Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Jon Mariánek a výherci jeho druhé soutěže | foto: instagram.com

Mariánek už je v USA s výherci soutěže. Podle spousty lidí jsou ale nudní a série bude propadák

Výherci soutěže #JEDUZAJONEM 2 už jsou v USA s youtuberem Jonem Mariánkem. Ten zatím ale nezveřejnil žádné video z toho, co společně všichni podnikají. I když ještě dva mladíci neměli možnost ukázat, jak si s Mariánkem sedli, lidé je velmi kritizují. Pro Mariánka je ale tato série velmi důležitá a musí proto pečlivě zvážit, co podnikne dál.
  15:11

Youtuber Jon Mariánek vyvolal svou soutěží na sociálních sítích velký poprask. Vítězi soutěže #JEDUZAJONEM 2 se stali dva mladíci, kteří navštívili Sedm divů světa. Ti jsou ale od té doby jen velmi málo aktivní na sociálních sítích a nyní jsou spolu s Mariánkem v USA, kde zažívají pravý americký sen. Mariánek naznačil, co spolu podniknou, ale žádné video zatím nezveřejnil. Na oba dva výherce se ale valí velké množství kritiky. Podle některých neměli vyhrát a jiným jsou zkrátka nesympatičtí. Mariánek ale bude muset pečlivě vybírat, co s mladíky podnikne. Série videí s nimi je totiž pro youtubera momentálně velmi důležitá.

I když zprvu oba mladíky mnoho lidí podezíralo, že při hlasování podvádí, nakonec se ukázalo, že mají všechny hlasy získané právem. Pro Jana Goryczku a Patrika Szotkowskiho totiž hlasovalo bezmála 50% lidí a ti měli z vítězství pochopitelně nesmírnou radost. Ptali se svých sledujících, co mají v USA s Mariánkem podniknout a autor soutěže nedávno z ničeho nic oznámil, že už jsou výherci na cestě za ním. Sám ale zároveň nevěděl, co s nimi podnikne a ptal se proto svých sledujících, zda nemají nějaké nápady. Poté přidal několik společných fotek, kde už jsou Goryczka a Szotkowski u něj v apartmánu.

Později se na Mariánkově YouTube kanálu objevilo video, ve kterém je s mladíky v posilovně. Většina reakcí na oba dva výherce ale není ani trochu pozitivní. „Nevím proč, ale s nimi mi to přijde úplně trapný. Neví, jak reagovat, co říkat, natož jak se tvářit. Tak tohle bude propadák! Zlatej Steven. Tihle šašci, to je konec, takoví uťáplí, hnus. Vypadají jako totální nerdi,“ kritizují Goryczku a Szotkowski uživatelé na YouTube. Poměrně dost lidí si také stěžuje na to, že se nejspíš nenajde nikdo, kdo by překonal kvality výherce první soutěže Štěpána Šrámka. Podle mnohých je druhá série s touto dvojicí naprosto zbytečná.

Je pravda, že Goryczka a Szotkowski zatím příliš mnoho lidí nezaujali. Jejich počet sledujících se nijak výrazně nezvýšil, zatímco Šrámkovi každý den přibývali sledující i v době, kdy s ním Mariánek ještě nezveřejnil žádné video. Najdou se ale i tací, kteří se dvojice kamarádů zastávají. „Víte co? Všichni píšete, že Steven byl lepší. Neříkám, že nebyl dobrý, ale kdyby tihle byli první a Steven by vyhrál až druhé kolo, tak by jste to říkali přesně o těchto borcích a navíc je s nimi natočený jedno video, které má 30 sekund,“ bránil mladíky jeden uživatel na YouTube.

Když pomineme negativní komentáře, výherci Mariánkovy soutěže se jistě mají na co těšit. Mariánek zatím neprozradil, co spolu podnikají, ale na svůj Instagram přidal fotku, kde všichni tři stojí před cedulí, která vítá návštěvníky Las Vegas. Lidé se v komentářích dohadovali nad tím, co se Mariánek rozhodne podniknout, youtuber si ale zatím vše nechává pro sebe stejně tak, jako oba mladíci. Každý příspěvek na Instagramu také komentuje Šrámek, který se má na konci týdne spolu s Mariánkem, Goryczkou a Szotkowskim setkat. Mariánkovi se jeho příjezd možná bude náramně hodit.

Tato série je pro něj totiž důležitá v honbě za milionem odběratelů, protože pokud by se opravdu oba chlapci nedokázali naladit na Mariánkovu vlnu, videa by nejspíš nikoho nebavila. Série by proto byla pro Mariánka velmi špatnou investicí a soudě podle množství negativních komentářů, které se objevují pod příspěvky s oběma mladíky, je dost možné, že se youtuber opravdu setká s velkým neúspěchem.

Pokud by ale přijel na návštěvu Šrámek, mohl by alespoň trochu videa oživit, tedy samozřejmě v případě, že by byla série opravdu tak špatná, jak si mnoho lidí myslí. Zatím se ale jedná o pouhou domněnku a možná budou všichni pochybovači výsledkem mile překvapení. I Šrámek byl ze začátku návštěvy velmi nervózní a pořádně se rozmluvil až po nějaké době. Nejen Mariánek, ale také jeho sledující by tak měli dát oběma mladíkům prostor ukázat se.

Témata: Jon Mariánek