Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Martin Mikyska alias Mikýř | foto: TV Nova

Zbytečné celebrity v novém Survivoru. Nejvíc nadchl Mikýř, Kluk s kamením si účast vymyslel

Reakce na oznámení účastníků nové řady reality show Survivor na sebe nenechaly dlouho čekat. Většina lidí je ale zklamaná a jediný, na koho se opravdu těší, je youtuber Martin Mikyska alias Mikýř. Ondřej Untermüller, známý jako Kluk s kamením, si ze svých sledujících dělal legraci, že se v reality show objeví také.
  14:43

Už 27. února odstartuje na Voyo další řada reality show Survivor a jistě se opět bude jednat o velmi zajímavou podívanou. Už totiž známe účastníky, kteří budou soutěžit o 2,5 milionu korun. Diváky nejvíce zaujala účast youtubera Martina Mikysky alias Mikýře, kterého si mnozí v podobné show vůbec nedovedou představit. Někteří lidé ho ale za jeho rozhodnutí účastnit se Survivoru 2024 kritizují. Podle nich tímto rozhodnutím Mikyska klesl velmi hluboko a podobné věci nemá vůbec zapotřebí. Na televizi Nova začne pořad o týden později, 5. března.

Protože spousta lidí nechápe, proč se Mikyska rozhodl zúčastnit se Survivoru a se dočkal také velké kritiky, youtuber vysvětlil, co ho k jeho rozhodnutí vedlo. „Z p*dele jsme se tam s kámošem navzájem hlásili už 7 let zpátky. Překvapivě mě nevzali, ale když přišla nabídka na letošní řadu, moc jsem neváhal. Od mala sportuji, jezdím na prkně a jsem dost soutěživý, takže tady nebylo moc o čem. Navíc nebylo úplně na škodu po scientologii, kterou jsme dělali půl roku, na nějakou chvíli zmizet na pláž. Jakou mám taktiku? Vydržet tam déle než Vojta Drahokoupil a dělat tam v podstatě MÚPI,“ napsal Mikyska na svém Instagramu. Někteří lidé se totiž nechali slyšet, že naprosto nechápou, proč se právě někdo jako Mikyska rozhodl soutěže zúčasnit. Youtuberův humor ale může reality show příjemně oživit.

Mnoho lidí si ale také stěžuje na to, že se v reality show opět objeví pouze známé osobnosti a žádní obyčejní lidé. Podle nich je totiž zbytečné udržovat si sledovanost jenom díky celebritám a odkazují se na zahraniční provedení. „Zlatá Amerika. Bez celebrit a jedou už pomalu padesátou řadu. Musí tam pořád být ty celebrity? Co dát taky jednou někoho normálního,“ píšou lidé na Instagramu. Ani tentokrát mezi soutěžícími nebude chybět zápasník z Oktagonu. V nových dílech se totiž objeví Samuel „Pirát“ Krištofič, kterému se nedávno podařilo knockoutovat Karla Vémolu. Podle spousty lidí se právě on dostane do finále a velmi ho podporují. Zároveň vtipkují, že Krištofič jistě výrazně zhubne a bude proto muset zápasit ve zcela jiné váhové kategorii.

Na Instagramu se objevila anketa, zda by lidé chtěli v Survivoru vidět Shopaholic Adel nebo Ondřeje Untermüllera alias Kluka s kamením. Mnoho lidí hlasovalo pro Shopaholic Adel a později se na Instagramu Untermüllera objevila šokující informace. Tvrdil, že to bude právě on, kdo se objeví v nových dílech reality show. Jak se ale nakonec ukázalo, Untermüller v Survivoru vůbec nebude. „Óčko si dělalo p*del, tak jsem si udělal p*del taky. Někteří lidé mi psali, že mě tam chtějí vidět a jiní zase, že jsem debil. Ale co na to říct, prostě to byla p*del,“ řekl pro redakci Antiyoutuber.cz Untermüller. Rád by si prý ale podobnou soutěž vyzkoušel, protože má rád výzvy a velmi se mu líbí koncept celé soutěže. „Ukázal bych lidem moji stinnou stránku, kterou zatím nikdo nezná,“ dodal Untermüller. V nových dílech se ale opravdu neobjeví a je možné, že se pokusí přihlásit do další řady.

Soudě podle komentářů to zatím vypadá, že jsou lidé z nové řady reality show celkem zklamaní. Některé lidi prý vůbec nezaujal výběr soutěžících a nemají tak důvod nové díly Survivoru sledovat. Hned několik lidí se nechalo slyšet, že letošní řadu zachrání nejen Mikyska, ale především také moderátor Ondřej Novotný. Jeden z mnoha kritiků na Instagramu se nechal slyšet, že za úspěchem Survivoru stojí z velké části právě Novotný, který dokáže celému pořadu dodat neuvěřitelnou energii. I tak se ale většina lidí očividně nejvíce těší na to, jak si povede youtuber Mikyska. Ten má totiž velmi rýpavý humor a podle několika lidí se mu podaří nahlodat mysl celého týmu. Možná právě proto si někteří reality show nakonec pustí, aby mohli vidět vtipného youtubera v akci.

Témata: Kluk s kamením