Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Jsi v pohodě a kde máš orgány, Kim? Lidé nechápou outfit Kardashian na Met Gala

Kim Kardashian znovu šokovala outfitem na Met Gala. Tentokrát je proto, že by poškodila historický kousek, který dříve patřil Marilyn Monroe, ale tím, jak nezdravě vypadal její pas. Šaty jí korzet sevřel tak moc, že se lidé ptají, jak vůbec mohla dýchat, kam dala orgány a zda na celém galavečeru spíš netrpěla.
  10:40

Kim Kardashian šokuje často, je to vlastně podstata její slávy, kdy je celebritou z povolání a nic moc dalšího nedělá. A poměrně v šoku zanechala veřejnost i teď, tentokrát kvůli svému outfitu na Met Gala.

Letošní téma byla Zahradu času, inspirovaná výstavou v Metropolitním muzeu v New Yorku Sleeping Beauties: Reawakening Fashion. Bylo tak nevyhnutelné, že outfity budou minimálně nápadité.

Kardashian si pro svůj oděv vybrala metalický ansámbl, který zahrnoval šaty ve stylu korzetu od Johna Galliana. Přidala také sukni, krajkovou vlečku a šedý pletený svetr ve stylu kardiganu, ale právě korzet vyvolal řadu debat.

MARGIELA BY JOHN GALLIANO MET 2024 NICK KNIGHT

7. května 2024 v 1:41, příspěvek archivován: 7. května 2024 v 11:03

To by nebylo nic tak šokujícího, zarážející byl však pas Karadashian, který byl nepřirozeně úzký a rozhodně neodpovídající tomu, jak hvězda internetu obvykle vypadá.

Poté, co bývalá hvězda reality show Keeping Up With The Kardashians zveřejnila na svém Instagramu několik snímků, fanoušci vyjádřili své obavy. „Kde máš pas, Kim?“ zeptal se jeden ze sledujících. „Vypadalas, že ti na červeném koberci bylo špatně. Byl ten korzet příliš utažený?“ ptá se další. Narážel i na to, že na videích jde vidět, že je Kardashian v ne úplně komfortní situaci. Její obličej působí v tenzi, stejně tak její pohyby nenapovídaly tomu, že by byl úplně bez bolesti a v pohodě.

„Bože, jsou tvé orgány v pořádku?“ zeptal se další z fanoušků Kim. „Vypadáš, že trpíš,“ dodal prostě další.

Nicméně, někteří look chválili. „Jsi něco zvláštního. Ostatní také vypadali dobře. Ale ty vždycky vypadáš nejlépe,“ napsal jeden ze sledujících. Opěvné komentáře zanechala i rodina Kardashian, její mladší sestra Khloe byla z jejího vzhledu prý úplně vyřízená.

Není to poprvé, co Kardashian svým lookem na Met Gala vyvolává debaty, a to ne jen ty pozitivní. Rozruch vyvolal i její dva roky starý vzhled, kdy oblékla ikonické šaty Marilyn Monroe, která herečka oblékla, když zpívala na narozeninové oslavě prezidenta Johna F. Kennedyho v roce 1962.

Samotné vynesení šatů sice některé lidi nadzvedlo ze sedaček, ale horší bylo pro mnohé to, co následovalo. Šaty měly být nenávratně poškozeny. Ani ne kvůli tomu, že by popraskaly kvůli o něco větší postavě Kardashian, než měla Monroe, ale zkrátka kvůli tomu, že jde už o poměrně historický kousek a opětovné oblečení šatům neudělalo dobře. Společnej Ripley, která Kardashian oděv půjčila, ale zprávy o poškození opakovaně popírá.

Mezi dalšími přítomnými na letošním Met Gala byli James Corden, který nedávno oznámil návrat seriálu Gavin a Stacey, Zendaya, Brooklyn Beckham, Rita Ora, Sienna Miller, Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Sam Smith, Keeley Hawes a mnoho dalších.