Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie

Kazmova hra o milion dolarů končí | foto: TikTok.com

Poslední týden Kazmova trezoru. Soutěž o milion prý bude končit, lidé tomu moc nevěří

V pondělí redakce Antiyoutuber.cz informovala o tom, že zájem o Kamila Bartoška alias Kazmu, jeho film a soutěž o milion dolarů, upadá. Zdá se, jako kdyby na situaci populární bavič chtěl reagovat, natočil video, ve kterém tvrdí, že jeho soutěž bude trvat už jenom sedm dní. Lidé mu to ale moc nevěří a tipují, že se všechno přesune na internet.
  8:14

„Tohle je last call na to odnést si 22 milionů korun,“ říká Kamil Bartošek alias Kazma procházející se po monumentu u Lysé nad Labem v novém příspěvku na Instagramu. Po měsíci od uvedení filmu ONEMANSHOW: The Movie do kin a od spuštění soutěže o jeden milion dolarů, tedy dvaadvacet milionů korun, se rozhodl, že se soutěž chýlí ke konci a zbývá poslední týden.

Ve videu Kazma tvrdí, že teď až do konce soutěže bude na sociálních sítích zveřejňovat nápovědy, kde přesně ve filmu indicie k rozluštění šifry hledat. Zdá se, že ona šifra je záhadná natolik, že ji nikdo z půl milionu lidí, kteří film zatím viděli, nedokázal vyluštit nebo se jim nechtělo kvůli nejistému výsledku cestovat přes celou republiku. „Šlo by dát ověření výherní karty online? Vím že to asi není ono, ale přece jenom jsem z druhého konce republiky (Třinec) a je mi jen 14 let,“ píše jeden ze sledujících Kazmy pod jeho video.

Přesně to si velká část lidí myslí. Tedy že žádný konec za týden ve skutečnosti nebude, jen se celá hra přesune do online prostoru. „Chce to dát online, ať se nemusí do Prahy,“ píše se v jednom z nejlajkovanějších komentářů.

Svým videem se tak Kazma mimo jiné snaží nepřímo vyzvat lidi, aby do kina na film šli znovu. Jak redakce Antiyoutuber.cz již informovala, zájem o snímek od prvního promítacího týdne rapidně klesl. Například v jednom z pražských multiplexů byl film druhý zářijový týden promítán v největším sále. Diváků však přišlo sotva dvacet.

Za týden tak už bude jasno, jak to se soutěží bude a hlavně, co bude s penězi. „Co se stane, když to nikdo neuhodne? Půjdou ty peníze na jezevčíka? Nebo si je nechá Kamil?“ spekulují diváci.

Kazma zároveň na videu upozorňuje na to, že v oběhu je dost možná i karta, která má trezor odemknout sama od sebe. Bez šifry, která se zatím zdá být pro veřejnost až příliš složitá.

Redakce Antiyoutuber.cz pro vás bude vývoj sledovat přímo od trezoru v pražských Holešovicích.

Témata: Kazma