Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Hniješ v Plzni, já jsem na jachtě v Miami, vysmál se Mariánek sledujícímu. Jsi materialistická m*dka, reagují lidé

Jon Mariánek nezvládl kritiku a na Instagramu urazil jednoho ze svých sledujících. Youtuber se mu rozhodl vysvětlit, jak skvělý život má a že ho on nikdy mít nebude. Do Mariánka se ale kvůli jeho chování mnoho lidí opřelo. Někteří si myslí, že má problémy v osobním životě a podle jiných se mu naopak nedaří ani v jeho youtuberské kariéře.
  10:14

Youtuber Jon Mariánek se na Instagramu opřel do jednoho ze svých sledujících a vysloužil si za to obrovskou kritiku. I když v minulosti přiznal, že se cíleně choval k lidem arogantně a urážel je, tentokrát opravdu neunesl kritiku. Za jeho urážením nyní zkrátka nebyl žádný marketing. Lidé jsou proto na Mariánka naštvaní a uráží ho také. Někteří ho nazývají obyčejným příživníkem.

Mariánek oznámil, že za ním přijel jeho naštvaný kamarád Štěpán Šrámek, kterého jeho přítelkyně vyhodila z bytu. Jeden z jeho sledujících mu na Instagramu napsal, že je Mariánek trapný a youtubera se to neuvěřitelně dotklo. Rozhodl se proto autora komentáře urazit. „Jsi o dva roky starší a hniješ v Plzni. Já jsem na jachtě v Miami. Ty už trapnej chcípneš. Já teď můžu všeho nechat, nikam necestovat a nevydělávat ani další extra peníze. Ani za dvacet životů nebudeš na mým levelu, trapná kryso,“ odpověděl svému sledujícímu Mariánek. Youtuberovi věrní fanoušci ho pochopitelně za jeho slova chválili a psali Mariánkovi, jak dokonale autora komentáře ztrapnil. Některým lidem se ale Mariánkova odpověď ani zdaleka nelíbila a okamžitě se do něj v komentářích opřeli.

„Hlavně, že ti pomohl Paul, bez něho by jsi byl nula. Docela ubohé, když si musíš honit ego nad tím člověkem, který v životě nic nedokáže. Jsi materialistická m*dka, zůstaň si v Americe. Jediné, co umíš, je poukazovat na peníze. Člověk bez emocí a empatie. Peníze jsou podle tebe smyslem života,“ kritizují Mariánka lidé na Instagramu. Mnoho lidí také poukazuje na to, že se Mariánek neustále chlubí věcmi, které ve skutečnosti nejsou jeho, ale zároveň mluví tak, jako by mu všechno patřilo. Jiní lidé zase mluví o tom, že Mariánek bydlí také v pronájmu a přitom se za to směje ostatním, i když je jeho nájem očividně opravdu vysoký. Někteří lidé ale nechápou, proč má Mariánek potřebu navážet se do ostatních lidí a jiní si dokonce myslí, že má problémy v osobním životě. Možná ho ale pouze štve, že i když už překonal hranici 900 tisíc odběratelů na YouTube, jeho videa lidi tolik nezajímají.

Mariánek nyní zveřejnil video, ve kterém ho opět navštívil výherce jeho první soutěže Štěpán Šrámek. Jestli kdy bylo na Mariánkově YouTube kanále něco, co dlouhodobě opravdu fungovalo, jsou to právě videa se Šrámkem. Ten se pohádal s přítelkyní a tvrdí, že nevěděl, co dělat. Někteří lidé si ale myslí, že jsou spolu s Mariánkem celou dobu domluvení a Šrámek měl pouze znovu oživit Mariánkovu tvorbu. Youtuber totiž přidal video, ve kterém se snažil lidi poučit o tom, jak mají správně vést svůj život. Pro některé lidi bylo video sice poučné, ale nebyl to takový styl videí, na jaký je většina Mariánkových sledujících zvyklá. Ani Mariánkův účet na platformě Herohero už nemá tolik předplatitelů. Momentálně jeho profil odebírá 1250 lidí, což je výrazně méně než předtím. V jeden čas totiž Mariánkův účet na Herohero odebíralo bezmála 5000 lidí.

Mariánek si nejspíš uvědomuje, že nemůže Šrámka využívat pro svou tvorbu donekonečna. Nyní je ale Šrámek opět v USA a společně se pokoušejí tvorbu posunout zase někam dál. Mariánek totiž i nadále stojí o milion odběratelů na YouTube, ale zkrátka se mu ho nedaří získat. To, že se poslední dobou podle lidí nechová úplně nejlíp, mu ale některé sledující očividně odebírá. „Tak ty máš dost! Ruším follow a rovnou taky odběr na YouTube! Ty si fakt milion odběratelů nezasloužíš. Už se zase chováš jako idiot. Nevím, co ti je, ale tohle není ten Jon, na kterého jsme zvyklí. Já odcházím, na tohle se dívat nebudu,“ kritizují Mariánka jeho fanoušci. Uvidíme tedy, jak Mariánek pokročí ve své tvorbě a zda se mu podaří vymyslet novou tvorbu, kterou by zaujal jiné publikum.