Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Kazmův trezor s milionem dolarů. | foto: Antiyoutuber.cz

Kazmův trezor se pokusil vykrást neznámý muž. Divadélko kvůli upadající pozornosti, myslí si lidé

Neznámý muž se pokusil vyloupit Kazmův trezor s milionem dolarů za pomoci ocelové tyče. Okamžitě ho však odchytila ochranka a předala ho policii. Podle většiny lidí se ale jedná pouze o předem domluvenou věc, protože se zájem o celou hru neustále snižuje. Na sociálních sítích se do Kazmy opřeli a popisují také několik detailů, které to podle nich dokazují.
  14:30

Trezor s milionem dolarů, který nechal zřídit bavič Kamil Bartošek alias Kazma, se pokusil vyloupit neznámý muž. Ten přišel k trezoru a z ničeho nic vytáhl jakousi ocelovou trubku, kterou začal mlátit do čtecího zařízení, ke kterému soutěžící přikládají své kartičky. Přítomní členové ochranky ho ale okamžitě zpacifikovali a následně předali policii. Pachatel po celou dobu nekladl žádný odpor a spolupracoval. Lidé jsou ale toho názoru, že byla celá situace zinscenovaná a podávají velmi přesvědčivé argumenty.

@djdavizz.official CHTĚL VYKRÁST KAZMY TREZOR MILIONDOLARU.CZ #2 @kazma_kazmitch #omemanshow #kazma_kazmitch #trezor #kazma_trezor #kazma #fyp #fypシ #fypシ゚viral ♬ původní zvuk - ᴅᴊ ᴅᴀᴠɪᴢᴢ ᴏꜰꜰɪᴄɪᴀʟ

Poslední dobou totiž výrazně klesá zájem o hru a zároveň také návštěvnost Kazmova filmu. Podle mnoha lidí měl být pokus o loupež pouze divadélkem, které mělo znovu oživit celé dění. Pachatel navíc nemohl být tak naivní, že by se pokusil vykrást trezor, když jen pár metrů od něj stála ochranka, která nepřetržitě monitoruje situaci kolem trezoru. Ve videu, které bylo pořízeno bezpečnostní kamerou, je na víc na okamžik vidět, že v momentě zásahu ochranky pachateli přejel po tváři úsměv.

Lidé, kteří viděli video, kde se muž pokusil vykrást trezor, ale mají jasno. „Vážně tomu někdo věří? Ten týpek je jasně nastrčený, aby zvedl tu spadlou sledovanost. Lidi už to přestali hrát a museli něco vymyslet, aby se o tom zase mluvilo. Dobrá reklama. Kolik mu zaplatili? Jde to do s*aček a Kazma to ví, proto tohle divadélko,“ komentují video uživatelé na TikToku.

Je pravda, že zájem o hru a také o film ONEMANSHOW: The Movie výrazně klesá. Ačkoliv Bartošek ze začátku tvrdil, že jsou všechna kina po republice vyprodaná, nyní je to přesně naopak. „Do každého sálu přijde maximálně deset lidí. První týden jich bylo hodně, ale teď už vůbec ne,“ sdělila redakci Antiyoutuber.cz prodavačka lístků v kině CineStar na Andělu v Praze. Bartošek samozřejmě tvrdí, že o ničem neví a tváří se překvapeně.

Většina lidí ale zastává názor, že vše bylo předem domluvené. Bartoška také velmi kritizují, že pokud chtěl nějak oživit dění kolem celé hry, měl přijít s daleko lepším a nenápadnějším nápadem. Všichni sice opět řešili jeho trezor, ale ani tento impulz nejspíš nebude dost silný, aby znovu všechny přilákal do kin nebo k samotnému trezoru.

@kazma_kazmitch Laco přišel ujebat trezor ocelovou trubkou. Kdo viděl film, ten ví 😎 #OMSTheMovie #Laco ♬ původní zvuk - Kazma Kazmitch

Mnoho lidí také poukázalo na jeden fakt, který je velmi zvláštní a který zároveň velmi přispívá teorii, že se opravdu jedná o předem domluvený incident. Ve videu, které se šíří po sociálních sítích, je totiž také vidět, jak muže dva policisté posazují do auta. Při tomto úkonu ale udělali jednu věc zcela jinak než je obvyklé a kterou mnoho lidí přehlédlo. Některým divákům ale neunikla a ti se samozřejmě okamžitě ozvali. „Od kdy se pachatelé dávají do auta na stranu řidiče,“ ptalo se v komentářích na sociálních sítích hned několik lidí.

Další podezřelou věcí je také video, které se objevilo na Bartoškově profilu na TikToku. Ve filmu se totiž objevil zloděj Laco, který použil ocelovou trubku. To stejné udělal také muž, který se pokusil ukrást peníze z trezoru. Video, které Bartošek přidal, obě situace spojuje a vypadá to, že si tím chce opět udělat reklamu pro svůj film.

I pod tímto videem se ale objevují komentáře, které Bartošku obviňují z toho, že bylo vše předem domluvené. „Podle mě ho najali, aby to rozbil a tím udělal další promo,“ okomentoval video jeden z uživatelů na TikToku. Uvidíme tedy, jak se celá situace s velkou hrou ještě vyvine. Zatím je totiž jisté pouze to, že nic jisté není.

Témata: Kazma