Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Účast Ornelly v Survivoru je sice v ohrožení, její manžel baví fanoušky na sítích. Kokta je pro mnohé vítězem

Třetí řada Survivoru je v plném proudu a ač se je po odvysílání pátého dílu účast Ornelly Koktové v ohrožení, lidé na sítích vítěze znají. Je to její manžel Josef, který celou třetí sérii vtipně glosuje na TikToku. Nejen, že její konec téměř předvídal, protože takovou soutěž by prý nezvládla, zároveň vtipně komentuje aktuální dění v Survivoru. Lidé na sítích jeho obsah milují.
  13:20

Třetí řada populární reality show Survivor je sice v podstatě teprve na začátku a tak se diváci postupně teprve rozhodují, zda jejich favoritem bude kmen Titánů nebo Lovců. Stejně tak jako v každé sérii je už teď patrné, kdo se zařadí mezi výraznější soutěžící ať už v pozitivním nebo negativním slova smyslu. Zatímco jsou ale na ostrově, někdo se musí starat o jejich sociální sítě a bavit fanoušky.

Fanoušky na sociálních sítích baví jednoznačně TikTok a Instagram internetového baviče Martina „Mikýře“ Mikysky. Začátkem týdne se na jeho profilu objevil například rapper Yzomandias, který se divil, že nemůže přijít na rozhovor. Vedle něj ale jasně září i profily na sítích Ornelly Koktové. Pravděpodobně ale více díky jejímu manželovi než díky ní.

Ač Koktová nepatří mezi favority soutěže co se týče síly nebo herní strategie, teď je navíc kvůli nočnímu kolapsu v ohrožení i její účast v soutěži, i přes to patří mezi nejoblíbenější a nejvtipnější soutěžící. Za popularitu vděčí i šestašedesátiletému Josefovi Koktovi, který celou její cestu drsnou soutěží monitoruje na sítích, nejradši evidentně na TikToku, kde denně zveřejňuje mnoho videí a odpovídá na všechny komentáře.

Kokta na TikToku upoutal pozornost ještě před odvysíláním prvního dílu. Zveřejnil totiž trailer právě na první díl reality show. Mnohem víc než samotné video ale zaujmou komentáře, které Kokta napsal s humorem sobě vlastním. „Doufám, že Orny všem vytře zrak,“ píše sledující, na což Kokta odpovídá, že nejspíš všem zrak nevytře, protože na to tam jsou „jiní borci“. Pod stejné video píše jiná uživatelka, že Koktovou miluje, Kokta však odpovídá, že je někdy „fakt děsná“. Na komentář fanouška, který Ornelle drží pěsti pro štěstí, Kokta odvětil, že to opravdu bude potřebovat. Na jiné komentáře reagoval s tím, že v soutěži rozhodně nevydrží dlouho, protože jí bude chybět jídlo.

Už tehdy bylo jasné, že Kokta na sítích bude fanoušky bavit, s postupem Koktové v soutěži se jeho produktivita stupňuje. Denně zveřejňuje videa z každodenního života s dětmi, aby si je později mohla Ornella pustit jako videodeníček. Velký úspěch mělo ale také například jeho přaní k Mezinárodnímu dni žen minulý týden, kdy okomentoval všechny děkovné komentáře žen slovy „zasloužíte si naši úctu a poděkování holky“ nebo „hezký svátek přeju, ženo!“. O den později například zveřejnil video, ve kterém peče buchty. I v tomto případě získal mnoho komentářů, tentokrát pochvalných a on na každý z nich opět odpověděl.

@josefkokta #survivor #mikyr #ornella ♬ The Sound of Silence (CYRIL Remix) - Disturbed

Největší úspěch ale mají bezpochyby videa Koktové ze soutěže s jeho humornými popisky. Po třetím díle sdílel ukázku, kdy Ornella při soutěži o bagety, sýr a vejce běží a snaží se zvítězit. „Včera docela makala,“ píše Kokta na TikToku. Pod každým videem se objevuje také jeho téměř legendární „Jo!“, které se stalo jeho signifikantní reakcí na jakýkoli komentář.

Jednoduše, Kokta se stal pro diváky vítězem celého Survivora. Dříve se na jeho profilu objevovaly jen fotky jeho manželky nebo dětí, ale teď, když má tvořit videodeníček pro Ornellu, se více odváže. Nespravuje jenom vlastní profil, ale i její osobní i firemní účty. Navíc se ukázalo, že je výborný glosátor a jeho hlášky si už lidé přivlastnili. „Jestli Ornella vypadne, snad bude pokračovat Pepa v komentování, to by mi fakt chybělo,“ myslí si jeden z diváků. Účast Koktové je po odvysílání pátého dílu ale v ohrožení, na což upozornil i Kokta v novém příspěvku a tak je otázkou, zda v humorných komentářích bude doopravdy pokračovat.