Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Justin Bieber s manželkou Hailey Baldwin | foto: facebook

Budou se Hailey a Justin Bieber brzy rozvádět? Chtěl ji prý využít jen pro americké občanství

Justina Biebra a jeho manželky Hailey podle uživatelů na TikToku brzy čeká rozvod. Od jejich svatby totiž v září uplyne pět let a tak populární zpěvák bude prý moct zažádat o americké občanství, které bylo jediným důvodem, proč k sňatku došlo. Selena Gomez zároveň vydala novou písničku, která má být předzvěstí rozvodu.
  15:47

Už více než pět let sociálními sítěmi rezonuje vztah Justina Biebera a jeho manželky Hailey Bieber. Nejen, že di něj uživatelé v podstatě neustále zapojují i jeho bývalou přítelkyni Selenu Gomez, teď vytvářejí konspirační teorie o případném rozvodu. Měl by totiž podle některých přijít už za dva týdny.

Justin a Hailey Bieber měli svatbu v roce 2018 a nejen fanoušci Seleny Gomez od té doby spekulují, zda je jejich manželství jen záminkou pro to, aby populární zpěvák získal občanství ve Spojených státech. Gomez a Bieber s přestávkami tvořili pár téměř osm let a naposledy právě v roce 2018. Jen o dva měsíce později se však zasnoubil se současnou manželkou, kterou si za dva měsíce vzal. Dva dny po svatbě byl viděn u soudu, kde podával žádost právě o americké občanství.

@pattypopculture

🤯THE CRAZIEST CONSPIRACY THEORY ABOUT THEM🤯 Part 62: The Biebers

♬ original sound - Patty

Protože je Bieber původem z Kanady, musel mít ve Spojených státech povolení k pobytu. Tehdy pro jeho účely stačilo pracovní vízum, které mělo ale v roce 2018 končit. Mohl by zažádat o nové, problém byl podle uživatelů na TikToku ale v tom, že měl problémy s policií. Řídil totiž opilý, bránil se zatčení a neměl řidičský průkaz. Právě proto nemohl prý požádat o prodloužení povolení k pobytu. Jediný způsob, jak zůstat ve Spojených státech, byla svatba a proto na ni s Hailey tak spěchali.

Společně s manželstvím získají obyvatelé cizích zemí právě zelenou kartu. Po pěti letech od svatby se však mohou stát americkými občany, což by v případě popového zpěváka mělo být už 13. září a sociální sítě plní nejrůznější teorie o tom, zda se rozvedou hned po pěti letech nebo až po delší době.

Jejich spekulace také podporuje jeho hlavní role ve videoklipu k písni Popstar rappera Drakea a DJ Khaleda. Bieber v ní celou dobu v podstatě předstírá, že zpívá Drakeův text. Nejdiskutovanější část skladby je pravděpodobně ta, ve které Bieber otevírá ústa u slov „Ariana, Selena, my Visa,“ což by mělo podle spekulujících znamenat, že Selena je jeho bývalá přítelkyně a my Visa znamená, že Hailey je jenom jeho cesta k tomu získat vízum. Podle umělců však Visa neznamená vízum, ale značka platební karty.

Selena Gomez zároveň nedávno vydala po téměř tři čtvrtě roce novou skladbu s názvem Single Soon. Podle jejích fanoušků by měla názvem stoprocentně odkazovat na to, že právě Hailey bude brzy nezadaná. Mezi nimi totiž už více než pět let, podle fanoušků, trvají spory právě kvůli Bieberovi. Obě ženy je sice popírají, fanoušci jsou přesvědčení o opaku.

Informace o povolení k pobytu Biebra se však různí a některé zdroje tvrdí, že zelenou kartu už dávno měl a tím pádem o žádné teoretické prodloužení žádat nemusel. Nelze s jistotou říct, jak to tehdy doopravdy bylo a současné teorie, které se šíří na sociálních sítích, jsou jen domněnkami. Zároveň je nutné dodat, že žádat o americké občanství lze už po třech letech trvání manželství.