Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Vémola přijde o svou tygřici | foto: instagram.com

Vémola přijde o svou bílou tygřici a zuří na Instagramu. Zároveň ho čeká jeden z posledních zápasů

Karlos Vémola přijde o svou tygřici. Nemá totiž potřebné papíry a nezná její původ. Na Instagramu se proto bouří proti úřadům a sdílí podpůrné reakce lidí. Zároveň se ale musí soustředit na zápas s Krištofičem, který bude jedním z jeho posledních v profesionální kariéře. Pro spoustu lidí je zápas nezajímavý, ale Krištofič bude mít v rohu Attilu Végha.
  12:04

MMA zápasník Karlos Vémola se připravuje na důležitý zápas, který bude jedním z posledních v jeho profesionální kariéře. Místo soustředění se na zápas, ale musí Vémola řešit nepříjemnou situaci. Přijde totiž o svou bílou tygřici, kterou musí odevzdat úřadům. Na Instagram kvůli tomu přidal několik příběhů a také příspěvek, aby dal všem najevo, že ho situace opravdu štve. Nyní se ale musí soustředit na přípravu na blížící se zápas, protože se mu postaví slovenský zápasník Samuel „Pirát“ Krištofič. Ten si na Vémolu věří a možná bude znát recept, který na Vémolu bude fungovat. V rohu totiž bude mít Attilu Végha, který Vémolu knockoutoval.

Karlos „Terminátor“ Vémola je pověstný svou obrovskou láskou ke zvířatům. Sám doma chová několik exotických exemplářů, o které je sice velmi náročné se starat, ale pro Vémolu je to neuvěřitelná radost. Nyní se ale bohužel bude muset rozloučit se svou milovanou tygřicí Antonií, protože u ní není známý její původ a zápasník ji proto musí odevzdat úřadům. Vémola navíc nemá potřebné dokumenty, které by mu umožnili tygřici legálně chovat a bude muset také zaplatit pokutu. Ze ztráty svého mazlíčka je pochopitelně zklamaný a na Instagramu se proti tomu bouří. „Zvíře není věc! Antonie Ramba je součástí naší rodiny a já jsem vždy dělal a budu dělat maximum pro to, aby se měla co nejlépe,“ vyjádřil se Vémola k celé situaci na svém Instagramu.

Vémola se také vydal na zvířecí stanici, která se stane novým domovem jeho tygřice a byl z ní naprosto znechucený. Na Instagram také přidal spoustu příběhů, ve kterých je spolu s tygřicí a také sdílel mnoho příspěvků, ve kterých mu lidé vyjadřují podporu. Opravdu mnoho lidí se zlobí na ministerstvo životního prostředí, které má o celé situaci s Vémolovou tygřicí jasno. Vémola také zveřejnil komentáře, kterými se ho lidé zastávali. „Zvířata by se měla odebrat v případě, že dochází k týrání. Odebrat zvíře kvůli špatným papírům je prostě nesmysl, ještě k tomu, když v chovu žije tak dlouho a je tam spokojené,“ píše jeden z uživatelů na Instagramu.

I když je Vémola očividně velmi smutný, že přijde o jednoho ze svých mazlíčků, musí se nyní soustředit na blížící se zápas, který jistě nebude jednoduchý. Jeho soupeřem totiž nebude nikdo jiný než Samuel „Pirát“ Krištofič, zkušený slovenský zápasník, který má za sebou několik velmi úspěšných zápasů. I když Vémola za celou dobu svého působení v organizaci Oktagon prohrál pouze dvakrát, tentokrát se bude muset mít na pozoru. Trenérem Krištofiče je totiž Attila Végh, který dokázal Vémolu porazit. Oba zápasníci se už střetli tváří v tvář a sebevědomě do sebe ryli. Krištofič ale překvapivě vypadal velmi odhodlaně, i když je pro spoustu lidí outsiderem. Vémolovi oponoval a dokonce zesměšňoval některé jeho výroky.

„Co si jako myslíš, že se se mnou budeš bít v postoji? Já už jsem se lekl, že budeš jako Kincl, který mě do očí přesvědčoval, že se se se mnou bude bít v postoji,“ smál se Krištofič. Vémola je očividně opojený z toho, že se mu v posledním zápasu podařilo knockoutovat svého soupeře, což se mu nikdy předtím nepovedlo. Samozřejmě ale ví, že Krištofič je opravdu zkušený a navíc má ve svém rohu Végha, který mu prozradí, co může v zápasu čekat a jakým způsobem se ho Vémola pokusí porazit. Fanoušci jsou ale z jejich zápasu zklamaní. „Piráte, chápu, že ten zápas s Vémolou bereš pro peníze. Ale dělat ze sebe chuje si myslím, že nemáš zapotřebí. Sám víš, že nemáš šanci a to ti fandím. Uválel tě Kozma i Kincl a co s tebou provede takový Vémola, když nemáš to K.O. úder,“ vzkázal Krištofičovi jeden uživatel na Instagramu.

Vémola už před časem oznámil, že ho před koncem kariéry čeká už pouze pár zápasů. Dokázal porazit Pavola Langera a nyní se chystá na Krištofiče. Pokud zvítězí i tentokrát, bude nastupovat do odvety s Véghem s daleko větším sebevědomím. Zápas s Véghem by měl být také jeho posledním zápasem v profesionální kariéře. Otázkou ale je, na co se Vémola zaměří poté. Může sice trénovat mladší zápasníky, ale spousta lidí doufá, že se objeví v organizaci Clash of the Stars. Vémola se už dříve nechal slyšet, že by ho lákal zápas s rodinou Kotlárů, kteří by o zápas s ním velmi stáli. To by ale nejspíš záleželo na penězích, které by za ně Vémola dostal. Zná svou cenu a částka, o kterou by si řekl, by jistě nebyla malá.