Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Premiéra Kazmova filmu Onemanshow: The Movie | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Premiéra Kazmova filmu: celebrity, influenceři a spousta lidí, kteří přišli postávat na chodníku

Po měsících čekání je tu Kazmův film. Slavnostní premiéru měl na Chodově a asi přesně tak, jak lidé od Kazmy mohli čekat. Klauni, létající bankovky, luxusní auta, převlek policisty. Ale taky influenceři, celebrity a například i Ivo Rittig. Kluk s kamením dorazil taky. Film ho nadchl tak moc, že ani nelovil podpisy celebrit.
  9:12

Film Kamila Bartoška alias Kazmy vzbuzuje velké debaty a očekávání už několik týdnů. Ač do kin snímek ONEMANSHOW: The Movie vstupuje až ve čtvrtek, první lidé ho mohli vidět už na slavnostní premiéře, kam v doprovodu armády klaunů dorazil i v kostýmu policisty ze zásahovky i sám Kazma.

Asi není divu, že celá premiéra byla, jak je u Kazmy zvykem, pompézní a okázalá. Na střeše obchodního centra na pražském Chodově byl rozvinutý žlutý koberec, kolem postávala luxusní auta. Na Kazmu se muselo čekat, což jeho fanouškům moc nevadilo. Dorazily jich desítky, drtivá z nich byla oblečená do barev filmu a celé ONE MAN SHOW, tedy do žluté a černé. „Tohle triko jsem vyhrál. Lístek na dnešek nemám, chci Kazmu ale vidět a třeba někde odposlechnout, co ve filmu bude, jak dopadne a jestli se vůbec něco bude promítat,“ poznamenal jeden z fanoušků populárního baviče, který si kromě žlutého trika vzal žluté i ponožky.

Lidí, kteří neměli lístky, ale i tak chtěli alespoň něco málo z dění na premiéře vidět, bylo hodně. „Ta karta je pravá!“ volal asi desetiletý chlapec, který spolu s dvěma dalšími kamarády postával v hloučku lidí kolem Kazmova záhadného loga a na zemi našel jednu z tajemných Kazmových kartiček.

My už Kazmův film viděli a opravdu vše začíná až poté, co vyjdete z kina⚠️ Jste zvědaví o co jde? #antiyoutuber #antiyoutubercz #kazma #onemanshow

15. srpna 2023 v 20:48, příspěvek archivován: 16. srpna 2023 v 9:32

Ač se řada lidí na promítání nedostala, protože zkrátka neměli vstupenky, těch, kteří na několik promítání dorazili, bylo ještě víc. Vladimír Kadlec, Honzi Michálek, Luktuma, moderátoři podcastu U kulatého stolu, Roxana, Shopaholic Nicol, Expl0ited, Duklock, ale třeba i Kluk s kamením. Ti všichni dostali od Kazmy pozvánku na premiéru.

Právě poslední zmíněný byl z filmu nadšený asi nejvíc. „Úplně super to bylo. Půjdu určitě ještě několikrát,“ vyprávěl redakci Antiyoutuber.cz nadšeně po skončení filmu. Kupodivu v kině nacpaném celebrit neměl zájem o lovení jejich podpisů a společných fotek, nadšený byl hlavně pro to, co se dělo v Kazmově filmu.

Ne všechny tváře na filmu ale byly očekávané. Influenceři totiž své pozvánky na premiéru sdíleli na své sociální sítě, to zbytek „klasických“ celebrit nedělal. A sestava to byla poměrně zvláštní. Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy, Petr Rychlý, Petr Jákl, ale třeba i Miroslav Donutil a Ladislav Špaček. Poměrně pompézně a na poslední chvíli dorazil i Karlos Vémola, kterému byl v patách... Ivo Rittig. Sestava v obecenstvu tak byla poměrně bizarní.

Objevila se i Kazmova partnerka Marie Rosecká. Právě její jméno bylo po skončení filmu poměrně skloňované. „No co na tohle řikala Maru, to fakt nevím,“ smál se jeden z návštěvníků prvního promítání.

Témata: Marie Rosecká, Kazma