Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Zdeněk Polreich kritizuje Kluka s kamením | foto: instagram.com

Pohlreich kritizoval kariéru Kluka s kamením. Je to guma, řekl. Naštval mě, reaguje influencer

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich reagoval na influencerskou kariéru Ondřeje Untermüllera alias Kluka s kamením. Podle něj je guma a nechápe, že si může vydělávat na něčem, co se stalo před lety. Untermüller se totiž kdysi objevil v pořadu Ano, šéfe! a díky tomu si vymyslel svou přezdívku. Untermüller reagoval na Pohlreichovu kritiku a promluvil zprávách o jejich zápase.
  9:41

Influencer Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením se nedávno vyjádřil k tomu, co o něm v rozhovoru řekl známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Ten totiž naprosto nechápal, že si Untermüller postavil svůj pseudonym na tom, co se stalo mnoho let zpátky, tedy když se na okamžik jako malý kluk objevil v pořadu Ano, šéfe!. Pohlreich byl totiž naprosto v šoku, když zjistil, na čem si Untermüller postavil svou kariéru a dal to v rozhovoru velmi jasně najevo. Untermüller se k tomu vyjádřil na sociálních sítích a také promluvil o tom, co dlouho viselo ve vzduchu, tedy jeho možný zápas s Pohlreichem. Mladý influencer ale tyto spekulace vyvrátil a řekl, co si o Pohlreichovi myslí.

Všechno to začalo tím, když před lety Pohlreich natáčel svůj pořad Ano, šéfe!. Untermüller, který byl tehdy ještě malý chlapec, za Pohlreichem přišel a vyzvídal, co natáčí. „Já jsem si přišel hrát s kamením,“ řekl poté Untermüller a začal se smát. A právě díky tomuto momentu si Untermüller o několik let později začal říkat Kluk s kamením. Video, ve kterém se Pohlreich a Untermüller viděli poprvé, bylo opravdu virální a Pohlreich později natočil s Untermüllerem podobné video, kde si spolu vyměnili role. Untermüller si ale vytvořil o pár let později svou přezdívku a mnoho lidí vůbec netušilo proč. Ze začátku si totiž nikdo nedokázal spojit začínajícího influencera s chlapcem, který kdysi narušil Pohlreichovo natáčení pořadu. Untermüller se ale dokázal na sociálních sítích prosadit a to i přes to, že se nedá považovat za klasického influencera. Každopádně si za svou kariéru na sociálních sítích dokázal vybudovat početnou základnu fanoušků.

A právě to zcela vyvedlo z míry Pohlreicha, který se samozřejmě dozvěděl, jak vysoko se dokázal vypracovat chlapec, který se kdysi objevil v jeho pořadu. Jeho reakce na Untermüllera ale nebyla příliš pozitivní. „Je to chodící důkaz toho, jak je ten svět zoufalej. Jak se může takovej typ pokoušet vystavit nějakou pochybnou popularitu nebo kariéru na tom, že působil jako úplná guma v jedné epizodě Ano šéfe!? Mně to připadá úplně zvrácený, já tomu vůbec nerozumím. Jestli na tomhle může někdo vydělat peníze, tak si myslím, že je to k po*rání,“ reagoval na Untermüllerovu kariéru Pohlreich v rozhovoru pro Evropu 2. Video, ve kterém Pohlreich reaguje na Untermüllera, se objevilo také na TikToku. Většina lidí se ztotožňuje s Pohlreichovým názorem, ale najdou se i tací, kteří to považují za geniální marketing. Untermüllerovi ale jeho tvorba na sociálních sítích, kde používá svou přezdívku, opravdu funguje.

Untermüller samozřejmě Pohlreichovu reakci viděl a rozhodl se k ní vyjádřit. „Naštvalo mě, že mě řekl, že jsem guma, ale to řekne kde kdo a jsou horší urážky vůči mé osobě,“ řekl Untermüller ve videu na svém Instagramu. Začaly se také šířit neověřené informace o tom, že by se influencer spolu s Pohlreichem měli utkat v zápase, a to nejspíš v organizaci Clash of the Stars. Je ale více než jasné, že Pohlreich by na takovou nabídku nejspíš nikdy nekývl. „Samozřejmě mi to vadí, ale nikdy jsem neřekl, že s ním chci nějaký zápas. Toho se jenom chytla média,“ upřesnil Untermüller pro redakci Antiyoutuber.cz. Je v podstatě jasné, že pokud by Pohlreich opravdu chtěl zápasit s Untermüllerem, byl by jejich zápas extrémně sledovaný, ale je v podstatě jasné, že k tomu nikdy nedojde. Mladému influencerovi se sice nelíbilo, co o něm Pohlreich řekl, ale podle všeho proti němu nechová žádnou zášť. Naopak, dělá si z něj spíše legraci.

„Děkuji tedy Zdeňkovi, že mi pomohl založit Instagram a TikTok. Jako taky musím uznat Zdeňka, že mi docela pomohl v té mé kariéře,“ řekl ironicky Untermüller ve videu na Instagramu. Svým sledujícím také oznámil, že by jim rád řekl velkou příhodu, ale tu radši zveřejní na svém YouTube kanálu. Tam se ale zatím žádné nové video neobjevilo. Untermüller se ale nyní soustředí na přípravu na v pořadí už sedmý galavečer organizace Clash of the Stars, kde se utká s Ladislavem Galem. Untermüller občas trénoval i když ho zrovna nečekal žádný zápas. Možná také právě proto je jasným favoritem zápasu s kurzem 1,07, zatímco Galovi byl přidělený společností Fortuna kurz 6,09. I přes to ale lidé více fandí Galovi, který se stal miláčkem publika.

Témata: Kluk s kamením