Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Fronta na Kazmův trezor. | foto: Antiyoutuber.cz

Kazma zavřel svůj trezor, peníze nikdo nevyhrál. Co s nimi, ptá se lidí. Pošle je Martínkovi?

Kamil Bartošek alias Kazma ukončil soutěž o milion dolarů. Za víc než měsíc se nikomu nepodařilo vyluštit šifru, s výherní kartou, která nepotřebovala kód, k trezoru také nikdo nepřišel. Kazma se lidí zeptal, co má s víc než dvaceti miliony korun udělat. Většina sledujících na živém vysílání redakce Antiyoutuber.cz se shodla, že by je měl poslat na sbírku pro malého Martínka. Na jeho léčbu, která vyjde na sto milionů korun, se nyní skládá celá republika.
  18:05,  aktualizováno  18:30

Soutěž Kamila Bartoška alias Kazmy je u konce. Uplynul víc než měsíc od premiéry jeho filmu ONEMANSHOW: The Movie, ale šifru, kterou film skrýval, nikdo nezvládl vyluštit. Zároveň k trezoru v pražských Holešovicích nepřišel ani nikdo, kdo by měl speciální výherní kartu, která trezor otevře bez vstupního kódu.

Redakce Antiyoutuber.cz sledovala dění přímo od proskleného trezoru. Peníze nevyhrál nikdo, Kazma se na závěr lidí zeptal, co s nimi má dělat. Podle mnohých je to trapný konec soutěže, která na chvíli zasáhla stovky tisíc lidí po celé zemi. Zároveň lidé Kazmovi radí, aby peníze věnoval na charitu. Dvaadvacet milionů korun by měl podle nich přispět na sbírku na léčbu malého Martínka. Ta vyjde na sto milionů korun, na což se posledních několik dní skládá celé Česko.

ONLINE

18:30 – Soutěž je u konce, odkódování trezoru také. Co s penězi má Bartošek udělat mu prý lidé mohou psát na Instagram.

18:20 – Kazma se ptá lidí, co má udělat s penězi, které nikdo nevyhrál. Ti se shodují, že je dá asi na charitu, pravděpodobně na peníze pro Martínka, který na léčbu potřebuje sto milionů korun, na což se skládá celá republika. V době uzavření Kazmova trezoru bylo ve sbírce vybráno přes 72 milionů korun. Dvaadvacet milionů od Bartoška by sbírku finální částce výrazně přiblížilo.

Kazmova hra o 22 milionů korun skončila Co s penězi asi teď udělá? Pošle je Martínkovi? #kazma #antiyoutuber #antiyoutubercz

25. září 2023 v 18:35, příspěvek archivován: 25. září 2023 v 18:52

18:17 – Trezor zablikal zeleně, trezor se otevřel. Kód a řešní šifry Kazma ukáže na Instagramu.

18:15 – Kazma chvíli mlčel, něco hledal v obálce, ale desetimístný kód prý našel. Jde ho zadat do trezoru.

18:08 – Kazma otevírá zapečetěnou obálku, v té se skrývá kód, který měl vyjít při správném řešení šifry. „Tohle je notářsky ověřený postup řešení celé šifry,“ říká Kazma. Zatím neřekl, co bude s milionem dolarů, který nikdo nevyhrál.

18:07 – Kazma oznámil, že vyjde „Making of: ONEMANSHOW: The Movie“. Tam prý odhalí přesný postup řešení šifry.

18:05 – Trezorem prošlo přes 200 tisíc karet, kód zkusilo zadat přes 90 tisíc lidí. Poslední den, kdy bylo možné čísla karet ověřovat online, to své zadalo přes čtvrt milionu lidí. Nikdo však nevyhrál. Kazma se chystá odhalit řešení šifry.

18:03 „Panebože, vás tady je,“ zahájil konec soutěže Kazma. Mluví o tom, jak se trezor dostal do Holešovic. Děkuje všem, kdo se soutěže zúčastnili.

17:58 – Kazma je na místě. Na instagramu antiyoutuber.cz můžete ukončení soutěže sledovat v přímém přenosu.

17:40 – Streamer HonZzus tvrdil, že právě jeho herní karta, kterou dostal každý návštěvník Kazmova filmu, vyšla na internetu jako výherní. Jenže i tak by musel k trezoru přijít a kartu otestovat právě tam. Zda skutečně vyhrál se tak ještě nepotvrdilo.

17:35 – Do konce soutěže chybí pětadvacet minut. Fronta k trezoru je však nekonečná. Zdá se, že stovky lidí své karty do trezoru ani nestihnou vložit.

Témata: Kazma