Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena

Je Steven Gash výtvorem Kazmy? | foto: instagram.com

Je Steven od Jona Mariánka výtvorem Kazmy? Na sociálních sítích zanechává podezřelé indície

Mladý influencer Steven Gash, vlastním jménem Štěpán Šrámek, se podezřele ochomýtá kolem baviče Kazmy. Na sociální sítě navíc neustále přidává příspěvky s tématikou Kazmova filmu a kvůli tomu se spustily rozsáhlé debaty o tom, zda Šrámek ve skutečnosti opravdu není pouze výtvorem Kazmy a zda opět všechno není úplně jinak, než si všichni mysleli.
  14:12

Bavič Kamil Bartošek alias Kazma opět dokázal vyvolat neuvěřitelný rozruch na české scéně. Jeho film ONEMANSHOW: The Movie totiž zbořil rekordy v počtu návštěvnosti a zároveň opět spustil nespočet konspiračních teorií o tom, co se ve skutečnosti odehrává v zákulisí celého projektu. Poslední dobou se ale spousta očí upírá směrem k influencerovi Štěpánovi Šrámkovi, kterému raketově vzrostl počet sledujících díky tvorbě videí s youtuberem Jonem Mariánkem. Šrámek, který na sítích vystupuje i pod pseudonymem Steven Gash, na sebe totiž poutá pozornost tím, že se neustále spojuje s Bartoškovými symboly. Zároveň se ale chová velice záhadně a podle velkého počtu lidí je právě on výtvorem Bartoška.

Šrámek poprvé rozvířil vody konspiračních teoriích ve chvíli, kdy v jednom videu Mariánka ukázal Kazmův záhadný symbol. Tehdy si toho ale všimlo jen velmi málo lidí, postupně se však tato informace začala šířit a nakonec z toho byl veliký poprask.

„To Kazmovo logo je náhoda? Nebo v tom celou dobu jedeš ty? Kazma je všude, čekám kdy se objeví,“ komentovali video diváci na YouTube, Šrámek ani Mariánek se k tomu ale nijak nevyjádřili. Bartoškův symbol se později objevil i v několika dalších videích ze série #JEDUZAJONEM. Symbol byl například nalepený na kole, na kterém Šrámek jel a mladý influencer ho také znenadání ukázal při letu ve vrtulníku.

Po svém návratu do Čech zamířil Šrámek okamžitě k záhadnému monumentu, který nechal Bartošek postavit. Na místě pořídil několik fotek a opět tak podpořil názor jeho sledujících, že má s Bartoškem určitě něco společného. „Je úplně jasné, že Steven je zapletený do něčeho s Kazmou. Už jen s těmi podpisy a do toho tyhle neustálé indície,“ okomentoval Šrámkovu fotku jeden z jeho sledujících.

Šrámek byl zároveň také jedním z prvních influencerů, který se pochlubil na sociálních sítích pozvánkou na předpremiéru filmu ONEMANSHOW: The Movie. Desítky tisíc sledujících na Instagramu, YouTube a TikToku přitom nemá nijak zvlášť dlouho. Jeho pozvání na předpremiéru proto bylo pro některé lidi velmi překvapivé. Jiní jsou ale zase toho názoru, že má Šrámek s Bartoškem něco společného a bylo proto naprosto jasné, že ho pozvání nemine.

Šrámek si na předpremiéře pořídil několik fotek a po skončení filmu se vydal na after party. Od té doby přidal několik příspěvků, které se týkají pouze Bartoška. Dokonce se opět vydal k monumentu, ze kterého v tu chvíli začala hrát Šrámkova skladba „Chleba“ na které se podílel dokonce i Jake Paul s Mariánkem.

Je ale naprostou záhadou, jak se něco takového vůbec mohlo stát. Tajemno, které kolem sebe Šrámek vytváří, se opět prohloubilo když na svůj Instagram přidal podivnou fotku. Na snímku je totiž hned několik záhadných věcí, které jsou spojené s Bartoškem.

Miniaturní žluté autíčko Ferrari, kterým Bartošek přijel na předpremiéru, Bartoškův symbol, americký dolar z pozvánky, dvě soutěžní kartičky a maska Jokera, která byla jedním z hlavních symbolů velké kauzy „Já jsem Dana“.

Zdaleka nejpodivnější byl ale kousek papírku, na kterém byla různá čísla a symboly, která se zároveň nacházejí také na kamenných kostkách u monumentu a která zároveň mají pomoci při hledání správného kódu, díky kterému se dá otevřít trezor s milionem dolarů.

Fotka opět podpořila domněnku některých lidí, že Šrámek opravdu s Bartoškem něco naplánoval. To stejné hodně lidí tvrdí i u dalšího videa, které Šrámek přidal na své sociální sítě. „Určitě si pamatujete, jak jsem u Jona Mariánka v helikoptéře držel tento symbol v ruce. A já jsem ohledně této samolepky zjistil,“ řekl Šrámek ve videu a zároveň také oznámil, že vše brzy vysvětlí.

Hodně lidí ale začalo řešit čísla, která byla nalepená na krabicích v pozadí za Šrámkem. „Sleduje někdo ty čísla za ním? Ty s tím rozhodně musí souviset. Jak otevíral ty bedny s čísly, tak ty věci v nich s tím určitě souvisí,“ diskutují v komentářích pod videem uživatelé sociálních sítí.

Několik jich ale také poukázalo na velice zajímavou věc. Bartošek byl totiž vůbec první z řad známých lidí, kdo se Šrámkovi podepsal na papírového Mariánka díky kterému Šrámek vyhrál soutěž. Na základě tohoto zjištění se mnoho lidí domnívá, že celá série videí #JEDUZAJONEM byla předem domluvená právě s Bartoškem. To prý vysvětluje Šrámkovu neustálou potřebu všude ukazovat jeho symboly.

Šrámek ale nechává své sledující naprosto bez odpovědi a očividně si to velice užívá. Dělá si například legraci z toho, že až otevře Bartoškův trezor, koupí si luxusní auto. Někteří lidé se sice smějí, ale nikdo s jistotou neví, zda Šrámek opravdu nebude tím, kdo trezor otevře a zároveň tak potvrdí diskuze o tom, že s Bartoškem bylo vše předem domluvené.

Témata: Steven Gash