Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Spojil se Mariánek s Kazmou? | foto: instagram.com

Mariánek plánuje změnit svou tvorbu. Plánuje nový projekt, lidé myslí, že s Kazmou

Jon Mariánek se i nadále žene za milionem odběratelů na YouTube, ale bude muset udělat některé věci jinak, aby toho dosáhl. Protože se v poslední době jeho tvorba týkala především mladého influencera Štěpána Šrámka, Mariánek oznámil, že se s ním mají lidé rozloučit. Brzy prý představí něco úplně jiného a lidé tipují, že se na jeho YouTube kanálu objeví bavič Kamil Bartošek.
  9:10

Youtuber Jon Mariánek v poslední době vydával pouze videa, ve kterých se objevoval jeho kamarád Štěpán Šrámek. Ačkoliv Mariánek tvrdil, že se chce zaměřit na zcela jinou tvorbu, nakonec jeho YouTube kanál opět ovládl na dlouhou dobu Šrámek, který i po sérii několika videí v řadě spoustu lidí velmi baví. V poslední době ale Mariánkovi napsalo také mnoho lidí, kterým vadí, že se jeho tvorba i nadále točí pouze kolem Šrámka. Youtuber nyní ohlásil, že plánuje změnu a lidé se mají se Šrámkem rozloučit.

Mariánek se se Šrámkem velmi sblížil a společně začali vytvářet spoustu pestrých videí. Protože se ale Šrámek objevoval v poslední době v každém Mariánkově videu, některé lidi už to začalo unavovat a začali si Mariánkovi stěžovat. Mariánek poté oznámil, že už nyní nebude v jeho dalších videích Šrámek figurovat a lidé se s ním mají pomalu začít loučit. „No konečně! Konečně bez toho odpadu. No sláva, možná začnu znovu sledovat. Steven už mě moc nebavil. Pořád to stejné dokola,“ reagovali na Mariánkovo oznámení lidé na sociálních sítích. Mariánek ale jistě nad Šrámkem nezanevře, protože spousta jeho sledujících mladíka nyní považuje za přirozenou součást Mariánka a jistě se budou v budoucnu dožadovat toho, aby s ním opět natočil nějaká videa. Mariánek si ale jistě sám uvědomuje, že musí přijít s něčím novým a svého kamaráda z toho bude muset tentokrát vynechat.

Youtuber si totiž řekl, že chce do konce letošního roku získat milion odběratelů na YouTube a i když lidi videa se Šrámkem bavila, Mariánek potřebuje získat díky nové tvorbě další sledující. V současné chvíli jeho kanál na YouTube odebírá 938 tisíc lidí, což znamená, že Mariánek potřebuje ještě letos získat 62 tisíc nových odběratelů. Tvorba se Šrámkem mu za posledních 14 dní přinesla 3 tisíce nových odběratelů, ale Mariánek musí tvorbu změnit, aby zaujal také jiné lidi. Videa, ve kterých se objevuje Šrámek, mají ale poměrně slušnou sledovanost. Některá mají přes půl milionu zhlédnutí a některá o trochu méně. I tak ale na videa koukají převážně lidé, kteří Mariánka už dávno sledují a právě proto musí Mariánek přijít na způsob, jak oslovit i jiné lidi. To má ale nejspíš vymyšlené, protože oznámil, že plánuje změnu.

Lidé spekulují nad tím, jak Mariánek hodlá svou tvorbu oživit. Padly dokonce i tipy, že by se mohla objevit videa s bavičem Kamilem Bartoškem alias Kazmou. K tomu lidi pravděpodobně nejvíce vedla společná fotka Mariánka a Bartoška, kteří pili šampaňské na lodi. „Tak tohle bude epické! Copak ti dva spolu asi vymyslí. Tak to se máme ještě na co těšit. Dva nejlepší tvůrci z Česka. Tak co spolu uvaříte? Fakt mě zajímá, co z toho bude,“ reagovali na spojení Mariánka a Bartoška lidé na Instagramu. Je možné, že Mariánek skutečně bude vydávat videa s Bartoškem, ale někteří lidé si myslí, že si spolu pouze užili párty a nic z toho nebude. Bartošek rozhodně zvídavým lidem nenapoví, protože od té doby, co opadl ohlas jeho hry o milion dolarů, Bartoškovy sociální sítě opět utichly.

Mariánek je ale na sítích samozřejmě neustále velmi aktivní. Jeho příspěvky na Instagramu získávají většinou zhruba 20 tisíc lajků, ale občas Mariánek překvapí a vyfotí se s nějakou celebritou a díky tomu získá mnohem více lajků. Fotka s Bartoškem získala bezmála 95 tisíc lajků a fotky s hokejistou Davidem Pastrňákem mají okolo 70 tisíc lajků. Na hlavním instagramovém profilu Mariánka sleduje 400 tisíc lidí a na jeho druhém profilu pouze o 50 tisíc lidí méně. Mariánek je také velmi aktivní na TikToku, kde v minulosti pobouřil tisíce Čechů. Později ale přiznal, že se jednalo o cílenou provokaci, aby zaujal co možná největší počet lidí, kterým poté začal ukazovat, jak vypadá jeho život. I když ho opravdu hodně lidí ze začátku nenávidělo, většina z nich nakonec otočila a Mariánka teď všichni opravdu uznávají.