lidí doufá, že Mariánek brzy přidá nějaké video s Bartoškem, protože je to podle nich to nejlepší, co svým fanouškům může dát. Mariánek ale nejspíš ještě dlouhou dobu s Bartoškem žádné video nevydá. Oba dva jsou totiž velmi zkušení ve své tvorbě a pokud spolu něco vydají, bude to velmi propracované. Bartošek navíc za Mariánkem letí znovu až v březnu, takže nedočkaví fanoušci budou muset ještě vydržet. Mariánek také oznámil, že se brzy dočkáme třetí série jeho soutěže #JEDUZAJONEM. Druhá série se setkala s poměrně velkou kritikou a nakonec ji přerušila videa s výhercem první soutěže Štěpánem Šrámkem, který si říká Steven Gash.

Třetí série by proto měla být v něčem speciální a Mariánek možná upraví pravidla soutěže tak, aby pro něj byla tvorba co nejvíce přínosná. V loňském roce se totiž Mariánek neuvěřitelně rozjel, ale konec roku už byl slabší. V minulém roce se pětadvacetiletému youtuberovi podařilo získat 535 tisíc nových odběratelů, jeho videa mají dohromady přes 175 milionů zhlédnutí a Mariánkovi se dokonce podařilo získat bezmála 8,5 tisíce předplatitelů jeho účtu na platformě Herohero, což mu vydělalo spoustu peněz. V tomto roce chce Mariánek svou tvorbu posunout ještě dál a na YouTube získat přes milion odběratelů. Vše zatím nasvědčuje tomu, že se mu to opravdu povede. I když YouTube není Mariánkovým hlavním příjmem, natáčet videa ho baví a nikdy prý natáčet nepřestane. „Já s YouTube nikdy neskončím. Já tady budu za dvacet let, za třicet let, miluji to. Je to jediný koníček, který mi zůstal od mala. Je mi úplně jedno, jestli to sleduje deset tisíc lidí nebo milion. Budu točit to, co mě baví,“ řekl Mariánek.

Mladý youtuber ale přiznal, že čím více lidí ho sleduje, tím více se cítí pod tlakem a snaží se všem svým sledujícím vyhovět. Nechce ale, aby ho měli ostatní za vzor. Rád jim prý předá některé dobré rady do života, ale ostatní si prý musí uvědomit, že žije zcela odlišný život na druhé straně světa. Některé věci proto mají diváci brát s nadhledem. Mariánek se tedy v tomto roce chystá rozjet svou youtuberskou kariéru na plno a uvidíme, jaký nápad vymyslí spolu s Bartoškem, který se nejspíš pokusí překonat svůj poslední projekt, velkou hru o milion dolarů.

Témata: Jon Mariánek, Kazma