Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Tadeáš Veselý a Tadeáš „Mawar“ Růžička | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Veselý si věří že Mawara porazí a odnese si zlatý pohár. Příprava Kotlára je dle fanoušků směšná

Už jen pouhé dva dny dělí fanoušky od zřejmě nejzáživnějšího galavečera bojové organizace Clash of the Stars. Za jedny z nejočekávanějších klání většina považuje zápas mezi Mawarem a Veselým, Bendou a Kotlárem. Ačkoliv je Veselý mnohými označován za „tlustou svini“, někteří uznávají, že trénink nepodceňuje. Kotlár je na tom podobně, avšak to co předvedl, je dle fanoušků směšné.
  12:49

Mnohými dříve odsuzovaná, nyní vyzdvihovaná bojová organizace Clash of the Stars láká na další galavečer, který je na programu již tuto sobotu. Ačkoliv jsou lístky do O2 Universa beznadějně vyprodané, ti co si je nezakoupili nemusí zoufat. Redaktoři webu Antiyoutuber.cz budou po celý večer živě z místa na stránkách komentovat veškeré dění jak z klece, tak mimo ní. Obrovský zájem o nadcházející galavečer je až tak enormní, že byly lístky vyprodané za pouhé dva dny. Napomáhá tomu perfektně zaplněná karta zajímavými, kontroverzními a bizarními zápasníky. Zápas na který se těší zřejmě každý, je ten mezi Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou a Tadeášem Veselým. Ti momentálně společně s Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem ukázali, jak probíhá jejich příprava.

Ačkoliv se nejedná o hlavní a titulový zápas, klání mezi Mawarem a Veselým je pro většinu na prvním místě. Zápas mezi profesionálním zápasníkem a bizarním influencerem, kterého většina považuje za zlo internetu je něco, co si mnozí nechtějí nechat ujít. Veselý je často osočován dosti nevybíravými výrazy za to, jak se chová a prezentuje na sítích. Má to své opodstatnění. On sám často někoho uráží a dokonce i napadá. Mawar si tak řekl, že toho už má dost a rozhodl se, že mu pořádně a hlavně legálně ublíží.

V novém videu od organizace Veselý lehce předvedl co v něm je a nastínil, jak probíhá jeho trénink. Je to zřejmě jediná věc, za kterou ho někteří alespoň lehce oceňují. „Jediná věc, které si na Veselým cením je ta, že do té klece jde. Sám Mawar říkal, že na to nemá moc koule ani pár jeho profi kolegů,“ píše do komentářů pod video jeden uživatel. Jestli vůbec Veselý nastoupí je ale věc druhá. Ačkoliv je na sítích aktivní, s organizátory Clashe prý vůbec nekomunikuje. Jeho zápas s Mawarem je tak momentálně v ohrožení.

Dle většiny Veselý opět ukázal co je zač. Ve videu zesměšňoval svého protivníka a vychloubal se tím kde žije. „Co má on? Bydlí v Řepích s mámou. Já tady bydlím s nejbohatšími lidmi. Tady bydlí bývalý prezident a druhý nejbohatší Čech o dva baráky níž,“ říká Veselý. Podle některých si zřejmě myslí, že jeho peníze a to jaké má sousedy z něj dělá lepšího člověka. Logicky to ale neovlivňuje zápas. Fanoušci tak tvrdí, že je Veselý drsný pouze na kameru, ale z konfrontace s Mawarem má strach. „Ten Veselý si asi myslí, že místem bydliště se získávají nadlidské schopnosti,“ píše do komentářů pod video jeden uživatel.

Co v sobě má ukázal tedy i Kotlár společně s Bendou. Dříve přezdívaného Archanděla Uriela může většina znát z jeho účasti v Clashi. To jak tedy zápasí už mnozí ví a je jim jasné, že má určité zkušenosti a něco v něm je. Jak ale zápasí Kotlár nikdo neví, jelikož se jedná o jeho první veřejný zápas. Představa souboje je však většině jasná už z ukázky toho jak Kotlár trénuje. Pro nepochopení mnohých se tím co umí nedávno chlubil i na svém TikToku. Někteří nechápou, proč do zápasu s tak špatnou připraveností a zkušenostmi jde.

@maxcom.cz2 #diegokotlar ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral

To, co v něm je ukázal tedy i v novém videu od Clashe a fanoušci se z toho v komentářích nemohou vynasmát. „Bychom museli v Olomouci sehnat nějaké tlusté prase, abychom naučili Karlose házet,“ utahuje si trenér Bendy z váhy Kotlára. Jejich váhový rozdíl je skutečně velký, což je také jediná věc, která by dle některých mohla Kotlárovi pomoct k výhře. Toho se však Benda nebojí. Sám se svěřil, že je na zemi silný a pokud ho na ni Kotlár povalí, bude schopný se s takovou situací vypořádat. „Diego je opravdu jedinec, kterému by bylo schopno naměřit minusové hodnoty v IQ testu,“ utahuje si jeden uživatel z inteligence Kotlára.

Ačkoliv se takových lidí moc nenajde, existují někteří co tvrdí, že zápasit v Clashi je potupa a to, že profesionální zápasník jako Mawar tam jde, je jen výsměch sportu. V počátcích organizace lidí s takovým myšlením bylo skutečně více. Momentálně se však v Clashi objevuje čím dál více profi sportovců a lidí, kteří to třeba i dříve odsoudili a zavrhli. Dle Mawara jsou veškeré podmínky pro zápasení a finanční ohodnocení v Clashi zřejmě daleko lepší, než u konkurence. „Dalším důvodem, proč jsem to vzal taky je finanční ohodnocení, který je lepší, jak kdybych zápasil s ledajakým borcem z top třicítky v kickboxu,“ říká Mawar.