Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Jon Mariánek vyhlásil další vítěze své soutěže | foto: instagram.com

Mariánek rozplakal chlapce, kterému daroval nový iPhone. Má plán, jak získat milion odběratelů

Jon Mariánek, který dokázal prorazit jako střihač videí v USA, vyhlásil vítěze soutěže, chlapce, kterým daroval nejnovější iPhone. Jednomu z nich zavolal a chlapec byl natolik dojatý, že se rozplakal. Někteří ale kritizují výběr druhého výherce, prý se příliš nepředvedl. Mariánek také prozradil, co by mu mohlo pomoci získat milion odběratelů na YouTube.
  9:03

Youtuber Jon Mariánek před časem ukončil soutěž #JEDUZAJONEM 2 a vyhlásil dva vítěze, kteří ho přijedou navštívit do USA. Zároveň také slíbil, že ti, kterým ještě nebylo osmnáct, mohou vyhrát nejnovější iPhone. Mariánek nyní vybral tři nezletilé chlapce a poslednímu dokonce osobně zavolal přes videohovor. Chlapec byl tolik nadšený, že se rozplakal. Mariánek ale nezůstane pouze u vymýšlení soutěží, ale chce se také zaměřit na zcela novou tvorbu. Do konce roku by totiž rád získal milion odběratelů na YouTube a nyní má plán, který mu k tomu může pomoci.

Pětadvacetiletý Mariánek zaujal spoustu lidí tím, že kritizoval všechny Čechy. Z pohodlí luxusní vily, kde trávil čas se slavným youtuberem Jakem Paulem a jeho týmem, urážel kde koho a tím si získal pozornost. Té se ale poté rozhodl využít, zcela změnil své chování a sledujícím začal představovat, jaké to je žít americký sen. Najednou začali lidé Mariánka obdivovat a někteří se od něj snažili spoustu věcí pochytit. Mariánek poté vyhlásil soutěž, kdy se výherce může vydat za ním do USA. Druhou soutěž vyhráli dva mladíci, kteří navštívili Sedm divů světa a nyní začal Mariánek vyhlašovat také výherce telefonů iPhone 15.

Prvním ze soutěžících, který vyhrál nejnovější iPhone, se stal chlapec, který natočil parodii na Mariánkův song Chleba. Video si oblíbili nejen lidé na sociálních sítích, ale také sám Mariánek. Ten se proto rozhodl, že chlapci daruje nový telefon. Druhý výherce, opět mladý chlapec, si nový telefon vysloužil videem, ve kterém dělal různé triky s krajíci chleba a také s nápojem Prime. „Kámo, to si děláš p*del? Jsou lidi, kteří do toho dali mnohem víc práce a úsilí. Borec natočil jedno video z trickshotu, které nebyly ani nic extra. Někteří si to zasloužili víc,“ zlobili se na Mariánka uživatelé na Instagramu.

Třetí chlapec, který vyhrál nový telefon, se rozhodl jíst každý den chleba a videa přidávat na sítě. Mariánek se rozhodl, že dá iPhone právě jemu a tentokrát výherci osobně zavolal přes videohovor, aby mu pogratuloval. „Jenom ti chci říct, že jsi vyhrál iPhone 15 Pro. Kámo, cením tvůj grind, viděl jsem tě tam každý den, miluji tvoji pozitivitu. Prosím tě, pokračuj dál! Doufám, že si ten iPhone užiješ a že ti ho spolužáci neukradnou,“ řekl Mariánek. Chlapec byl v naprostém šoku už pouze z toho, že mu Mariánek z ničeho nic zavolal.

Naprosto ale nečekal, že mu youtuber oznámí výhru telefonu. V tu chvíli se rozplakal a Mariánkovi ze srdce děkoval. „Tak ten to má zaslouženě. Tohle je hrozně pěkný. Jone, jsi fakt borec. Krásné, jak rozdáváš radost a klučinovi to moc přeji,“ komentují Mariánkův příspěvek uživatelé na Instagramu. Chlapec ale pokračuje v každodenním jedení chleba, protože si prý přeje, aby za ním Mariánek a Štěpán Šrámek, který vyhrál první soutěž #JEDUZAJONEM 2, osobně přijeli. To se ale nejspíš nestane jen tak a chlapec tím pádem bude muset jíst chleba ještě velmi dlouho.

Mariánek stále doufá, že se mu podaří získat do konce roku vytoužený milion odběratelů. Uvědomuje si, že mu v tom může pomoci tvorba videí s výherci, kteří ho navštíví v USA, má ale ještě jedno eso v rukávu. „Já si myslím, že ty odběry už jen tak nestoupají, protože si myslím, že všichni v Česku, kteří mají telefon, už mají odběr. Bude tady ale také série pro editory. To chceš vidět, pokud chceš být editor,“ řekl Mariánek v jednom ze svých videí. Sám má totiž obrovské zkušenosti s editováním videí, což dokazuje také fakt, že si ho vybrali Logan a Jake Paulovi jako svého editora.

Mariánek chce také přidávat různé věci ohledně cvičení a sebe rozvoje. Potřebuje totiž zacílit také na zcela nové publikum a tím získat také nové odběratele. Těch má v současné době 777 tisíc a v žebříčku nejodebíranějších českých youtuberů je tak na šestnáctém místě. Pokud by se mu podařilo zapůsobit na nový okruh lidí, mohl by se tak opravdu přiblížit k tolik vytouženému milionu odběratelů. Je ale velmi nepravděpodobné, že se mu to podaří do konce roku.

Témata: Jon Mariánek