Pondělí 20. května 2024, svátek má Zbyšek
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Čekají Kazmu a výherce problémy? | foto: Herminapress

Kazma odpovídá na předžalobní výzvu Fortuny. Je to celé domluvené, myslí si lidé

Kazma reaguje na předžalobní výzvu sázkové kanceláře Fortuna, která ho obviňuje z pošpinění jejího jména. Bavič vše popírá a tvrdí, že film nemůže odstranit. Někteří lidé se ale domnívají, že se s Fortunou předem domluvil a nyní pouze opět opět hraje hru. Do konce hry o milion dolarů zbývá už pouze několik dní a Kazma opravdu zveřejňuje nápovědy. I přes to se ale někteří vzdali své šance na výhru.
  14:58

Bavič Kamil Bartošek alias Kazma nedávno řekl, že mu přišla předžalobní výzva od sázkové společnosti Fortuna. A to kvůli filmu ONEMANSHOW: The Movie, který v jednu chvíli naprosto ovládl česká kina. Společnosti se totiž očividně nelíbí některé pasáže z filmu, se kterými je spojená a na základě toho požaduje, aby byl film okamžitě stažený ze všech kin. Kazma na svém Instagramu oznámil, že se k situaci bude vyjadřovat už pouze skrze advokátní kancelář PLICKA & PARTNERS, která je zároveň generálním partnerem jeho filmu. Ta nově vydala prohlášení, že všechna tvrzení ze strany Fortuny odmítá. Podle spousty lidí je ale celý spor předem domluvený.

@antiyoutuber.cz Kolikrát jste na Kazmově filmu byli vy?😁⚠️ #antiyoutuber #antiyoutubercz #kazma #onemanshow ♬ ONEMANSHOW - Main Theme - Official Soundtrack - ONEMANSHOW: The Movie

Mnoho diváků Bartoškův film kritizuje proto, že je to podle nich pouze jedná obrovská reklama právě na Fortunu. Sázková společnost ale velmi jasně vyjádřila svůj nesouhlas s výsledkem filmu a svým figurováním v něm, takže se rozhodla Bartoška konfrontovat pomocí předžalobní výzvy. Ten se rozhodl komunikovat pouze skrze advokátní kancelář, která se nově k celé situaci vyjádřila.

„Společnosti Fortuna Game a.s. jsme zaslali reakci na předžalobní výzvu, ve které jsme odmítli veškeré jejich nároky a zároveň jsme upozornili na rozsah škody, která by mohla vzniknout požadovaným stažením filmu ONEMANSHOW: The Movie z kin. Stanovisko klienta je takové, že k žádnému poškození dobrého jména společnosti promítáním filmu nedošlo a ani nedochází,“ stojí v oficiální zprávě advokátní kanceláře PLICKA & PARTNERS.

Řadě lidí, kteří sledují situaci ohledně filmu a velké hry o milion dolarů, ale celá situace přijde velice zvláštní. Podle některých by totiž Fortuna měla být ráda, že jí Bartošek udělal tak velikou reklamu a neměla by mu proto posílat předžalobní výzvu. Právě proto mnoho lidí zastává názor, že jsou spolu Bartošek a Fortuna předem domluvení a tímto způsobem se pouze snaží o zvýšení pozornosti.

Haha, přišla ti žaloba od nejmenované sázkové kanceláře, která se čirou náhodou jmenuje Fortuna, ale zvláštní je, že tato společnost ti dala na film 18 milionů. Copak? Snížila se sledovanost? Tohle má Kazma určitě v plánu,“ komentují situaci s předžalobní výzvou Fortuny lidé na sociálních sítích.

Některým lidem také přijde velice zvláštní, že by si Fortuna předem nezjistila, o co přesně ve filmu půjde, když v něm má být tolik vidět. Spoustě lidem také přijde zvláštní, že se společnost rozhodla Bartoška konfrontovat až po tak dlouhé době. Film měl totiž premiéru 17. srpna a Bartoškovi přišla předžalobní výzva až 1. září. Podle spousty lidí se tedy jedná o domluvené načasování, protože o Bartoškův film poslední dobou skoro nikdo neměl zájem.

@antiyoutuber.cz Zkusíte své štěstí?🤔😁 #antiyoutuber #antiyoutubercz #kazma #onemanshow ♬ Paris - Else

To se ale změnilo ve chvíli, kdy Bartošek na svém Instagramu oznámil, že do konce hry o milion dolarů už zbývá pouhý týden. Zároveň také řekl, že bude každý den na svůj Instagram přidávat nápovědy, v jaký čas se ve filmu objeví indície k o rozluštění šifry, která má následně vygenerovat kód k otevření trezoru s milionem dolarů. Mnoho lidí si ale i přes to myslí, že peníze nikdo nevyhraje a Bartošek vymyslí nějaké speciální pokračování.

Pod Bartoškovým příspěvkem se také množí komentáře, ve kterých se uživatelé Instagramu ptají, zda se čtečka kartiček neobjeví na internetu. Pro mnoho lidí je totiž velmi náročné jet přes celou republiku pouze proto, aby vyzkoušeli své štěstí s kartičkou u trezoru. „Je možné, že nikdo nevyhraje, ale na druhou stranu si myslím, že by tohle Kazma neudělal,“ řekla jedna ze soutěžících v rozhovoru pro redakci Antiyoutuber.cz

Někteří lidé ale už zájem o Bartoškův film ztratili definitivně a to i navzdory tomu, že autor snímku nyní odkrývá nápovědy. Podle nich je to totiž jenom další marketingový trik, díky kterému se prázdná kina opět vyplní soutěžícími, kteří budou film pozorně sledovat. Do konce velké soutěže zbývá už pouze pět dní a stále není jisté, jestli se někomu podaří vyhrát, a nebo peníze zůstanou Bartoškovi.

Témata: Kazma