Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Kazma má problém kvůli Fortuně. | foto: Tilen Vajt/ Pavel Dvořák/ Ladislav Křivan

Kazmův film je na Netflixu. Celou dobu tvrdil, že bude pouze v kinech a lidé ho za to kritizují

Kazma je opět kritizovaný, tentokrát proto, že je jeho film na Netflixu. Všem totiž celou dobu tvrdil, že film uvede pouze v kinech a někteří si právě proto koupili lístky. Kvůli tomu je ale nyní terčem kritiky a lidé se k němu obracejí zády. Podle některých si chce totiž pouze vydělat co možná nejvíce peněz. Kazma navíc stále neprozradil, kolik peněz lidé přispěli na Doniu.
  11:56

Film ONEMANSHOW: The Movie, který vytvořil bavič Kamil Bartošek alias Kazma spolu se svým týmem, vyvolal v Česku obrovský povyk. Za první týden film zbořil rekord a hra o milion dolarů dokázala spoustě lidem dokonale pobláznit hlavu. Od doby, co hra skončila a Bartošek vysypal soutěžícím peníze z vrtulníku, se ale bavič na sociálních sítích neustále chlubí záběry ze soutěže a chvástá se jejím výsledkem.

Nově ale mnoho lidí neuvěřitelně naštval, protože oznámil, že jeho film je možné zhlédnout na Netflixu. Celou dobu přitom tvrdil, že film bude k vidění pouze v kinech a někteří si pouze proto koupili lístky. O tom, kolik peněz lidé přispěli na Doniu, ale Kazma nemluví.

Když Bartošek oficiálně oznámil, že brzy do kin vypustí celovečerní film, všichni věděli, že si pro diváky připravil něco extra. Poté, co se lidé v kině dozvěděli, že mohou soutěžit o milion dolarů, se rozpoutalo absolutní šílenství. Někteří se snažili získat co možná nejvíce hracích kartiček, jiní si lámali hlavu nad šifrou, která měla vygenerovat kód pro otevření trezoru, ve kterém byly peníze uložené a někteří pouze sledovali, jak kdo v soutěži pokročil. Když ale Bartošek uzavřel trezor s tím, že nikdo nevyhrál, mnoho lidí si poštval proti sobě. Nakonec přišel s řešením, kvůli kterému byl velmi kritizovaný. Peníze vysypal lidem z vrtulníku nedaleko svého monumentu u Lysé nad Labem.

Nově ale Bartošek řekl, že je jeho film možné sledovat také na Netflixu. To byla pro spoustu lidí poslední kapka. Bartošek totiž celou dobu tvrdil, že film jinde než v kinech nebude a kdo si nekoupí lístek, film nikdy neuvidí. Nakonec je to ale opět jinak a lidé jsou na baviče naštvaní.

„Zase nás oj*bal! A jak se Kazma dušoval, že to bude jen v kině a nikde jinde. Za prachy by prodal i vlastní dítě. Je to proradný komediant. Dobrý, to jsem si mohl počkat a neplatit za lístek,“ zlobí se lidé v komentářích na Instagramu. Psaním kritických komentářů to ale nekončí. Někteří lidé totiž sdílí Bartoškovy příspěvky a odsuzují ho také před svými sledujícími. „Tohle je pro lidi docela výsměch,“ vzkazuje Bartoškovi jeden uživatel, který sdílel jeho příspěvek na Instagramu.

Mnoho lidí ale Bartoškovi děkuje za to, že se rozhodl film poskytnout Netflixu, ale málokdo z nich přemýšlí nad tím, jakou částku za to bavič dostal. Někteří lidé si ale i nadále myslí, že Bartoškovi o peníze vůbec nejde a že všechno dělá pouze pro své věrné fanoušky. Bartošek přitom nedávno vesele propagoval nový merch. Prodává kryty na telefony, na kterých je jeho typické logo, žlutý trojúhelník a také mikiny a trička. Některé zboží je dokonce vyprodané, ale nyní přichází na řadu další příjem, tentokrát díky Netflixu.

„Lidi, jste ovce! Všichni jste se snažili nahrabat si pár drobných a výsledek? Všechny vás oj*bal. Nahrabal si miliony na filmu a další prachy díky prodeji filmu Netflixu. Kdy konečně pochopíte, že jste mu u p*dele a jde mu pouze o peníze a slávu? Dokud ho budete podporovat, dál z vás akorát bude dělat šašky a okrádat vás. A vy ho za to ještě chválíte,“ okomentoval Bartoškův příspěvek jeden uživatel na Instagramu. Není to ale jediná věc kvůli které je bavič velmi kritizovaný. Lidem také vadí, jak naložil s penězi, které nakonec nikdo nezískal pouze pro sebe.

Před tím, než Bartošek vysypal milion dolarů nad hlavami soutěžících, nechal na každou dolarovou bankovku nalepit samolepku s QR kódem, pomocí kterého mohou lidé přispět na různé sbírky na portálu Donio.cz. Lidé se ale na sítích chlubí spíše tím, kolik peněz si dokázali nahrabat a najde se jen velmi málo těch, kteří se přiznali, že peníze opravdu darovali lidem v nouzi.

„My jsme v tuto chvíli zatím neanalyzovali, kolik příspěvků přišlo nebo jaká byla návštěvnost. Určitě něco přibylo, to je jasné, ale zatím nevíme. Věřím, že budeme vydávat nějaké prohlášení buď my nebo Kazmův tým, jak tato akce dopadla,“ vysvětlila před časem pro redakci Antiyoutuber.cz Cristina Carmen Baron, která se zabývá PR a marketingem Donia.

Bartošek sám ale očividně nijak neřeší, jak se to má s darováním peněz. Na sociálních sítích se totiž chvástá tím, že o něm píší v zahraničí kvůli tomu, jak všechny zaujal způsob, jakým rozdal milion dolarů. A právě to také některé lidi vytáčí, protože je to podle nich důkaz toho, že mu jde pouze o popularitu.

Témata: Kazma