Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Čekají Kazmu a výherce problémy? | foto: Herminapress

Kazmův film už skoro nikoho nezajímá. Upadá návštěvnost kin a není ani trendy na sociálních sítích

Film ONEMANSHOW: The Movie ztrácí pozornost a to nejen v kinech, ale také na sociálních sítích. Kamil Bartošek alias Kazma, který je jeho autorem, navíc dostal předžalobní výzvu od společnosti Fortuna. Ani v tomto případě se ale neobjevilo nic nového a mnozí si proto myslí, že si chce Bartošek peníze nechat. Tajemna kolem filmu opět využívá influencer Štěpán Šrámek.
  18:00

Poslední dobou nelze přehlédnout, že film ONEMANSHOW: The Movie, za kterým stojí bavič Kamil Bartošek alias Kazma, už spoustu lidí prakticky nezajímá. Stejně je tomu také v případě hry, která byla spuštěná v den premiéry filmu a jejíž vítěz si může odnést výhru milion dolarů. Od premiéry se událo opravdu mnoho věcí, které měly co dělat s velkou hrou, ale nyní se zdá, že si výhru jen tak někdo neodnese. Může za to nejspíš obtížnost šifry, která má vygenerovat kód pro otevření trezoru a také fakt, že do kina na film chodí už jen velmi málo lidí. I kvůli tomu je šance, že někdo objeví výherní kartičku, která trezor otevře, naprosto minimální. Téma Kazma už také mizí ze sociálních sítí.

@antiyoutuber.cz Kolikrát jste na Kazmově filmu byli vy?😁⚠️ #antiyoutuber #antiyoutubercz #kazma #onemanshow ♬ ONEMANSHOW: The Movie - Main Theme, Original Motion Picture Soundtrack - ONEMANSHOW

Trezor s milionem dolarů v pražských Holešovicích pořád stojí, chodí k němu málo lidí a to stejné také platí o Bartoškově monumentu, který stojí u Lysé nad Labem. Za poslední dobu se nic nezměnilo a nikdo nepokročil s luštěním složité šifry a na základě toho už pro mnoho lidí celá hra naprosto postrádá smysl. Jediným oživením byl incident, kdy se mladík ze Slovenska pokusil do trezoru vloupat pomocí ocelové trubky. Kromě toho se ale nic zajímavého nestalo a oči lidí, kteří bedlivě sledovali celou situaci ohledně trezoru, se pomalu začínají odvracet pryč.

Bartošek svým sledujícím nedávno prozradil, že mu od společnosti Fortuna přišla předžalobní výzva a může se prý klidně stát, že bude muset film z kina stáhnout. To tehdy velmi popudilo nejednoho filmového diváka. „A je to tady. Film odstraní, Kazma všechny oj*be a nakonec si odjede užít všechny prachy někam do p*dele,“ reagoval na Bartoškovu zprávu jeden z uživatelů na Instagramu. To, že je Bartošek kvůli filmu opravdu v problémech, potvrdil také mluvčí Fortuny Petr Šrain. „V tuto chvíli nemáme žádné nové informace,“ odpověděl redakci Antiyoutuber.cz Šrain na otázku, zda nějak pokročilo jednání s Bartoškem a jeho týmem.

Celá situace tedy stojí a podobně je tomu i s hrou. Bartošek tvrdí, že je počet herních kartiček omezený, na ty ale nejspíš pomalu a jistě začíná sedat prach, protože návštěvnost filmu klesla na minimum. Trezor, ve kterém je milion dolarů, se navíc nachází v Praze. Mnoho lidí, kteří pochází odjinud, si udělali výlet právě do Prahy nejen kvůli památkám, ale také kvůli trezoru. Letní prázdniny už skončily a najde se proto jen málo těch, kteří by volný čas obětovali cestě do hlavního města v naději, že právě jejich kartička bude tou výherní. Někteří zároveň nechtějí utrácet další peníze, když je šance na výhru minimální a šifru je velmi náročné rozluštit.

Také kvůli tomu už na film ONEMANSHOW: The Movie chodí minimum lidí a Bartoškovi tak výrazně klesly příjmy. Za první týden přitom film vydělal přes neuvěřitelných 50 milionů korun. Hra o milion dolarů je ale časově omezená a může se klidně stát, že ji nikdo nevyhraje a Bartošek si tak peníze nechá. To si tedy myslí lidé, kteří příspěvky s tématikou hry na sociálních sítích komentují. Vzhledem k tomu, že už je většina soutěžících bezradná i přes to, že Bartošek zanechal nápovědy ve dvou pořadech televize Prima, bude muset nejspíš autor filmu přijít s další nápovědou.

@antiyoutuber.cz My už Kazmův film viděli a opravdu vše začíná až poté, co vyjdete z kina⚠️😳 Jste zvědaví o co jde?😜 #antiyoutuber #antiyoutubercz #kazma #onemanshow ♬ Plastic Hamburgers - Fantastic Negrito

Bartoškův film už ani není nijak žhavým tématem na sociálních sítích. Ze začátku se objevilo mnoho videí, kde lidé řešili záhadu kolem celého snímku, vytvářeli falešné kartičky a nebo tvrdili, že mají indície k vyluštění šifry, které nabízí za rozumnou částku. Taková videa měla většinou velký počet zhlédnutí, protože si spousta uživatelů sociálních sítí nechtělo nechat ujít žádný detail.

Dnes už se ale objeví podobné video jen zřídka a to má samozřejmě také svým způsobem vliv na finální výsledek celého filmu. Bartoškova filmu ale také velmi využil pětadvacetiletý influencer Štěpán Šrámek, který v jeden čas přidával v podstatě pouze videa, která byla s filmem nějak spojená. Tajemno, které kolem svého videa Šrámek vyvolal, některým jeho sledujícím nedalo spát.

Šrámek se totiž prezentoval jako člověk, který moc dobře ví, co se odehrává v zákulisí filmu. Navíc ještě dávno před premiérou Bartoškova snímku, ve videích s youtuberem Jonem Mariánkem, ukazoval Bartoškovy symboly. Podle některých lidí je jasné, že má s celým projektem něco společného, nikdo se ale nemohl dopátrat k tomu, co přesně to je.

Šrámek i Mariánek nyní opět rozvířili vody pochybností, protože oba přidali na svůj Instagram fotku, na které je s nimi Bartošek. Fotky jsou sice staré, ale na obou je zakroužkované datum přidání, které bylo o několik let dříve. „Třeba ten kód budou ty data dohromady,“ myslí si jeden z uživatelů Instagramu. To je sice možné, ale trezor stále není otevřený a možná je to pouze další pokus, jak si chtějí oba tvůrci zvýšit sledovanost.

Mariánka sice sleduje mnoho lidí, jeho kamaráda Šrámka ale tolik ne. Ten si navíc jistě všiml, že největší sledovanost má právě na videích, která mají něco společného s Bartoškovým filmem. Možná se právě proto opět pokouší nechat své sledující na pochybách, zda s filmem a velkou hrou nemá něco společného. Pokud se ale ukáže, že se chtěl po celou dobu pouze na tajemnu kolem filmu přiživit, nejspíš tím Šrámek zklame spoustu svých sledujících.

Témata: Jon Mariánek, Kazma