Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Kazma spustil předprodej lístků | foto: instagram.com

Kazma a jeho film: Šíří se teorie, že se diváci stanou součástí jeho hry

Premiéra Kazmova filmu se blíží a internet je plný různých teorií, o čem tajemný film bude. Lidé se také snaží rozlousknout záhadu tajemného monumentu v Lysé nad Labem, který nechal postavit pravděpodobně právě Kazma. Podle neověřených informací mají dostat diváci v kině kartičky, na kterých budou indicie ke hře. Kartičky má dokonce Kazma v rukou na svých fotkách
  20:00

Oznámení nového filmu, který chystá bavič Kamil „Kazma“ Bartošek, se řeší v podstatě na všech sociálních sítích. Nikdo totiž stále neví, co může od filmu čekat. Velké tajemství, které celý film doprovází, ale lidem nedá spát a vznikají proto různé teorie, o čem přesně nový snímek bude. Asi největší záhadou celého projektu je tajemný monument, který se objevil na kopci u Lysé nad Labem. Záhadný výtvor někdo postavil přes noc a nikdo přesně neví, k čemu slouží. Na monumentu je ale Bartoškův znak a je proto skoro jisté, že je to právě jeho práce.

Záhadný monument vypadá jako kříž s Bartoškovým typickým symbolem a stojí nad řadami velkých kamenných kostech, na kterých je kombinace čísel, písmen a symbolů. Vypadá to jako tabulka velkých rozměrů, pomocí které má její čtenář dešifrovat nějakou zprávu. Je velmi pravděpodobné, že se záhadný monument opravdu bude týkat filmu, který Bartošek natočil. On sám totiž tvrdí, že je to jediný film, který skončí v realitě.

Mohlo by se tedy jednat o další velkou hru, do které by se mohli diváci, kteří film v kinech zhlédnou, zapojit. K monumentu se navíc neustále jezdí dívat spousta lidí a dokonce i někteří tiktokeři. Součástí sloupu je také přidělaná svítící číslice 99 a červené tlačítko, které po zmáčknutí číslici přečte a poté začnou znít podivné zvuky. Lidé se natáčejí přitom, když tlačítko mačkají a neustále se snaží přijít na to, co má záhadný monument znamenat.

Podle spousty lidí se jedná o klíčový prvek celého filmu. Zastávají názor, že záhadný monument bude klíčem k rozluštění velké hry, díky které má výherce získat speciální cenu. Tato teorie se šíří velmi rychle a je ze všech nejpravděpodobnější.

Navíc koluje nepotvrzená informace, že každý divák při vstupu do kina obdrží kartičku s indicií. Poté, co divák zhlédne film, už bude přesně vědět, jaká jsou pravidla hry a indície mu pomůže posunout se ve hře dál. Tajemné symboly na kostkách mu mají pomoci záhadu rozlousknout.

Se stejným tvrzením přišel také tiktoker Tomáš Kubík, který tvrdí, že má interní informaci o celém filmu. Podle něj dostane každý divák černou kartičku se žlutým trojúhelníkem, na které bude jedna indície. Kubík také tvrdí, že pokud bude chtít divák opravdu vyhrát, bude muset do kina několikrát, protože bude potřebovat indícií mnohem víc.

„Pokud jsi vlastník sálu, máš projektor, máš smlouvu s distribucí a objednáš si Kazmův film, tak tě sám Bonton kontaktuje s tím, že ti deset dní před premiérou pošlou kartičky, které jsi ty povinen vydávat ke vstupenkám. Zaručuje se za to, že bude opakování filmu, protože návštěvníci budou muset přijít znovu,“ tvrdí Kubík. Podle něj také Bartošek počítal s tím, že tato informace unikne mezi ostatní lidi a bude to pro film alespoň dobrá reklama.

I když není jisté odkud Kubík získal takovou informaci, na jednu věc očividně přišel. Bartošek má totiž na nové fotce, kterou láká na svůj velký film, v ruce kartičky o kterých tiktoker mluvil. Stejné kartičky se také objevily na prvním poutáku k filmu, na kterém Bartošek leží na hromadě bankovek. Kartičky jsou pod ním vyskládané a tvoří trojúhelník. Nikdo ale stále neví, k čemu kartičky doopravdy slouží a jestli se opravdu týkají nějaké plánované hry. Filmový distributor Bontonfilm na otázky redakce Antiyoutuber.cz ohledně Kazmova filmu zatím nereagoval.

Bartošek také všechny nabádá k tomu, ať jsou u celého odhalení co nejdříve. Dokonce spustil předprodej lístků a diváci už se nemohou dočkat, až film konečně uvidí. Objasnění záhady monumentu, který nese Bartoškovy symboly, se ale diváci pravděpodobně opravdu dozví až v kině. Nikdo ale příliš nechápe, jak se za jednu noc mohlo týmu lidí podařit monument postavit. Podle jednoho z obyvatel Lysé nad Labem totiž jedna kostka může klidně vážit i půl tuny.