Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Kazma odhalil nápovědy k rozluštění šifry | foto: Facebook Kazmy

Další zjištění o filmu Kazmy. Potvrdilo se, že diváci v kině dostanou záhadné kartičky

Kazmův film je sice neustále zahalený tajemstvím, postupně se začínají objevovat ověřené informace, které ale lidi i nadále nechávají v naprosté nevědomosti. Potvrdilo se, že každý divák, který na film do kina přijde, obdrží záhadnou kartičku. K čemu bude sloužit se zatím neví. Herci, kteří se objevili v traileru k filmu nevěděli, že se stali součástí Kazmova projektu.
  14:10

Velmi očekávaný film baviče Kamila „Kazmy“ Bartoška se už brzy dočká premiéry v kině. I když stále nikdo s jistotou neví, co může od filmu očekávat, spousta lidí si očividně nenechá ujít příležitost se na film přijít podívat 17. srpna, tedy hned první den promítání. Bartošek tvrdí, že se za pouhý den vyprodala všechna kina, která film promítají, očividně se ale přepočítal. Najde se totiž mnoho kin, ve kterých jsou stále ještě volná místa. Diváci se však pravděpodobně opravdu budou moct stát účastníky v tajemné hře.

Bartošek na svých sociálních sítích informoval o tom, že je obrovský zájem o lístky na jeho film ONEMANSHOW: The Movie. Údajně se totiž lístky na premiéru vyprodaly za jediný den a to ve všech českých kinech. Není to však úplně pravda. Ještě ten den, kdy se Bartošek chlubil svým úspěchem, nejedno kino mělo spoustu volných míst a zájemci tak mohou zhlédnout film v den jeho premiéry. Spousta lidí si nechce nechat ujít příležitost vidět film jako první. Velmi za to také může Bartoškovo tvrzení, že čím dřív se diváci do kina dostaví, tím lepší to pro ně bude.

Bartošek také odkazuje na to, že se jedná o jediný film, který končí v realitě a lidé se dovtípili, že se nejspíš jedná o další Bartoškovu hru. V souvislosti s tím se spousta lidí vydává k záhadnému monumentu, aby si co nejlépe nastudovali tajemné kamenné kostky, na kterých jsou různé symboly a písmena a které jsou umístěné pod jakýmsi sloupem s Bartoškovým znakem.

Spekulovalo se také o tom, že každý návštěvník kina, který se přijde podívat na Bartoškův film, obdrží kartičku, na které budou indície ke hře, kterou Bartošek údajně chystá. Informace začala kolovat na sociálních sítích, lidé však měli za to, že se pouze jedná o další z mnoha konspiračních teorií, kterých ve spojení s filmem vzniklo opravdu mnoho.

„Mohu potvrdit, že ke každému zakoupenému lístku do kina na film ONEMANSHOW: The Movie obdrží návštěvník unikátní kartu. Informaci, k čemu karta slouží, vám v tuto chvíli ještě nemůžeme poskytnout. To se dozví diváci až v kinech,“ potvrdil informaci o záhadných kartičkách pro redakci Antiyoutuber.cz PR manažer společnosti Bontonfilm Lukáš Vedral. Diváci se tedy nejspíš opravdu budou moci zapojit do plánované hry, která by prý měla být neuvěřitelná podívaná.

Velký poprask také vyvolal trailer k filmu, ve kterém se na zlomek sekundy objevila fotka Shopaholic Adel. Lidé začali okamžitě opět diskutovat o tom, zda by mohla být kontroverzní influencerka dílem Bartoška.

Co je však ještě podivnější, je účast českých herců v traileru. Objevili se v něm třeba Jiří Bartoška, Kryštof Hádek, Hynek Čermák nebo Jiří Langmajer. Nikdo z herců ale údajně nevěděl, že se stali součástí Bartoškova velkého projektu.

Na YouTube kanále Totalfilm.cz se navíc objevil jiný trailer, který měl být k samostatnému filmu Tajný zákop a ve kterém se objevili zmínění herci. Ve skutečnosti je ale všechno úplně jinak. „Tajný zákop je součástí OneManShow: The Movie. Kazma prostřednictvím externí produkce obsadil herce do role nacistických důstojníků. O tom, že ve skutečnosti točí pro Kazmův projekt, během natáčení nevěděli,“ okomentoval trailer správce kanálu Totalfilm.cz

Zmínění herci se tedy ve filmu objeví také, nikdo však stále neví, jakou roli ve filmu mají ve skutečnosti. Bartošek také tvrdí, že se na něj Hynek Čermák chystá podat žalobu nejspíš právě proto, že se stal nevědomky součástí tohoto projektu. I nadále je však film zahalený v závoji tajemství a lidi si neustále lámou hlavu nad tím, co Bartošek vymyslel tentokrát. Některé teorie jsou naprosto neuvěřitelné, Bartošek je však podle spousty lidí schopný naprosto všeho.

Příznivci Bartoškovy show se na film těší a tvrdí, že je to jediný český film, za který jsou ochotni zaplatit. Teprve v kině se ale dozví, co všechno stihl Bartošek za čtyři roky práce vytvořit. Nejspíš to bude něco opravdu velkého, protože náklady filmu se vyšplhaly až na neuvěřitelných 72 milionů korun.