Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Shopaholic Adel se opět snaží zviditelnit skrze Kazmu | foto: Antiyoutuber.cz

Shopaholic Adel nedostala pozvánku na Kazmův film. Možná jsem jeho výtvor, tvrdí na sítích

Shopaholic Adel si stěžuje, že nedostala pozvánku na Kazmův film navzdory tomu, že se v traileru objevila její fotka. Zároveň se snaží opět využít tajemna, které je kolem filmu a svým fanouškům sdělila, že je možná opravdu pouze výtvorem baviče Kazmy. Zároveň si ale protiřečí, protože se urazila, že její fotku použil bez dovolení.
  18:00

Film ONEMANSHOW: The Movie má mít oficiální premiéru 17. srpna. Influenceři se ale na sociálních sítích chlubí záhadnými krabičkami, které obsahují různé tajemné věci včetně pozvánky na předpremiéru filmu. Záhadnou vstupenku obdrželi dokonce i méně známí influenceři a některé lidi to velmi překvapilo.

Překvapená byla ale také kontroverzní influencerka Shopaholic Adel, která stále svou pozvánku neobdržela a považuje to za jeden obrovský podraz na její osobu. Podle ní má totiž naprosté právo zúčastnit se předpremiéry tolik očekávaného filmu.

@kazma_kazmitch

10 DAYS TO START…

♬ původní zvuk - Kazma Kazmitch

Když se poprvé objevil trailer k filmu ONEMANSHOW: The Movie, okamžitě se rozpoutaly se rozsáhlé diskuze, o čem film opravdu bude. Někteří v traileru začali hledat skryté indície a při zpomalení rychlosti přehrávání zjistili, že se v něm na zlomek sekundy objevila fotka Shopaholic Adel. Všichni proto znovu začali diskutovat o tom, zda Adel nakonec přeci jen není výtvorem autora celého projektu Kamila „Kazmy“ Bartoška. Nejspíš se ale pouze jedná o způsob, jakým chtěl Bartošek zvýšit spekulace ohledně chystaného filmu.

Adel totiž byla velmi překvapená, že nedostala pozvánku na předpremiéru filmu a její slova nasvědčovala tomu, že se nakonec opravdu nejedná o Bartoškův výtvor. Konverzaci, kde se Adel rozčiluje, zveřejnil na svém instagramovém profilu youtuber Jakub „Freescoot“ Smrek. Adéla si v hlasových zprávách stěžuje, že se její fotka v traileru objevila aniž by se jí Bartošek zeptal a že to bere jako zradu z jeho strany.

Adel nejspíš reagovala na zjištění, že pozvánku na předpremiéru získal také Smrek, ona ale svou pozvánku stále ještě nedostala a nejspíš už ani nedostane. Vyptávala se proto, jak je možné pozvánku získat, nejspíš však už svou snahu vzdala. Na jejím Instagramu se totiž objevilo video, ve které se lidí ptá, kdo se vydá do kina na tajemný film na který chce také ona spolu se svým přítelem vyrazit. Zároveň se na sebe opět pokusila přitáhnout pozornost tím, že začala spekulovat, proč je její fotka v traileru k filmu.

„Mě docela překvapilo, že tam dal moji fotku i když rozmazanou. Ale všichni víme, že ta fotka je Shopaholic Adel. Třeba ten film bude jenom nápověda k dalším indíciím. Kdo ví, třeba jsem opravdu výtvor Kazmy. Co vy víte? My nevíme nikdo nic,“ řekla Adel ve videu a snažila se přitom tvářit záhadně.

To, že je Adel opravdu výtvorem Bartoška, se ale zdá v podstatě nereálné. Pokud by tomu tak opravdu bylo, Adel by se nesnažila mermomocí sehnat vstupenku na předpremiéru a neměla by tolik velký zájem film vidět, protože by moc dobře věděla, o čem bude. Zároveň se už v minulosti pokusila přiživit na tajemnu, které panovalo kolem záhadné postavy Dany.

Lidé se totiž domnívali, že se jedná o projekt Bartoška a Adel využila příležitosti ke zviditelnění se. Protože si ale nyní očividně vůbec není jistá, jakou roli má v celé Bartoškově záhadě, nepouští se do ničeho složitého a pouze se snaží vyvolat zájem u lidí.

„Možná jsem Kazmův výtvor a možná taky ne, to už je otázka mimo mě. To se musíte ptát Kazmy a ne mě,“ sdělila pro redakci Antiyoutuber.cz Adel. Zároveň prý nechce mít s Bartoškem žádné problémy a nechce se více k situaci vyjadřovat. Spousta lidí je ale toho názoru, že Adel rozhodně není výtvorem Bartoška.

Témata: Shopaholic adel