Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Kamilovi už asi nikdo nerozumí. | foto: Profimedia.cz

Co se stalo s autem, které Kazma před lety zakopal? Bartošek „odtajňuje“ další projekt

Kamil Bartošek alias Kazma svého času dělal v Česku velký rozruch, teď mu spíše dochází dech. Jeho další počin, který veřejnost hodně diskutovala, byl Range Rover, jehož měl zakopat pod zem a následně nechal zájemce auto hledat. Auto se sice před dvěma lety vykopalo a jeho výherce s ním prý pomáhal uprchlíkům z Ukrajiny, ale teď Kazmovi sledující spekulují, že i onen bílý Range Rover, který byl údajně zakopán a někdo ho měl údajně najít, bude součástí tajemného projektu s jakousi Danou.
  17:36,  aktualizováno  6. února 14:03

Už to budou dva roky, co Kamil Bartošek alias Kazma nechal zakopat svůj Range Rover v Kladně do země, kdy auto bylo schované v kontejneru a uvnitř v kufru mělo milion korun korun. Právě do Kladna pak v roce 2021 přivezl Kazma několik lidí a nabídl jim možnost kontejner s autem vykopat. Na celou akci spolu s finalisty přiletěl vrtulníkem a odstartoval hledání vozu s milionem korun, kontejner nakonec objevil Jakub z Karlovarska. Ten se rozhodl, že vyhrané peníze daruje svému bratrovi na operaci, která byla finančně nákladná.

Od té doby uplynulo dost času a Kazmovi sledující stále spekulují, co se s autem stalo a zda zůstalo právě Jakubovi.

Dle sociálních sítí výherce Jakuba to vypadá, že auto, alespoň tedy ještě minulý rok, měl. Se začátkem války na Ukrajině se vloni hned z kraje března vydal s bílým Range Roverem po západních Čechách a nakupoval, vybíral a rozvážel věci pro ukrajinské rodiny, tedy jak pro uprchlíky v Česku, tak i pro jejich příbuzné, kteří zůstali v domovině.

Logistická podpora “Range” křižuje západní Čechy, objíždí lidi i krámy a naváží zboží ze seznamu-vytvořeného ukrajinskými ženami a dětmi tady, ale i jejich rodinami na Ukrajině #pomahame #matosmysl #rangerover #kazma #zakopaljsemauto #help #helpforukraine

4. března 2022 v 18:37, příspěvek archivován: 6. února 2023 v 13:56

Už tehdy však auto jezdilo na jiných značkách než na 0MS KAZMA, které Bartošek nechal na rover původně nasadit.

„Když se mě loni Kazma zeptal, jestli si tyhle magické SPZ budu chtít nechat, řekl jsem, že s nimi chvíli pojezdím a pak mu je vrátím. Vnímám je totiž jako obchodní značku a něco, co si @kazma_kazmitch léta úspěšně budoval. Jezdit na nich pořád by byla sice obrovská frajeřina, ale tak nějak vnitřně jsem cítil, že nikde jinde nemůžou nadělat větší parádu než právě u něj. Za tím si stojím a vím, že jsem udělal dobře, značky už jsou (jak jste si jistě všimnuli) zpátky u svého tvůrce,“ napsal koncem loňského února Jakub na Instagram.

0MS KAZMA Když se mě vloni Kazma zeptal, jestli si tyhle magický SPZky budu chtít nechat, řekl jsem, že s nimi chvíli pojezdím a pak mu je vrátím. Vnímám je totiž jako obchodní značku a něco, co si @kazma_kazmitch léta úspěšně budoval. Jezdit na nich pořád by byla sice obrovská frajeřina, ale tak nějak vnitřně jsem cítil, že nikde jinde nemůžou nadělat větší parádu, než právě u něj… Za tím si stojím a vím, že jsem udělal dobřeSPZky už jsou (jak jste si jistě všimnuli) zpátky u svého tvůrce. #omskazma #plate #oms #kazma #zakopaljsemauto #vykopaljsemauto #chlapskeslovoplati

23. února 2022 v 21:36, příspěvek archivován: 6. února 2023 v 14:00

Od té doby se bílý Range Rover na jeho profilu neobjevil a Jakub se místo toho fotil například s šedým mustangem.

Další otázka je, zda Kazma výherci nechal i milion korun, který se při vykopání nacházel v kufru auta. Několik zdrojů nasvědčuje tomu, že peníze skutečně pomohly bratrovi výherce. Na instagramovém profilu karlovarského rehabilitačního centra Medeor KV se objevil před rokem příspěvek, na kterém je Kazma, výherce Jakub spolu se svým bratrem Filipem a personál centra Medeor. V popisku příspěvku se píše, že Jakub opravdu daroval svou výhru na rehabilitaci svého bratra, který byl po operaci páteře.

„Je nám velkým potěšením, že jsme to právě my, koho si Kuba s Filipem vybrali pro svou rehabilitaci. Děkujeme a velice si toho vážíme,“ píše Medeor v popisku.

Začalo to před více než rokem, když @kazma_kazmitch zakopal svoje auto i s milionem korun a odtajnil 1. indícii, která vedla k jeho nalezení.
Uplynuly další dlouhé měsíce než byl vítěz na světě.
Tím ale zdaleka příběh nekončí....
Jakub, kterému se podařilo auto najít a vykopat, si výhru nenechal pro sebe a rozhodl se částku věnovat svému bratrovi Filipovi po operaci páteře na následnou rehabilitaci.
A tím se dostáváme až k nám do Medeor KV .
Je nám velkým potěšením, že jsme to právě my - MedeorKV, koho si Kuba s Filipem vybrali pro svou rehabilitaci.
Děkujeme a velice si toho vážíme. Uděláme maximum pro to, aby se Filip brzy mohl vrátit k plnohodnotnému stylu života.

Medeor KV - rehabilitace, kterou chcete

#medeorkv #karlovyvary #rehabilitacebezcekani #fyzioterapie #rehabilitace #fyzioterapeut #kazma #kazmakazmitch #zakopaljsemauto
#rehabilitacekterouchcete #onemanshow

25. února 2022 v 20:59, příspěvek archivován: 31. ledna 2023 v 17:27

S Jakubem, který auto vykopal, je Kazma podle všeho stále v kontaktu. Minulý rok v srpnu mu oddával sestru.

„Napsal mi Jakub, kluk, co našel moje zakopané auto, jestli bych neoddal jeho mladší sestru. Normálně tohle fakt nedělám, ale tak pro jednou...“ napsal Kazma ke svému videu.

Převlečený za duchovního, s deskami v rukou a svými typickými slunečními brýlemi prohlásil jejich manželství za uzavřené a následně vystřelil nad oba svatebčany konfety. Šlo o stejný případ, jako když Jiří Krampol oddával Karlose Vémolu a jeho partnerku Lelu, tedy o úřednický nesmysl.

Spekulace o jakési Daně

Kolem celého zakopání roveru je však nadále řada nejasností, zejména pak v otázce, zda nebylo předem dohodnuté, kdo a jak auto najde. Kazma například tvrdil, že od kontejneru dělí hledače pouze 30 centimetrů. Ukázalo se však, že kontejner byl zakopán přes metr hluboko. Další zajímavostí je, že Kazma v jednom rozhovoru řekl, že před zakopáním celého kontejneru bylo auto izolované folií a plachtou. Ovšem při vykopání kontejneru bylo auto bez jakékoliv izolace. Část Kazmových sledujících si tak myslí, že celá show s autem byla zase jen hra a od začátku bylo jasné, jak to celé dopadne.

A že výherci auto vůbec nezůstane.

Další z otazníků se objevil před pár dny, kdy se na TikToku objevil účet Já jsem Dana, ten velká část sledujících označuje za projekt právě Kamila Bartoška. Nahrává tomu i to, že v jednom z videí se objevila čísla, která byla i na vykopaném kontejneru s autem.

Nyní spekulace o tom, že auto, Kazma, bílý Range Rover a výherce jsou propojení, rozvířil samotný výherce Jakub. Na svůj profil si umístil fotku, na které je fosforeskující štír, fialové světlo a v pozadí znak One Man Show. „Že by další nápověda?“ ptají se komentující pod fotkou a automaticky ji propojují se záhadou jakési Dany, Shopaholic Adel a Kazmy.

Navíc sám Kazma naznačil, že všechno může být docela jinak.

„Díky, že jste se koukali na tenhle stream a nezapomeňte, že všechno, co jste dnes viděli a zažili, a taky všechno, co jste viděli na internetu, je možná ještě trochu jinak a není to všechno,“ zakončil Kazma celou show v Kladně.

Asi není pochyb, že Jakub, který vyhrál milion korun a Range Rovera, je od začátku součástí Kazmovy hry. Odtajnění se má údajně konat už 8. února, ale upřímně - vás to ještě baví?

Témata: Kazma