Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Výherci soutěže #JEDUZAJONEM 2 | foto: instagram.com

Jon Mariánek ukončil soutěž o cestu do USA. K žádným podvodům prý nakonec nedošlo

Soutěž youtubera Jona Mariánka končí a zvítězili dva mladíci, kteří navštívili sedm divů světa. Nakonec se ukázalo, že všechny hlasy byly pravé a dvojice nepodváděla. Ublíženého rappera si vzal dokonce do parády sám Mariánek, který na něj natočil reakci a vypadal velmi naštvaně. Výherci prosí své sledující o nápady, co mohou v USA podniknout, ale to přitom rozhoduje Mariánek.
  15:06

Youtuber Jon Mariánek ukončil svou soutěž #JEDUZAJONEM 2 a vítězem se stali dva chlapci, kteří získali nejvíce hlasů. Pro Jana Goryczku a Patrika Szotkowskiho totiž hlasovalo bezmála 50% lidí, kteří vybírali z finálově pětice soutěžících a i když byli oba podezřelí z podvádění, nakonec se ukázalo, že všechny hlasy získali právem a oba se tak mohou těšit na dobrodružství, které si pro ně Mariánek přichystá. Jeden z finalistů se ale očividně nesmířil s prohrou a velmi ostře reaguje na zprávy, které mu lidi píšou na sociálních sítích. Mariánek si ale pevně stojí za svým rozhodnutím.

Goryczka a Szotkowski přišli s nápadem navštívit sedm divů světa a na místech promovat Mariánkovy sociální sítě. Když poté youtuber zahájil hlasování, ve kterém měli lidé vybrat z pětice finalistů, oba mladíci se téměř okamžitě dostali do jasného vedení a ostatní finalisty nechali daleko za sebou. Jeden z finalistů ale pojal podezření, že dvojice kamarádů podvádí, a proto se rozhodl veřejně jejich hlasování zpochybnit. Když ale Mariánek oznámil, že soutěž vyhráli právě Goryczka a Szotkowski, začaly se množit komentáře, které všechny pochybnosti jednoznačně vyvrátily.

Skoro všichni totiž mladíkům gratulovali a mnohdy dokonce psali, že pro ně hlasovali. Podobných komentářů je pod příspěvky výherců i Mariánka tolik, že naprosto vyvrací jakoukoliv možnost podvodu. „Gratuluji, hoši. Zasloužíte si to. Ani na chvíli jsem o vaší výhře nepochyboval. Já na to moc nejsem, ale vaše videa mě bavila, tak jsem dala hlas,“ chválí oba výherce lidé na sociálních sítích. Mnoho lidí se také vysmívalo rapperovi, který si říká Madson Real a který se dostal do finálové petice. Ten totiž velmi sebevědomě zpochybnil pravost hlasování a lidé mu proto začali psát a urážet ho.

Rapper se začal s některými lidmi hádat a obhajovat svá tvrzení. Zašlo to dokonce tak daleko, že se Mariánek rozhodl na video, ve kterém rapper zpochybňuje hlasování, natočit na TikToku reakci, takzvaný duet. Mariánek rapperovi vyvrátil všechny argumenty a tvářil se při tom velmi naštvaně. „Přesně tohle video potřeboval. Borec má založený kontent na tom, že nadává na tu soutěž. Týpek je prostě ublížený. Myslím si, že lepší odpověď dostat nemohl,“ reagují na Mariánkovo video uživatelé na TikToku. Rapper ale nakonec svou snahu o prosazení spravedlnosti vzdal a uznal, že vítězové vyhráli poctivě. Mnoho lidí ho ale i nadále kritizuje a to je nejspíš důvod, proč si svůj instagramový profil nastavil jako soukromý.

Goryczka a Szotkowski jsou z výhry pochopitelně velmi nadšení a všem hlasujícím poděkovali. Své sledující ale zároveň poprosili o velmi zvláštní věc. Chtějí totiž, aby jim lidé psali, jaké věci mají podniknout při své návštěvě USA. Někteří lidé už začali psát, co všechno by mladíci měli s Mariánkem podniknout, zároveň ale zapomněli na jednu důležitou věc. Hlavní slovo má totiž Mariánek, který sám vymyslí pro oba mladíky program. Nemůže to tedy fungovat tím stylem, že si mladíci budou sami určovat, jaké věci chtějí s youtuberem podniknout. Někteří lidé si navíc myslí, že se Goryczka a Szotkowski ani trochu nehodí pro tvorbu videí s Mariánkem.

@patrikreklama Děkujem 🙏 #jedemzajonem2 #jeduzajonem2 ♬ Murder - Bgnzinho

Spoustu lidí také zajímá, zda do USA za Mariánkem pojedou oba výherci. Původně totiž měl být vybraný pouze jeden člověk, ale zatím to vypadá, že youtubera navštíví oba kamarádi. Mariánek chce ale do konce roku získat milion odběratelů a tvorba videí s výherci soutěže #JEDUZAJONEM 2 mu k dosažení cíle může výrazně přispět. Předchozí série videí, ve které Mariánka navštívil výherce první soutěže Štěpán Šrámek, byla dokonce natolik úspěšná, že ho Mariánek pozval do USA znovu.

Pro Mariánka je tvorba videí, ve kterých Čechům ukazuje americký život, naprosto ideální. Nikdo zatím neví, jak bude návštěva výherců druhé soutěže vypadat a může se klidně stát, že se za youtuberem vydá každý zvlášť. Pokud totiž přijedou oba zároveň, vznikne pouze určitý počet videí. Když ale Mariánka navštíví každý zvlášť, počet videí z návštěvy se zdvojnásobí a youtuber tak bude moci své odběratele zásobovat videy, která je očividně baví, mnohem déle. Díky takové aktivitě pak bude pro Mariánka cesta za milionem odběratelů daleko jednodušší.

Témata: Jon Mariánek