Sobota 18. května 2024, svátek má Nataša
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Kazmova hra o milion dolarů končí | foto: TikTok.com

Konec Kazmovy hry o milion dolarů? Vyhrál jsem, tvrdí streamer. Musí ale rychle k trezoru

Posledních čtyřiadvacet hodin hry o milion dolarů se neslo v duchu velké výhry, Kazma u trezoru rozjel párty a na výstavišti v Holešovicích se tvořily fronty. Streamer HonZzus tvrdí, že získal výherní kartu a zveřejnil záznam streamu, v němž kartu verifikoval jako údajně vítěznou. Pokud je to pravda, musí se s ní dostavit k trezoru, v šest večer hra končí a redakce Antiyoutuber.cz bude na místě a odtud živě vysílat poslední momenty velké hry.
  12:35

Hra o milion dolarů, kterou zorganizoval bavič Kamil Bartošek alias Kazma, se blíží ke konci a stále není jisté, zda se někomu podaří peníze vyhrát. Bartošek přidával poslední týden nápovědy, kde přesně se ve filmu skrývají indície k rozluštění šifry, která má následně vygenerovat kód pro otevření trezoru.

Ani takové nápovědy ale nepomohly a Bartošek nakonec podlehl nátlaku lidí, kteří se dožadovali, aby spustil online ověření herních kartiček. Někteří totiž nechtěli nebo nemohli jet přes celou republiku, aby zkusili přiložit kartičku k trezoru. A právě u něj se poslední dobou celá situace výrazně změnila.

@antiyoutuber.cz Kazmova soutěž brzy končí. Zkusili jste už své štěstí?🤔😀 #antiyoutuber #antiyoutubercz #kazma #onemanshow ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

Měsíc po slavnostní premiéře filmu začala výrazně klesat návštěvnost kin a samozřejmě také návštěvnost trezoru v Praze. Ačkoliv Bartošek tvrdil, že šifru opravdu rozluštit jde, nikdo si s rozluštěním nevěděl rady a lidé začali být z naprosté nevědomosti otrávení. Když ale Bartošek oznámil, že do konce hry zbývá už pouhý týden a že bude každý den odkrývat nápovědy, někteří lidé otočili a znovu se do hry zapojili.

Před kontejnerem bylo opět rušno a někteří lidé se rozhodli znovu jít do kina, kde bedlivě sledovali film a zapisovali si různé symboly. Ani to jim ale příliš nepomohlo a trezor s milionem dolarů tak zůstává i nadále zavřený.

„Beztak má tu výherní kartu Kazma u sebe a oni v té frontě stojí zbytečně. Sraz jednoduchých lidí. A Kazma se směje, jak moc si vydělal,“ zpochybňují celou soutěž uživatelé na TikToku.

Podle některých lidí soutěž nikdo vyhrát nemůže a radí proto Bartoškovi, aby v případě, že nikdo nevyhraje, peníze poslal na charitu. Zároveň se někteří domnívají, že se chystá další film a všichni budou překvapení, co se ve skutečnosti skrývalo v pozadí celého projektu. Bartošek se ale stále tváří, že lidé opravdu mají šanci peníze vyhrát a že je to pouze na nich, zda budou i nadále zkoušet své štěstí.

Bartošek spustil 24 hodin před oficiálním koncem celé hry možnost online ověření kartiček. Mnoho lidí zaujalo video, které se objevilo na TikToku a Instagramu streamera HonZzuse, který tvrdí, že právě jeho kartička je tou výherní. Lidé se v komentářích hádají, zda je to pravda, a nebo se chce streamer pouze zviditelnit, téma hry o milion dolarů se totiž znovu stalo na sociálních sítích populární. Trezor je ale stále zavřený a i nadále k němu chodí lidé zkoušet své štěstí. Bartošek navíc zatím neoznámil, že by někdo soutěž vyhrál, takže se nejspíš opravdu jedná pouze o podvod.

„Jestli se to opravdu stalo, tak my o tom nevíme. Je možné, že doma někdo opravdu verifikoval vítěznou kartu, ale s tou vítěznou kartou musí dotyčný reálně přijít k trezoru a tam ji znovu ověřit. V tu chvíli skutečně vyhraje, ale fyzicky u trezoru zatím žádný výherce nebyl,“ vysvětlil pro redakci Antiyoutuber.cz manažer týmu ONEMANSHOW Adam Šimáček.

Pokud tedy streamer opravdu kartu ověřil jako výherní, musí se ještě dnes dostavit k trezoru, a to nejpozději do šesti hodin odpoledne, kdy celá soutěž končí.

@antiyoutuber.cz Kolikrát jste na Kazmově filmu byli vy?😁⚠️ #antiyoutuber #antiyoutubercz #kazma #onemanshow ♬ ONEMANSHOW - Main Theme - Official Soundtrack - ONEMANSHOW: The Movie

Mezitím, co si doma někteří lámali hlavu nad šifrou, kterou stále nikdo nerozluštil, se Bartošek rozhodl překvapit návštěvníky trezoru svou přítomností. Na výstavišti v pražských Holešovicích, kam byl trezor umístěn, se nečekaně rozjela velká párty, kterou zorganizoval sám Bartošek. Před velkým autem, které po celou dobu stojí u trezoru, se objevil DJ pult a jeho majitel začal pouštět jednu skladbu za druhou.

Lidé se chodili s Bartoškem fotit a vznikly tak dva velké zástupy, jeden se utvořil před kontejnerem a druhý u Bartoška. I když se už soutěž blíží ke konci, stále někteří doufají ve štěstí, přeci jen se „hraje“ o milion dolarů.

Dnešním dnem ale celá hra končí, a to přesně v šest hodin odpoledne. Pokud do té doby nikdo nevyhraje, u trezoru se nejspíš uskuteční jeho pompézní uzavření. Redakce Antiyoutuber.cz bude u toho a z místa bude živě vysílat. Živé vysílání naleznete na oficiálním instagramovém profilu redakce a budete tak moci být svědky toho, co se bude dít u trezoru i v jeho bezprostřední blízkosti.

Témata: Kazma