Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Čekají Kazmu a výherce problémy? | foto: Herminapress

Kazma chce, abyste mu už zase zaplatili. Předem jsi věděl, že to nikdo nevyhraje, zlobí se lidé

Kazma se vrací a přichází s řešením, jak se zbavit milionu dolarů. Rozhodl se, že jeho soutěž bude pokračovat a lidé se mohou do soutěže zapojit. Budou mu ale muset svěřit své osobní údaje a pokud nemají kartičku, budou za ni muset opět zaplatit tím, že si zakoupí vstupenku do kina. Podle lidí to Kazma celou dobu plánoval, protože na kartičce byl po celou dobu QR kód, který je aktivní až nyní.
  21:00

Bavič Kamil Bartošek alias Kazma nedávno ukončil velkou hru o milion dolarů. Lidé byli velmi zklamaní z toho, že si peníze nikdo neodnesl, ale Bartošek řekl, že s penězi rozhodně něco udělá. Někteří lidé si mysleli, že Bartošek dá peníze na charitu. O milion dolarů se ale nakonec bude soutěžit znovu.

Bartošek se totiž rozhodl, že udělá pokračování soutěže a každý, kdo kartičku vlastní, se do soutěže může zapojit. Má to ale jeden háček. Někteří lidé se totiž kartičky zbavili a nemohou se tak do soutěže zapojit. Budou proto opět muset do kina, aby získali novou kartičku a na tohle může naletět opravdu už jenom blázen.

Osmatřicetiletý bavič na svém Instagramu spustil odpočet, který měl odhalit něco velkého. Později se objevilo video, v němž přišel s prohlášením.

„Napsali jste nám spoustu nápadů, co teď s tím, a já už vím, co s těmi penězi udělám. Vymysleli jsme plán B. Všichni, kdo máte z kina tuhle kartu, si teď naskenujte QR kód a aktivujte si svoji kartu. Je to registrace do druhého kola. Na aktivaci všech karet je 14 dní a kdo ještě svoji nemáte, máte poslední možnost si ji vyzvednout. Ty peníze budou pro vás, pro všechny, kdo přišli do kina. Co bude plán B, prozradím v pravý čas na mém Instagramu. Kdo bude mít aktivovanou tuhle kartu, zůstává ve hře,“ řekl Bartošek ve videu.

Samozřejmě se množí komentáře, ve kterých lidé Bartoška kritizují a podezřívají ho z toho, že chce na poslední chvíli pouze vydělat co možná nejvíce peněz. Soutěžící se totiž většinou kartičky zbavili a pokud budou chtít ve hře pokračovat, budou si tak muset znovu zakoupit vstupenku do kina, protože jinak kartičku nezískají. Bartoškovi se tak ještě na poslední chvíli zvýší příjmy z filmu, protože někteří lidé si údajně nenechají tuto příležitost ujít. Zároveň se ale v komentářích pod videem diskutuje ještě o jednom velmi zajímavém faktu.

Na zadní straně kartičky byl totiž po celou dobu QR kód, kterému lidé nevěnovali příliš velkou pozornost, protože byl až doposud neaktivní. A právě ten se nyní Bartošek rozhodl využít k tomu, aby jeho soutěž mohla pokračovat. Pro spoustu lidí je to ale velmi podezřelé.

„QR kód tam byl z tohoto důvodu už dopředu. Lidé mu to žerou a žrát budou. Proč mám takový pocit, že to bylo všechno už naplánované? Protože doteď byl ten kód úplně k ničemu,“ diskutují lidé v komentářích pod videem na Instagramu.

Asi největší množství komentářů se týká faktu, že se lidé herní kartičky už dávno zbavili a budou kvůli tomu muset opět do kina.

Pokud se chce kdokoliv zapojit do pokračování soutěže, bude ale muset Bartoškovi a celému jeho týmu opravdu věřit. Po naskenování QR kódu se totiž v prohlížeči otevře online registrace. Kdo chce pokračovat v soutěži, musí vyplnit své osobní údaje a to i včetně bydliště, telefonního čísla a emailové adresy. Nikdo ale neví, co tým ONEMANSHOW s těmito údaji provede a zda jsou opravdu nutné k tomu, aby si soutěžící svou kartičku aktivovali. Mnoho lidí se proto v komentářích nechalo slyšet, že Bartoškovi v žádném případě nepředají své osobní údaje a do pokračování soutěže se tak nezapojí.

@kazma_kazmitch Vymysleli jsme plán B, co s $1.000.000. Pošlete tohle video všem, kdo mají kartu. Dohrajeme to. #OMStheGame ♬ původní zvuk - Kazma Kazmitch

Nikdo zatím přesně neví, jak bude soutěž pokračovat a s čím Bartošek přijde tentokrát, někteří Bartoška chválí, že si peníze nenechal a chce je opravdu rozdat lidem. Někteří jsou zase naštvaní, že miliony korun nedal na charitu, na druhou stranu ale Bartoškovi nikdo nemůže přikázat, co se svými penězi smí a nesmí dělat. To si také myslí mnoho lidí, kteří Bartoška brání a v jeho rozhodnutí ho podporují.

Najdou se ale i tací, kteří ho zkrátka mají plné zuby a podle nich jde Bartoškovi pouze o to, aby na celé hře co nejvíce zbohatl.

„Naprosto zbožňuji tvůj marketing, jak vy*ebáváš s lidmi a dokážeš manipulovat davy slabomyslných. Za to velký respekt, učím se od tebe,“ zhodnotil sarkasticky Bartoškovou práci jeden uživatel na Instagramu. Tento komentář má přes 1700 lajků, takže je jasné, že se s názorem uživatele mnoho lidí ztotožňuje.

Témata: Kazma