Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Spor youtuberů: Mariánek se veřejně omluvil Šrámkovi. Ten se zlobí dál a řeší problémy se svou přítelkyní

Youtuber Jon Mariánek se rozhodl omluvit Štěpánovi Šrámkovi za to, že zveřejnil jeho fotku ze striptýzového baru na Instagramu. Tvrdí, že to vyřeší, ale fotku stále neodstranil. Šrámek se ale na Mariánka zlobí dál. Podle něj není dobré, aby jejich spor řešil skrze video a zároveň je smutný z toho, že má problémy se svou přítelkyní. Mariánek se kvůli svému vyjádření dočkal obrovské kritiky.
  9:29

Spor mezi youtuberem Jonem Mariánkem a influencerem Štěpánem Šrámkem pokračuje. Mariánek se konečně rozhodl Šrámkovi odpovědět, ale nakonec pouze skrze video na Instagramu. Šrámkovi vadilo, že Mariánek zveřejnil jeho fotku ze striptýzového baru a v důsledku toho ho vyhodila z bytu přítelkyně. Mariánek si ale svým vyjádřením opět znepřátelil mnoho lidí a fotku se Šrámkem neodstranil.

Šrámek, který na sociálních sítích vystupuje pod jménem Steven Gash, se marně snažil zkontaktovat Mariánka, který zveřejnil jeho velmi choulostivou fotku. Mariánek se ale konečně rozhodl promluvit a na svém Instagramu se Šrámkovi veřejně omluvil. „Tohle je moje veřejná omluva Stevenovi za to, že jsem zveřejnil tu fotku. Já jsem nad tím moc nepřemýšlel, jednou už jsem tu fotku zveřejnil a asi kvůli tomu začala druhá světová. Chápu ho, já jsem mu neodpovídal nějaký ten pátek a asi byl na*ranej, pustil se do mě. Tak jsem, řekl, že mě nějaký Steven nezajímá, ale teď už mě zajímá. Takže Stevene, můžeš mi zavolat a všechno to spravíme,“ řekl Mariánek ve videu na Instagramu. Šrámek samozřejmě video viděl, ale naštvaný je pořád. Nelíbilo se mu totiž, že Mariánek veřejně odpověděl až poté, co ho kvůli tomu všichni začali kritizovat.

Navíc se mu očividně nelíbí styl, jakým se mu Mariánek omluvil. „Jone, nevím, proč všechno vytahuješ na sociální sítě. Fotku jsi nesmazal. A stačilo mi jen odepsat na soukromé zprávy,“ zlobí se Šrámek na Instagramu. Spousta lidí se ale do Šrámka opřela. Podle některých by totiž měl být mladý influencer vděčný za to, že mu Mariánek pomohl nastartovat jeho kariéru a neměl by se proto vůbec zlobit, že zveřejnil jeho fotku ze striptýzového baru. Také na to ale Šrámek reagoval. „Jako děkuji, že jsi mi dal takovou super komunitu, která mě podporuje. Ale vzal si mi to, na čem mi nejvíc záleželo,“ napsal Šrámek na svém Instagramu. Samozřejmě mluvil o tom, že ho jeho přítelkyně vyhodila z bytu a velmi se na něj zlobí. V jednu chvíli Šrámka dokonce přestala sledovat na Instagramu. Mladý influencer je nyní v opravdu nelehké situaci a prosí Mariánka, aby alespoň odstranil jeho fotku z Instagramu.

I když Mariánek slíbil, že celou situaci vyřeší, k ničemu se očividně nemá. Šrámkova fotka na Instagramu i nadále je a lidé se do Mariánka velmi ostře pustili. „To je ta nejdivnější omluva, kterou jsem kdy slyšel. Kamarád by tě měl zajímat furt. Ten Mariánek je prostě vych*anej až do západního Německa. Už se konečně prober a začni se chovat normálně a ne jako zbabělá p*ča. Jde vidět, že se mu omlouváš jen kvůli tomu, že ti teče do bot, jinak by ses mu neomluvil. Omluva za všechny prachy,“ kritizují Mariánka lidé na Instagramu. Mnoho lidí také spekuluje o tom, zda jejich spor není jen na oko. Šrámek ale vypadal opravdu zklamaně a podle některých lidí by si některé argumenty zkrátka jen tak nevymyslel. I když mnoho lidí Šrámka kritizuje, daleko větší kritiku si vysloužil Mariánek. Podle spousty lidí totiž Šrámka pouze využil a ve skutečnosti pro něj nic neznamená.

Mariánek podle některých lidí podobným způsobem využil také další výherce své soutěže. Dva mladíci, kteří vyhráli soutěž #JEDUZAJONEM 2, se totiž ze strany Mariánka nedočkali nijak zvlášť velkého promování a série jejich videí z USA nebyla ani dokončená. Místo toho si k sobě opět pozval Šrámka, který, podle spousty lidí, měl celou sérii zachránit. Mariánek byl kdysi velmi kritizovaný téměř kvůli každému videu, které zveřejnil. Od té doby se ale změnil, vysvětlil své chování a lidé ho začali opravdu uznávat. Protože si ale lidé poslední dobou všímají, že se Mariánkovo chování opět změnilo k horšímu, dávají mu to často důrazně najevo. Mariánek se neustále žene za vytouženým milionem odběratelů na YouTube, ale někteří lidé se nechali slyšet, že mu odběr zruší. Podle nich si ho totiž Mariánek za takové chování nezaslouží.