Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Kazma se projížděl s Maru Roseckou v Lamborghini. Zaplatila ti ho hloupost Čechů, kritizují ho lidé

Kamil Bartošek alias Kazma se nechal natočit lidmi při projížďce luxusním Lamborghini. Spolu s ním se vezla influencerka Marie Rosecká a lidé ji urážejí a označují za zlatokopku. Urážky se sypou především na hlavu Bartoška, protože je podle mnohých kritiků podvodník. Ptají se také, kolik z jeho peněz lidé přispěli na portál Donio.cz. To se ale nejspíš nikdy nedozvíme.
  10:15

Bavič Kamil Bartošek alias Kazma se chvíli po ukončení velké soutěže o milion dolarů opět odmlčel. Nyní ale sociální sítě zaplavila videa, ve kterých se projíždí v luxusním Lamborghini, které mělo Bartoškovu typickou žlutou barvu. Mnoho lidí ale zaujal Bartoškův spolujezdec, kterým byla influencerka Marie Rosecká. Na influencerku lidé okamžitě začali nadávat a velkému množství urážek se nevyhnul ani Bartošek.

@kazma_kazmitch I dropped a milion dollars from a helicopter to my followers. #MoneyRain #HelicopterMoney #Kazma_Kazmitch ♬ původní zvuk - Kazma Kazmitch

Před několika měsíci se velmi diskutovalo o tom, zda Bartošek a Rosecká tvoří pár. I když Bartošek popřel, že by s mladou influencerkou byl něco více než pouze kamarád, podivné příspěvky Rosecké jeho tvrzení vyvracely. Nyní se opět diskutuje o tom, zda Bartošek a Rosecká opravdu nejsou spolu. Bartošek vzal totiž právě ji na projížďku v luxusním autě a mnohým lidem neuniklo, že na sedadle vedle něj sedí právě Rosecká, která se okamžitě stala terčem urážek. „Kde jsou prachy, tam je i Rosecká. Po Maruně už neflusne ani pes, tak se musí zase trochu zviditelnit. Rosecká je fakt zlatokopka. To je fakt prodejná štětka, pro prachy a slávu cokoliv,“ kritizují Roseckou lidé na sociálních sítích. Podle některých lidí je zcela jasné, že Bartošek s Roseckou randí a pokud by to prý nechtěli veřejně přiznat, rozhodně by se neprojížděli tolik výrazným autem pražskými ulicemi.

Také nové auto, které Bartošek řídí ve virálních videích na sociálních sítích, se stalo předmětem rozsáhlé diskuze. Mnoho lidí totiž zastává názor, že si ho Bartošek opravdu zaplatil sám z peněz, které vydělal díky svému populárnímu filmu ONEMANSHOW: The Movie. Také proto se do Bartoška spousta lidí opřela, protože podle nich je obyčejný podvodník, který okradl naivní lidi. „Největší ko*ot na světě. Stačí dělat de*ila na internetu a zacílit na kapsy rodičů dětí, co ani neví, co znamená jít ven. Člověk, který vydělává na blbosti Čechů. To auto ti zaplatili lidé, které si oblbnul. A ještě jim jezdíš přímo před ksichtem. Není ti to ani trochu blbý? Bez těch hloupých lidí by si neměl ani na chleba,“ kritizují Bartoška lidé na sociálních sítích. Jiní lidé ale zase diskutují o tom, zda auto nemá pouze vypůjčené. Podle nich se totiž jedná pouze o spolupráci s firmou Advantage Cars a Bartošek měl za úkol projet se v autě po Praze a upoutat na sebe pozornost.

Několik lidí se také nechalo slyšet, že Lamborghini Hurican bylo vždy Bartoškovo vysněné auto a je skoro jisté, že si ho opravdu koupil. Přitom si tím prý protiřečí, protože údajně tvrdil, že si nepotrpí na luxusu. Většina lidí se ale ptá, kolik lidí si vydělal díky svému filmu a objevilo se dokonce také několik dotazů, kolik peněz se díky jeho hře o milion dolarů ve skutečnosti objevilo na sbírce na portálu Donio.cz. PR manažerka Donia Cristina Carmen Baron už dříve pro redakci Antiyoutuber.cz prozradila, že někteří lidé skutečně přispěli peníze, které Bartošek vysypal nad polem z vrtulníku. Ke konci roku 2023 se prý mělo veřejně oznámit, kolik peněz se skutečně vybralo. K tomu ale nikdy nedošlo a Baron na tuto otázku redakci Antiyoutuber.cz nereaguje. Mnoho lidí zastává názor, že lidé, kteří peníze nasbírali, ve skutečnosti přispěli na Doniu málo peněz a Bartošek proto nechce, aby se o tom veřejně mluvilo.

Soudě podle komentářů ale lidé zkrátka nezapomínají na to, jak celá soutěž dopadla a mnoho z nich by rádo vědělo, jakou částku Donio získalo. I po několika měsících lidé vzpomínají a odsuzují vyvrcholení celé hry. Podle nich bylo totiž vysypání peněz z vrtulníků naprosto zbytečné. „Kazmo, jezdíš si v Lambu a tvrdíš, jak chceš lidem pomoct. Vysypal si milion dolarů a moc dobře jsi věděl, že si lidi ty prachy nechají. Jestli si chtěl někomu pomoct, měl si je dát na charitu sám. Ale když máš tuhle káru, asi je ti to všechno jedno. Docela zklamání, frajere,“ vzkázal Bartoškovi jeden z jeho sledujících. Bartošek si ale vyvrcholení své soutěže užíval a především také to, že se o něm mluvilo v zahraničí. Zároveň si ale proti sobě poštval mnoho lidí, kteří byli z výsledku jeho hry zklamaní. Projížďkou luxusním autem si očividně znepřátelil ještě více lidí.

Témata: Kazma